Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 130
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Спешно ми трябва мнение и съдействие.
 Този сайт читав ли е? Някой някога поръчвал ли е? http://www.honorbuy.com/595-xiaomi-redmi-note-3-3gb-ram-32gb-gray.html
и съответно дали може помощ да намерим телефона от линка и в Али-то.

Благодаря.
                                            http://www.giztop.com/  Без митници и такси и данъци , в БГ носи интерлогистика двойката го купих от там за 15 дена дойде .
.
Хубаво,но цената на този модел със 3gb RAM е 239$. Е,всеки си решава сам...
              За това си поръчах 2 ката, за едни екстри неми се даваха 80 долара повече,то е подобрена и тунингована двойка,поне за мене

# 586
Здравейте, искам да питам някои тези от вас, които са поръчвали пилата на scholl от али, дали са доволни и различава ли се от оригинала. Аз ще я поръчам от OLX за около 15 лв., но съм 100 % сигурна, че от али идват на тази цена  Grinning

# 587
  • Варна
Здравейте!
Искам да попитам има ли някъде таблица с размери? В смисъл S и М дали си отговарят или са умалени.

# 588
Здравейте!
Искам да попитам има ли някъде таблица с размери? В смисъл S и М дали си отговарят или са умалени.
Всеки продавач качва таблица с размери към всяка своя обява. В повечето случаи тази таблица е в описанието на продукта.
Някои неща са умалени, други си отговарят. Най-често (по мои наблюдения) са умалени с два размера.

# 589
  • Варна
Зизу благодаря за отговора. Уж гледах, но не можах да се ориентирам.

# 590
Дори в началото на обявата до избора на размер да има подробна информация винаги гледай и описанието Peace Когато си поръчвах яке във въпросната таблица размерите явно бяха стандартни, а в описанието имаше друга с други стойности  Peace

# 591
  • Berlin
Обикновено в описанието има таблици с мерки, обикновено са изчерпателни. Ако не можеш да прецениш по тях, пиши на търговеца, той да ти предложи размер. Изказвания от типа - умалени, уголемени не значат нищичко. Аз мога да кажа, че си отговарят и пак няма да можеш да си прецениш, защото не знаеш за кой магазин говоря. Laughing

# 592
  • Варна
Някоя от вас може ли да ми каже на къде се намира тази поръчка / RK256682699CN /, защото нещо при мен не излиза, но може и да е от интернета ми

Излиза ми това:
Parcel#RK256682699CN is invalid, China Post has not received any parcel associated with !
Read http://track-chinapost.com/?p=461article to understand the reason and solutions.
явно проблема не е бил в интернета ми.. хм, сега ще пиша на китайчето  Mr. Green
и мерси за помощта  Heart Eyes

# 593
  • София
Някоя от вас може ли да ми каже на къде се намира тази поръчка / RK256682699CN /, защото нещо при мен не излиза, но може и да е от интернета ми

Излиза ми това:
Parcel#RK256682699CN is invalid, China Post has not received any parcel associated with !
Read http://track-chinapost.com/?p=461article to understand the reason and solutions.
явно проблема не е бил в интернета ми.. хм, сега ще пиша на китайчето  Mr. Green
и мерси за помощта  Heart Eyes

welcome

# 594
За размерите единственото разумно е да се пише дали отговарят на таблицата на продавача, защото всеки си пляска някакви размери и едно XS не е еднакво с друго XS.

Седях за кратко в групата, но в нея няма нищо полезно и се махнах.

# 595
Здравейте. Имам нужда от съвет - поръчах за дъщеря си една рокличка с мрежеста дантела, която дойде с една мъничка дупчица на предната част. Писах на продавача и ми предлага 2 долара отстъпка при следваща покупка от магазина му. Само че аз не съм съгласна, защото като защия дупката и ще се вижда...чудя се дали да отворя диспут и какво мога да искам като компенсация. А продавачът не е съгласен на нищо друго...

# 596
Здравейте. Имам нужда от съвет - поръчах за дъщеря си една рокличка с мрежеста дантела, която дойде с една мъничка дупчица на предната част. Писах на продавача и ми предлага 2 долара отстъпка при следваща покупка от магазина му. Само че аз не съм съгласна, защото като защия дупката и ще се вижда...чудя се дали да отворя диспут и какво мога да искам като компенсация. А продавачът не е съгласен на нищо друго...

И на мен ми се е случвало, но съм правила разни трикчета, иначе не става за носене. Последният път заших на дупчицата блестяща звездичка. Може да вземеш разни такива нещица и да ги зашиеш даже и няколко и ще стане много ефектно /стига роклята да не е много натруфена или шарена/.

# 597

И на мен ми се е случвало, но съм правила разни трикчета, иначе не става за носене. Последният път заших на дупчицата блестяща звездичка. Може да вземеш разни такива нещица и да ги зашиеш даже и няколко и ще стане много ефектно /стига роклята да не е много натруфена или шарена/.

Благодаря за идеята - нямаше да се сетя  Simple Smile Това ще го направя, ама с китаеца какво да правя - питах го за по-голяма отстъпка, защото като цяло нищо не искам да му купувам от магазина, но ако даде по-голяма отстъпка може и да се навия, но той отказва. Тя рокличката не беше скъпа - 10 долара, но все пак...

# 598
  • в 1001-та нощ
Аз бих отворила диспут ...

А по моя диспут - десети ден - нищо - писах 2 пъти в чата, уж все го ескалират и ефект нулев .... Sad

# 599
Отвори диспут и поискай да ти върнат част от парите. Ясно е, че цялата сума няма да е за една малка дупчица, но поне ще вземеш някакви пари. От друга страна не е сигурно, че китаеца наистина ще ти направи отстъпка при следваща покупка Peace

Общи условия

Активация на акаунт