Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Искам да поръчам детски елек за есен-зима - поръчвал ли е някой скоро? Препоръка?!

# 511
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

бих искала да попитам - при диспут - обичайна практика ли им е да предложат връщане на продукт?  Нямам никакво желание да губя време и средства да връщам този парцал. Написах, че отказвам да го върна и да правя още разходи за това... Сега трябва може би да изчакам нов отговор от търговеца и ако увърта - да ескалирам?

Бих ескалирала веднага, но някак не ми е партньорско да го правя без търговецът да отговори Simple Smile Учудих се, че изобщо ми предлагат да го върна, то не става за нищо .... Но явно печелят време и играят по нервите на хората, знам ли  Thinking

# 512
Момичета, предложете нещо, от което сте доволни за махане на косми от дрехите. Имаше едни ролки, даже някой беше писал тук, че е доволен, но не го намирам в момента Praynig

# 513
  • на Мелмак
Здравейте,

бих искала да попитам - при диспут - обичайна практика ли им е да предложат връщане на продукт?  Нямам никакво желание да губя време и средства да връщам този парцал. Написах, че отказвам да го върна и да правя още разходи за това... Сега трябва може би да изчакам нов отговор от търговеца и ако увърта - да ескалирам?

Бих ескалирала веднага, но някак не ми е партньорско да го правя без търговецът да отговори Simple Smile Учудих се, че изобщо ми предлагат да го върна, то не става за нищо .... Но явно печелят време и играят по нервите на хората, знам ли  Thinking

Ескалирай!

Момичета, предложете нещо, от което сте доволни за махане на косми от дрехите. Имаше едни ролки, даже някой беше писал тук, че е доволен, но не го намирам в момента Praynig

Аз най- доволна съм от ролките на Икеа , ако не си от Сф, мисля , че можеше да поръчаш и онлайн и са на безкарйно добра цена!

# 514
  • при най-добрия мъж...
Имам следната дилема-оставаха 2 дни до крайния срок,а пратката не идваше.Освен това беше със случайно генериран номер и нямаше как да се проследи.Повдигнах диспут и го спечелих.Продавача въобще не се свърза с мен.От сайта ми писаха,че до няколко дни ще ми възстановят парите.Това се случва преди 2 седмици.Снощи отидох да си взема другите пратки и изчезналата беше между тях.За момент се почувствах много кофти,обаче като го извадих от торбичката и го огледах побеснях наново.Пълен боклук,нищо общо с лустросаната снимка.
Та се питам аз да търся ли продавача,да се обяснявам или да оставя китаеца да пие една студена вода заради кофтито качество на дрехите,които продава.

# 515
Имам следната дилема-оставаха 2 дни до крайния срок,а пратката не идваше.Освен това беше със случайно генериран номер и нямаше как да се проследи.Повдигнах диспут и го спечелих.Продавача въобще не се свърза с мен.От сайта ми писаха,че до няколко дни ще ми възстановят парите.Това се случва преди 2 седмици.Снощи отидох да си взема другите пратки и изчезналата беше между тях.За момент се почувствах много кофти,обаче като го извадих от торбичката и го огледах побеснях наново.Пълен боклук,нищо общо с лустросаната снимка.
Та се питам аз да търся ли продавача,да се обяснявам или да оставя китаеца да пие една студена вода заради кофтито качество на дрехите,които продава.

E, щом те е измамил със снимката, така или иначе щеше да повдигнеш диспут и да си търсиш парите.

# 516
  • в 1001-та нощ
etty775  bouquet благодаря Simple Smile Ескалирах Simple Smile За колко време решават?  Rolling Eyes

# 517
# 518

Като ги използваш може ли да ми пишеш на ЛС да ми кажеш дали имат ефект  Hug

# 519
  • Пловдив

Като ги използваш може ли да ми пишеш на ЛС да ми кажеш дали имат ефект  Hug
Окккккккк!

# 520
# 521
Дали някъде из Алито можете да ми съдействате да намеря това яке
http://daytona.bg/product/10821/damsko-kaso-yake-pelerina-15082

# 522
  Аз имам от 3тия вид. Бях си ги поръчала за да ги видя просто, защото ми беше много интересно какво представлява.  Laughing Оказа се, че е доста функционално нещо, защото повдига бюста, без да го уголемява и утежнява.

# 523
  • Русе / Банско
Здравейте , някои от вас дали е поръчвал подобен тип яке ? Интаресуваме пухеното по качулката - заради него бих го поръчала .

http://www.aliexpress.com/item/2015-Women-Jackets-Coats-Solid-Sl … searchweb201560_9

# 524
  • Пловдив
Момичета, ще ме светнете ли как се ползват и какво чистят магическите гъби? Пристигнаха ми, поръчах ги от препоръчан продавач, ама не намирам разлика в чистенето от най-обикновена гъба. Мокрят ли се, препарат ли се слага... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт