Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 31 984
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
UNREAL....Нереален  txtloves

# 16
  • Пловдив

За спокойна вечер - ако може де....

# 17

Лека нощ!  Wink

# 18

Лека да е, момичета. Hug

# 19
  • Пловдив

http://vbox7.com/play:73a6bc47b7

Здравейте Енгинки. Видео, "Engin Akyurek - Най-добър актьор" с бг субтитри. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/534110_engin-akyurek-naj-dobr-aktor

# 20

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и ползотворен ден !

Слънчевият ден навън пък да е предпоставка за още настроение...

Скрит текст:

# 21
  • Пловдив

Днес, от 20,00 ч. в туитър ще има акция. Само напомням.

В Перу са успяли да качат в ТТ Керим/Енгин.

# 22

http://vbox7.com/play:73a6bc47b7

Здравейте Енгинки. Видео, "Engin Akyurek - Най-добър актьор" с бг субтитри. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/534110_engin-akyurek-naj-dobr-aktor

Прекрасно направен клип. Презентира ролята на Енгин Акюрек - показа всички най-важни и повратни моменти от живота на комисар Йомер Демир.  Йомер и Сибел, Йомер и Хюсейн Демир, Йомер и Таййар Дундар, Йомер и Елиф, Йомер и приятели, Йомер и професия (системата като цяло). Адмирации за  EAFC, че са подготвили този клип. Дори да не си гледал сериала, всичко е интригуващо и подканящо да видиш повече.

Мариянка  Two Heartsможе ли да го качиш и в Ютуб...

# 23
Здравейте,

Цитат

smile3525 smile3525
Много мило поздравление и пожелание  на EAFC.
Късмет на ЕА. Heart Eyes

Лек и приятен ден, момичета.

# 24
  • Пловдив

Ей така да го видим и на 23.

# 25

Ей така да го видим и на 23.

Ще го видим разбира се - аз вярвам и съм убедена в това !
Скрит текст:
В моя живот винаги съм се стремила да живея по  човешките правила, които съм си "написала" вътре в себе си и най-важното - да ги спазвам. До този момент животът ми се е отплащал също с добро. Не казвам, че не съм имала трудни моменти, но съм ги приемала като поредните предизвикателства към моята вяра и личностни убеждения.
И да ви споделя нещо, което звучи доста нереално, но е самата истина. Преди много години, когато трябваше да се явявам на един доста тежък изпит в Медицинския институт, изпит по анатомия. Изпит толкова труден, че всеки се молеше просто да го вземе (без оглед на оценката). Време за подготовка - седмица, четене почти денонощно... умората и напрежението на макс. И ето тук идва абсолютната истина за мен (а вие както го приемете)- вечерта преди изпита си казвам "Боже, дай ми знак как ще мине утрешния ден" и лягам да спя. И сънувам - изпита, "виждам" как отварям плика с билетчето въпроси и чета ясно първия - "слезка"... другите са неясни. Събуждам се и ясно помня точно това. Естествено този въпрос от изпитния конспект е научен  веднага наизуст като стихотворение. На другия ден влизайки в изпитната зала, аз просто знаех, че няма как да изтегля друг въпрос.  Какво съм говорила по другите  два въпроса от билета вече не помня... помня само как  излязох  newsm44
Интересното е, че имах подобно преживяване след години, когато се явявах на приемни изпити в МУ-София. Може да е било съвпадение, но за мен беше също знак. Пътувам от единия край на София - до залата където ще са изпитите. Трябваше обаче да повървя малко и пеша... и както си вървя - абсолютно внезапно идващият срещу мен млад мъж, усмихнато ми слага нещо в ръката и ми пожелава успех. Оказва се малка икона на Св. Мина. Питам го "дължа ли ви нещо" - той се усмихва още повече и ми казва "Вярвайте" Сега ако ви кажа, че и на втория ми изпит се случи абсолютно същото - подаване на малка икона, но на Богородица (мястото беше друго и ми я даде млада жена).

Така, че аз вярвам и  всеки ден изпращам своята позитивна мисъл и енергия.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 10:19 от Марта_49

# 26
  • Пловдив

Марта, надявам се, феновете на Енгин от цял свят с позитивната си енергия да помагат. И ще... А той вече сигурно знае. И аз вярвам.

# 27

Мариянка  Two Hearts всеки избира на кого да е фен, кого да подкрепи, на кого да повярва, кои да са приятелите му.
Толкова години от "запознанството" ни с Енгин като творец и човек, сме преценили защо сме фенове точно на него.
И ако сега не покажем съпричастността си към неговите  житейски "изпити" - то кога ?
Нека аз (ние) да бъдем тези пожелали му да има успех ! Защото ние вярваме в него, вярваме в преценката му какво да играе и го подкрепяхме във всичко.

# 28

Цитат
Защото ние вярваме в него, вярваме в преценката му какво да играе и го подкрепяхме във всичко.
newsm10 На същия принцип съм.

# 29
  • Пловдив

Вероятно това не е режисиран жест. Чак мен ме притесни това поло.

Общи условия

Активация на акаунт