Бурята приключи,започват Междузвездни войни-Уилям Леви,Химена Наварете-тема43

• 16 263
  • 827
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечер!

аа само да не съм прочела,че се подковава..натоварения график на химена Naughty Naughty Naughty тя горката се мори докато си заснеме всичките снимки..докато ги качи в мрежата...вие знаете ли каква мъка е,тежък труд Naughty Naughty на всичкото отгоре и дизайнерка ще става hahaha hahaha ...

и тя какво пак си седи вкъщи и публикува гей снимките hahaha hahaha но си мисля,че може и зетя да не е виновен в случея...ако на нея не и се помръдва понадалече от носа.... Thinking то и мързела е жесток проблем hahaha hahaha hahaha
Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 2h2 hours ago

#MakeUpByVictorGuadarrama @vicoguadarrama https://instagram.com/p/9rRFq3CQZ-/

# 31
ами тя може и сама да си е виновна...за това не споря...тя и без това изглежда доста ограничена...

но аз се дразня на ей такива лекенца...с на мама и на тати лекенцата...но още повече се дразня на жени където се лепват за ей такива...и си мислят че са големите мъжкари hahaha hahaha

# 32
ами тя може и сама да си е виновна...за това не споря...тя и без това изглежда доста ограничена...

тя не изглежда.... Mr. Green Mr. Green тя е...но това сме го коментирали много вече hahaha hahaha както казват от малцинствата...хай нема смисал hahaha hahaha

и за лекето сме го коментирали...само ми стана чудно че за един мач лети 15 часа...но..хора всякакви...да кажеш,че телевизори нямат в мексико и не могат там да гледат hahaha hahaha това от фанатик нагоре, а също и човек без заетост hahaha hahaha от формула едно на футбола  hahaha  на тази възраст пък съвсем несериозно ....вижда се ,че парите не са за всеки... hahaha както се казва с пари образование може да си купиш,но класа...неее hahaha

# 33
Здравейте,
тия двамата съвсем ще ни скапат темата Mr. Green...и аз не бих ги коментирала вече....толкова са предсказуеми и безинтересни, особенно Химе, че започвам да си мисля, дали съм и още фен Thinking...
и Исето ни изчезна и не ни информира за събитията в африканското семейство hahaha...не че и то ме интересува силно, но да не губиме нишката...
Тони, твоята добра воля да ни информираш е най свежото и приятно нещо за сега Peace

# 34
не аз много искам да го срещна този така,просто да ми разясни що за бизнесмен е тоя мамул,защото попринцип и аз се имам за такъв и много мога да си позволя..но само когато е планираното време за почивки...в тази сфера работно време също е от 8 до 5 всеки делник без много шикалкавене,аз никога не си позволявам своеволия въпреки че сме с малки деца и понякога се изпада в ситуации без детегледач... защото работата наистина е сериозна...писнало ми е ..от некви сукалчета където все се представят за "бизнесмени"  видиш ли...колкото химена е модел...и тоз толкова бизнесмен ама хайде...те поне по работоспособността са се намерили...ето ви обща черта... Crossing Arms Crossing Arms

ядосан съм малко днес hahaha hahaha но ейтакива пък по всяко време ме изкарват извън нерви...мухльо....
най малкото тия...ако един ден...имат някакви деца...те ще станат още по големи и безотворни лентяи от родителите си...ми то и аз да съм гледал само майка ми как ходи по фризьори и гримьори и с снима и не работи...а баща ми само по пистите и стадионите уж псевдо бизнесмен....и аз щях да съм кръгъл търтей...

айде уилям...въпреки че за мен неговото..е несериозно като професия..ама хайде да речеш..труд е някакъв..пак....да имат нещо да възприемат децата...ама тази търтейска пък милионерска и едновременно така неестетична и скучна двойка.... ooooh! ooooh!

# 35
особенно Химе, че започвам да си мисля, дали съм и още фен Thinking...

Жули аз определено не съм и... Naughty от време на време да се пробуди малко женска солидарност...но фен определено не..и още преди зетя hahaha

Тони,забравих,мерси,ти си ни единствения лъч надежда тук...и без това съвсем да сме се скапали hahaha hahaha
а така душко излей си го... hahaha hahaha знаех си че и ти си човек...не можеше да не избие и при теб  Mr. Green ....но ето не се подигравам..че и при мен е същото...с химена Дизайнерката Mr. Green Mr. Green  Mr. Green така че разбирам...

# 36
ами и аз да изпращя веднъж на 100 години hahaha hahaha какво да ви кажа hahaha hahaha не се вижда често тази екстра hahaha

но мен точно разликата във външния им вид не може да ме трогне,това и сега ми е забавно...обаче като се заговори за милионерски търтейчета -псевдобизнесмени и всичко ми кипва... Mr. Green Mr. Green ей такива като тоя създават впечатление навсякъде..че като кажеш че си бизнесмен значи си в мафията...и това подковава...истински трудещите се хора...за какъвто се имам и аз,защото всеки сам си знае през какви лишения и трудности е минал...и като видиш някой такъв сульо и пульо... Mr. Green Mr. Green даже кипва ми...е малко, изригвам направо Mr. Green ето даже съм се зачервил като домат сега,за щастие не може да ме видите Mr. Green Mr. Green

Жули уилям че и кака са се покрили...нейде в Африка..няма нищо за тях..все пак аз отговарям за кака специално..мислиш ли че ако имаше нещо нямаше да ви го покажа hahaha hahaha моля ти се...да не се подценяваме Joy Joy

