Изпълнени с копнеж, започна НОЕМВРИйския бебевалеж - Тема 13

• 36 657
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тя не би ли трябвало да те отпусне в същинския момент на напъните, т.е. в етапа на изгонването?
Поне аз така съм чувала, че се слага при 3-4 см. разкритие, а като те преместят в родилна зала трябва вече да те е пуснала  newsm78
На мен ми я сложиха на 5-6 см ,за да получа по-бързо разкритие . Докато ме хване добре минаха 15минути,  и след още 30 се роди бебето. Можеш да контролираш всичко, усещаш и контракции и напъни,но не боли толкова както без упойка. Малкият ми син го родих без упойка и определено има разлика...

# 616
Здравейте!Аз от днес съм в болница, защото девойката не й се излиза. Не, че е минало много време, но докторите решиха така. Два дни съм след термин. Ако не тръгне утре в неделя ще подпомогнат нещата. Надявам се сама да тръгне. Иначе казаха, че имам към 3см.разкритие. След прегледа за разкритие имах контракции, защото бая ме разчовърка и май ми махна тапата. Това е за сега от мен. Успех на всички, на които им предстои.

# 617
Здравейте момичета и аз да се похваля днес в 12:50 часа се роди и нашето слънчице Йордан тежи 3400кг. 52см.

Нормално раждане с 4 шевчета и сега темата да си седя на дупето  Grinning

# 618
  • Варна
Честито Ива, да е жив и здрав Йордан Hug bouquet
Слънчогледке стискам палци всичко да мине бързо, лесно и безболезнено Hug

# 619
Честито на новородените ни зайчета ! Желая много здраве и щастие, на мамите бързо възстановяване !
Днес ми е 10-ти ден след секцио, махнах лепенката- белега ми почти не се забелязва, не мога да повярвам колко майсторски ме е зашил Димитров... Знаех, че е добър, но чак толкова ...
На бебето пъпчето падна днес, мерихме се и сме си върнали килограмите от раждането, че чак и отгоре. С кърменето засега всичко върви добре.
Целувки от нас, късмет на всички, на които им предстои най-прекрасната среща !

# 620
Аз да разкажа, в четвъртък сутринта след доста неспокойна нощ (безсъние,потене и невъзможност да си намеря поза за сън) се събудих с менструални болки които след закуската станаха регулярни със втвърдявания .. Трябваше да ходим на тонове с бебка и така и направихме, в 10 с мъжа ми бяхме в болницата в 12 си тръгнахме като аз бях с контракции на 5 мин но не достатъчно силни според лекарката .. От прибирането в къщи се започна с едни болки като към 2 вече стсках юмруци и зъби и незнам какво ми идваше да направя  Grinning и така в три часа ме приеха в болницата с 3 см разкритие от там изчакахме до 5см защото аз знаех че искам упойка още от самото начало (поздравления за всяка жена родила без обезболяване, за мен беше невъзможно) и впечатлението ми е че с упойката като че ли се зсбави процеса защото с 10 см бях в 00.30 .. Спукаха ми мрхура и ме одтавиха два часа в една поза почти седнала за да се спусне бебето хубаво .. В три започнах да напъвам и 38 мин по късно с помоща на вакум се появи моето чудо  Heart Eyes След като ме отпусна упойката имам болки едвам си сядам на дупето щипе като пишкам и като се изправя имам чувството че ще ми изтекат вътрешностите, но всеки поглед към принцесата ми ме кара да забравя за всеки един дискомфорт  Heart Eyes

# 621
Здравейте, мами. Честито на новосдобилите се с бебчета и успех на останалите. И от мен има новини- 33 минути след полунощ се появи моето момченце Калин, секцио по спешност. Бяхме го планували за другия петък, но той реши, че ще е скорпион. Роди се 2,690 кг, 48 см. Сега вече ме пуска упойката, почти нямам болки, но не мога и да си помисля за сън. Много беше странно днес, защото от 16 ч следобед имах контракции, но понеже досега не съм усещала, не ги разпознах отначало. Болката беше силна, но концентрирана само в кръста и аз реших, че бебето притиска разни нерви.  Оттеглям се засега, още под влияние на еуфорията. Ще ви пиша пак, надявам се следващия път не от телефон. А, да, за малко да забравя - силно препоръчвам Шейново и го казвам съвсем обективно, не под влияние на същата тази еуфория! Simple Smile

# 622
Честито на всички мами, да са ви живи и здрави дечицата!!! Hug

# 623
  • Варна
Честито бебче Калин bouquet, да е жив и здрав и бързо да расте Hug

# 624
Ох,честито но всички... толкова е прекрасно да четем такива постове  Simple Smile Heart Eyes
Ние още чакаме...вече си мисля,че полудявам ..в понеделник сме на преглед и док каза вторник,сряда да се готвя!
Как се подготвя човек за такова нещо?!Ще изкукам  вече  Rolling Eyes

# 625
Честито на всички мамчета!Да са им живи и здрави бебчетата! Аз вече цяла седмица съм в болница да ме следят, др седмица ми е термина и ако до тогава не тръгне сама ще има клъц.Макар че, бебка е много високо и док каза, да се подготвям психически за секцио..стискайте ми палци, успех на всички които също са в очакване Praynig

# 626
При мен продължава да няма никакви контракции. Sad утре ще ми пускат система. Исках да избегна този момент, но уви Sad май съм на път да се ошашкам

# 627
Колко много бебковции! Честито на всички мами, да са ви живи и здрави рожбите, много щастие да има!  bouquet

Мойто момче има яко секрети в носа, мляко ли е, сополи ли са, ама грухти и се паникьосва като не може да диша през носа Sad

Маргаритка, всеки път като отворя темата и чакам да видя и твойта радостна вест. Хайдееее  Heart Eyes

# 628
Честито на всички нови мами  Praynig аз да се похваля от тази сутрин с моята скорпионка Изабел 4.480кг. 59см. естествено раждане, имам си и два шева за спомен  Peace успах на всички чакащи мами, пожелавам ви леко раждане и прекрасни бебоци  bouquet

Кристи, честито бебенце Изабел. Да сте живи и здрави двечките. Ох, като чета разказа ти тръпки ме побиват. Доста си се измъчила. Дано бързо да се възстановиш!

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 11:38 от karina31

# 629
Ива,Рая , честити бебчета.Нека са ви живи и здрави. Мен леко започва да ме тресе нервата.Въпреки,че съм го преживявала вече,пак ме хваща паника 😐.

Общи условия

Активация на акаунт