"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-27

• 19 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
То ще си покаже Ренку  newsm78 ако не е вярно до 1-2 дни ще го отрече ..ако е вярно ...няма лошо да иска  Mr. Green въпроса е дали ще я вземат  hahaha
Мечтите са безплатни  Hug

Буболично  Hug добре дошла в нашата тема  bouquet

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥

Звезде, честито ти рожденичка  Heart Eyes Hug
Да ти е много здрава, щастлива и много късмет да има в живота

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Бубе Heart Eyes Hug, тупаме се и за това няма време за писане  hahaha hahaha hahaha

# 588
Шшшш кой е откачен бе  Crossing Arms Twisted Evil нач , ние сме си съвсем нУрмални 'ора
Чумо ила тука малко , чи веч на мислат за скучни , да упраФдайм таз тИория  Mr. Green Mr. Green

# 589
Здравейте. Аз съм Бубето Hug
Много ми се иска да се присъединя към вас, въпреки, че напоследък сте доста скучни, но ви чета отдавна.
Наистина ли сте толкоз откачени или само правите пози newsm78
Е нали уж си ни чела ooooh! newsm78 иначе добре дошла Hug Heart Eyes

# 590
Благодаря за посрещането bouquet

# 591
Бе ко са случи с мача на Григор  newsm78 мина ли , ощи ли не и , чакам снимки  Mr. Green

# 592
Шшшш кой е откачен бе  Crossing Arms Twisted Evil нач , ние сме си съвсем нУрмални 'ора
Чумо ила тука малко , чи веч на мислат за скучни , да упраФдайм таз тИория  Mr. Green Mr. Green
Кат си нормална тъй ли се посрещат хората ма Joy Joy Joy
Ще стресираш момичето  ooooh! тамън се е престрашила да слезе от балкона

# 593
дУбре , чек тугая да турна вИчер'та за уелкам  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 594
   Били сме скучни тъй ли  Mr. Green В диспансера нема скука  особено ,когато  лудите ричем се развихрим hahaha  Добре дошла Бубе Hug

по едно винце   Mr. Green и джангър вдигним с   Драгана Mr. Green

newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

# 595
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мале, колчава софра си опънала, Евче!  doh

Чей си украся поста, че нещо съм натиснала по-ранко кво не требе. Mr. Green

Буболинке, ти от зор, че нещо сме разредили темата взе та се регистрира?! Shocked  doh Мой да се окажеш достоен член  Mr. Green, оти сал мноу нормален  Wink чуек мой напрай таквоз нящу. hahaha

Гушки на всички дет са се отупали  Hug и на тия кат мен  Embarassed дет все не насмогват  Hug.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 19:36 от profi_1 Айнщайнова

# 596
Ан тъй  Mr. Green така се посреща госКе  hahaha

# 597
 Профи  Hug ми наближават празници и Евито  опнала софрата от сега  Mr. Green Joy

още джангър  Mr. Green

newsm68 newsm44 newsm44

# 598
Ан тъй  Mr. Green така се посреща госКе  hahaha
Laughing Laughing
Много благодаря за софрата bouquet
Феми, благодаря и на теб за червеното винце, но Драгана не е моя стил. Предпочитам класика Rolling Eyes Моцарт, Бах, Бетовен...но Чайковски ми е фаворит,но не с ''Лебедово езеро'', а с '' Валса на цветята'' Heart Eyes

# 599
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми  Hug, тез не ги слушам, ма джангър бива са дига. Peace Па за Бубето винаги.   thumbsup Laughing
Бубе, Моцарт с ракийка и Вагнер с туршийка не вървЪт.  Wink hahaha

Оф начи, косата ми с годините става все по-твърда и по-твърда. Не помагат ни балсами, ни маски ... и щот после напрау са чупи кат я реша, от известно време почнах накрая да я плакна с ябълков оцет, та да поомеква барем малко. Ама не моа са понасям ин дис момент  newsm45 - не стига, че съм кат ритната зелка в тиквоча, ми и на туршийка понамирисвам.   ooooh!  Mr. Green
Да са оплача, кат стана дума ...

Общи условия

Активация на акаунт