# 37
ами така е с богаташчетата, които живеят с родителите си hahaha....моя син от 18годишнината си живее самостоятелно, е помагали сме му от време на време, но си гради живота сам Naughty....но да не ви отекчавам със себе си, само искам да ви кажа че ви разбирам на какво се ядосвате....
и аз се ядосвам на Химена Mr. Green...мислех я за по стойностна и класна, но ме разочарова с тази връзка и най вече с поведение Mr. Green

# 38
ами така е с богаташчетата, които живеят с родителите си hahaha....моя син от 18годишнината си живее самостоятелно, е помагали сме му от време на време, но си гради живота сам Naughty...
Жули то си е нормално...18..горе долу и студентските години,образованието евентуално ,ако се имат възможностите..но този вече върти към 35 Mr. Green Naughty това е несериозно.... Mr. Green даже несериозно е прекалено мек термин Mr. Green и майка му както изглежда му върви след задницата....като прибавим и външния вид...каква трябва да си че да харесаш такъв..освен най-евтина интересчийка... Naughty Naughty съжеляввам..но това ми е крайното но смятам справедливо...мнение и заключение....за нея...съжелявам...че такава градация в мнението се получи но толкова...

# 39
ами така е с богаташчетата, които живеят с родителите си hahaha....моя син от 18годишнината си живее самостоятелно, е помагали сме му от време на време, но си гради живота сам Naughty....
знаеш ли аз не отричам че съм имал някаква основа,база на която да градя..но за много отрцателно време,в което да речем ние сме били пред фалит,аз докарах много важни инвеститори,развил съм се на международния пазар,работил съм така както 24 -годишен няма да видите да работи...затова и сериозна връзка за повече от три дни hahaha до тази възраст не съм и имал... hahaha...но точно заради това нещата много бързо се извъртяха..и в момента аз издържам всички и се грижа за всичко..но благодарение на съвестната работа по цял ден и на никаквото главозамайване..ако тръгнеш така кеф ти мач тук..кеф ти рали там...за две три години смятай си на нула..този пак е късметлия..че те са...милиардери явно и има ида загуби има и да останат hahaha hahaha и аз малко задълбах но съм се ядосал...една вечер ще търпите hahaha hahaha

евала...душка hahaha hahaha smile3501 брависимо hahaha hahaha ще минем в един коридор май hahaha hahaha
най-евтина интересчийка... Naughty Naughty съжеляввам..но това ми е крайното но смятам справедливо...мнение и заключение....за нея...

# 40
Тони споко...пий някое успокоително.... hahaha hahaha ти много се напрегна имам чувството като никога hahaha че попринцип ти дразниш нас hahaha ясно ми е схемата..но колкот да се ядосваш нещата не могат да се променят...

още по-хубаво е когато има основа..защото пък има го и това...че образовани хора като нямат стабилна основа...и знаете сценария..добре известен в Бг...безработни вишисти hahaha hahaha но когато имаш основа и да си развяваш насам натам...онази работа с извинение....на фона...на всичкия недоимък....несериозно е...поне за времената в които живеем...хайде на жената по може да и се прости това...но на мъжа.... Mr. Green Mr. Green фрапиращо е...и нищо мъжко и секси привлекателно в подобен тип Naughty Naughty

ами да друже ще минаваме с теб май в един коридор...зетя колкото и да не радва..ще се окаже тъкмо нейната половинка идеална Naughty Naughty ....вече може да им викаме дуо търтеи искате ли Joy Joy

# 41
фрапиращо е...и нищо мъжко и секси привлекателно в подобен тип Naughty Naughty

той защото иначе е много привлекателен...муцка направо hahaha hahaha

за дуо търтеи ми хареса hahaha hahaha а химена зачеркни това..че не подхваща работа като хората... hahaha ами я мързи ида си подаде...носа от скъпата и гуадалахара..чудо ако стане до някой друг мексикански град да стигне hahaha hahaha то това още по-лошо...няма никаква общо култура това момиче..кръгла нула..в това отношение...елизабет пак по добре къде би път до африка..въпреки че нейните мотиви съвсем други бяха но пак hahaha вие за зетя казвате темерут..но и химена...като поведение е женски темерут за мене..гледайте само снимки с педераси... hahaha и  постоянно си пише с някви почитателки,че и осмисляли живота като ги четяла в социалната мрежа....не знам си кво....майкооооо Stop  ми тя по-задръстена и от него.... hahaha ако трябва да стана до болка откровен hahaha hahaha ето,няма да ви се случи често сериозно да ме виждате да пише..сега се е паднало hahaha hahaha

# 42
и  постоянно си пише с някви почитателки,че и осмисляли живота като ги четяла в социалната мрежа....не знам си кво....майкооооо Stop
това и аз съм го чела... hahaha hahaha явно не веднъж го е писала..понякога им пише също..че живее за тях.... hahaha hahaha тоест за виртуалните си почитатели...

значи представете си колко смислен живот води щом соц мрежата и го осмисля...до такава степен

не наистина все повече си мисля..че със зетя..са идеалните половинки...даже той ако успее може и да я поразчупи hahaha

# 43
 вярно че и при нас имахме бизнес и възможности, но той го продължи и го доразви, за което съм удоволетворена като родител Peace...направи го не по задължение, а да докаже на себе си колко струва Naughtyза това го уважавам и му вярвам Peace
даа тази вечер не сме в настроение за коментари и шеги, но и те ни изчерпиха с безличието си Mr. Green.....и съм съгласна с търтейската двойка hahaha
дано утре се размърдат да покажат нещо което си струва да се посмеем поне hahaha
Лека нощ ! симпатяги Peace

# 44

дано утре се размърдат да покажат нещо което си струва да се посмеем поне hahaha

секс погледа на зетя например Joy Joy Joy

Лека!

Общи условия

Активация на акаунт