Болки около пъпа

• 1 595
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! В 29-та седмица съм и от 4-5 дена ми се случва по 1-2 пъти на ден да получавам неприятни болки в областта на пъпа и може би един пръст над него.Не са непоносими,не са и като менструалните и се усилват при натиск.Не бих казала,че са газове,защото знам какво е чувството от тях.Преди седмица бях на преглед и всичко беше наред,бебето си е главично,а шийката ми е 3,5 см. ... на някоя мама случвало ли се е подобно нещо? Моля,споделете!

# 1
Бебето расте и разтяга съединителната тъкан. Около пъпа е най-слаба. За съжаление бременността често предизвиква преразтягане и пъпна херния. Безобидно е, но като родиш, провери корема за преразтягане.

# 2
Бебето расте и разтяга съединителната тъкан. Около пъпа е най-слаба. За съжаление бременността често предизвиква преразтягане и пъпна херния. Безобидно е, но като родиш, провери корема за преразтягане.

Нямаш представа колко ме успокои ... благодаря ти и ти желая усмихнат ден! bouquet

# 3
  • София
При мене го имаше този момент... Ходех къде ли не и накрая ми казаха. Сега вече не усещам нищо. Гледай да си почиваш повече, не носи неща и не се притеснявай.

# 4
Здравей, и а имах болки около пъпа. Изразиха се най-силно когато боледувах и кашлях. питах моя док, той каза, че мястото около пъпа ще става още по чувствително. Нормално е

# 5
Здравей, и а имах болки около пъпа. Изразиха се най-силно когато боледувах и кашлях. питах моя док, той каза, че мястото около пъпа ще става още по чувствително. Нормално е

Благодаря ти за отговора! Забравих да спомена,че два дена преди това изкарах доста неприятен грип и сега свързвам нещата...

Общи условия

Активация на акаунт