Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 079
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Аз си търся нещо като палтенце до дупето отвътре да е пухесто като кожухче, а отвън да е гладко да няма косми.как да търся?

# 631
  • Пловдив
Момичета, дали по тези елеци, размерите отговарят? Някой да има опит с тях?
http://www.aliexpress.com/item/2015-women-Genuine-Fox-Fur-Vest-W … 20208.3.20.l4zeR6

Благодаря!
Чакам го ,като дойде ще споделя .

jb дали го получи вече? Днес го гледах в едно магазинче до нас, казаха ми, че размерите не отговарят и ми дадоха да пробвам Л, но ми е голямо доста (аз си нося С/М)... но ми и казаха и цена от 400 лв. Хайде няма нужда  ooooh!
Да получих го ,но го продадох ,защото ми беше доста късо и не се харесах .
Иначе естествен косъм много добра обработка ,но къс във р-те пише М -53 а моя беше 42 дълъг .
Повдигнах диспут и китайката прие да ми даде компенсация .
Сега отново търся такъв ,но по дълъг.

# 632
Здравейте, на една от пратките ми в сайта за проследяване пише, че е направен неуспешен опит за доставка на 01,12 - та въпроса ми е, дали връщат пратките и докога мога да си я взема - има ли такъв срок. Аз в понеделник ще отида до пощата - дано е там. На някой случвало ли се е. Може някой от съседите да е изхвърлил известието. 

# 633
  • Berlin
В кой сайт излиза това? В Български пощи ли? В понеделник може и да не е там вече, май 20 дни се пазят и после се връщат, но не знам дали календарни или работни.

# 634
Не в бг пощи , а в 17 track

# 635
  • Berlin
Да, но всъщност и в БГ пощи би трябвало да ти излиза същото.

# 636
Да благодаря, проверих и там излиза така, дано имам късмет и още да е в пощата. А ако са я върнали, какво става, и защо не са ми изпратили известие отново или не са ми се обадили, нали има телефон на пратката. Благодаря ви - те въпросите не са вас, но .....

# 637
От пощите не са длъжни да се обаждат. Това не е масова практика.
А известие може да е имало, но или да е сложено в грешна кутия, или доброжелател да го е затрил ... За това трябва да си следиш по-добре пратките (най-вече щом е с проследим номер) и от време на време да проверяваш и в пощата Peace

# 638
Да така е , ще проверявам, няма да чакам само известието, благодаря!  bouquet

# 639
  • София
Аз имам още един въпрос. Тъй като преди около 10 седмици бях си пуснала поръчка за няколко гривнички и гримове от различни доставчици, всички поръчки дойдоха освен една гривничка за 0.89 $. Аз съм дала адрес централна поща София, т.к. работя в сградата и по ми е лесно с допоискване. Дори започнаха да ми идват поръчки заявени от преди 3 седмици.... Но тази поръчка  за 0.89 $ я няма. Дали ако се е озовала на митницата ще ми кажат от пощата се чудя? Та въобще не знам какво да я правя, имам още 12 дни протекшън таим.... Thinking

# 640
  • София
Получих роклята от алито. По шевовете и кято цяло изпълнението нямам забележки, но материята е отвратителен, боклучав изкуственяк, най-тънкия възможен плат. Изобщо не очаквах това. Как да реагирам според вас?

# 641
# 642
Получих роклята от алито. По шевовете и кято цяло изпълнението нямам забележки, но материята е отвратителен, боклучав изкуственяк, най-тънкия възможен плат. Изобщо не очаквах това. Как да реагирам според вас?
Първо виж добре описанието на продукта в обявата, защото вероятността всичко да е описано коректно, а ти да си гледала просто снимките е голяма.
След това пробвай с диспут и ще ти върнат някакви пари.

# 643
  • Варна

Според мен ,пиши на продавача  Peace ,ако не ти отговори пускай диспут
Би ли споделила ,коя е роклята
 bouquet

# 644
  • Пловдив
Здравейте. Имам поръчка от 28 октомври, тракинг номера показва това:
Origin Country - Tracking Consuming: 453 ms
2015-11-13 07:45 Bulgaria, Item Arrived at Bulgaria
2015-11-11 09:39 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to BULGARIA
2015-11-01 16:38 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Bulgaria
2015-11-01 16:17 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Bulgaria
Според тази информация трябва да е пристигнала, а в пощата я няма. След 13 ноември поне две пратки съм получавала от Али-то, но тази я няма. След 5 дни ми изтича защитата, ще пътувам и не знам какво да правя. Дали да пиша на продавача? И естествено тази пратка е за приятелка, не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт