♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 23

• 55 560
  • 707
  •   1
Отговори
# 615
Galidan А в кой точно момент им се струва, че Дефне е пияна след приема ли? Защото аз не забелязах такова нещо по фраговете  newsm12 newsm12 newsm09

# 616
До петък как ще се издържи. Crazy Crazy

# 617
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

и аз това се питам  Thinking Thinking Thinking
ами като няма новини ...ще караме на баклави  smile3534

# 618
# 619
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=kCSX6EKQaKw

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 16:59 от vania_e

# 620
# 621
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хайде на 2-ри фрагман на Любовта с бг превод  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
 bouquet bouquet bouquet Благодарско на преводачите  love001

# 622
Много, ама много мерси за превода на фрагмана на nepukistkata! Ох, друго си е да го чуеш/прочетеш на роден език!

# 623
Йомер в пръвият фрагман вади един много секси глас.Не че не му е попринцип секси гласа.

# 624
  • Perla

Озета за 21 епизод. Любовта между Йомер и Дефне е на върха. Всичко наред ли е! Дефне ще приеме ли предложението на Йомер въпреки всичко? Ще победи ли любовта?
Дениз има нов план за Пасионис. Но му трябва нов съюзник. Ще успее ли да постигне целта си.
Това за Суде не го разбрах съвсем.
В края на краищата обобщението е, че всички ще се борят за любовта .
Надявам се да няма съществени грешки. Допълнения и корекции се приемат с усмивка и благодарност  Hug

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:55 от dora_st

# 625
# 626
  • Пловдив

Озета за 21 епизод. Любовта между Йомер и Дефне е на върха. Всичко наред ли е! Дефне ще приеме ли предложението на Йомер въпреки всичко? Ще победи ли любовта?
Дениз има нов план за Пасионис. Но му трябва нов съюзник. Ще успее ли да постигне целта си.
Това за Суде не го разбрах съвсем.
В края на краищата обобщението е, че всички ще се борят за любовта с всички оръжия.
Надявам се да няма съществени грешки. Допълнения и корекции се приемат с усмивка и благодарност  Hug

Суде прави всичко възможно, за да привлече вниманието на Синан.Картите  в нейните ръце  я водят към Елена.Ще узнае ли Суде, че Дефне е Елена?
Оръжието на всички е любовта и всички се борят за любовта си.
 Hug

# 627
  • Perla

Суде прави всичко възможно, за да привлече вниманието на Синан.Картите  в нейните ръце  я водят към Елена.Ще узнае ли Суде, че Дефне е Елена?
Оръжието на всички е любовта и всички се борят за любовта си.
 Hug

Гори, много благодаря! bouquet

# 628
  • near Sofia, Bulgaria
Galidan А в кой точно момент им се струва, че Дефне е пияна след приема ли? Защото аз не забелязах такова нещо по фраговете  newsm12 newsm12 newsm09
Когато казва, че е Йомеровата Дефне и го целува, смеейки се като зелка!  Grinning

# 629
 newsm47 newsm03 А да има една такава работа  Thinking Party

Общи условия

Активация на акаунт