Нормално ли е?

• 4 171
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Явно си ги изкарват щом ги имат.
Запомни нещо - никога не гледай в чуждата паничка. Нито давай акъл. Всеки човек има право да живее и да си харчи парите, както намери за добре.
Ако те питат можеш да си кажеш мнението си, но иначе - никога. Дори не трябва да мислиш за тези неща.

# 16
Аз никога няма да им кажа нищо. Просто стоя тихо и се моля да не ми се падне такъв мъж Peace

# 17
За млади мъже ли става въпрос?  Вероятно действието се развива в някое малко градче или селище, в които, струва ми се, е обичайно така да си прекарват времето хората. Дори и тук кварталните кафенета винаги са пълни с компании, които са си там на чашка от сутринта.

# 18
Леле, ама те са много!
В 6:30 пред блока с биронката и цигарката, после не знам какво правят, защото ходя на работа, а когато се прибирам те са си там, но разговорите са им станали по-шумни. В 22:00ч. те са си там, но вече няма разговори, а само колконка и телефон, около които са блуждаещи в нищото погледи или заспали глави!
Поне не са агресивни, но гледам да ги заобикалям, че сме отраснали в квартала и ме заговарят, а хич не ми се общува с тях! Става дума за 30-35+ мъже и стърчат до кварталното магизинче, дори не са в кръчма!
Прави сте, тяхна си работа!
А според мен, не, не е нормално такова поведение!

# 19
  • София
Още по-чудно ми е от къде пари да висят по кръчмите. Идват в 6:30 по обяд се приберат да обядват и да спят, в 16 завръщане в кръчмата, карти, табла.. И това абсолютно всеки ден... А забравих събота и неделя ходят на лов.
Трябва да ви отрежат от надницата, докато не се научите да напъвате темата с мярка.
Хубаво я почна, ама с тоя пост я изчерпа. hahaha

# 20
Аз никога няма да им кажа нищо. Просто стоя тихо и се моля да не ми се падне такъв мъж Peace

Те не се падат. Хората са шарени. Избираш такъв с възгледи като твоите и готово.

# 21
Още по-чудно ми е от къде пари да висят по кръчмите. Идват в 6:30 по обяд се приберат да обядват и да спят, в 16 завръщане в кръчмата, карти, табла.. И това абсолютно всеки ден... А забравих събота и неделя ходят на лов.
Ако става дума за малко градче, те болшинството "мъже" там така "работят"-жената на работа, гледа децата и къщата, а те постоянно реват, че за тях работа няма и крънкат пари за бирата и цигарите от жена си и родителите си.Мила, родна картинка....
Ако все пак има някой работлив, му се извинявам.
Но търтеите са в пъти повече.
Те мъжете не ни се падат на лотария, че да се молиш да не улучиш такъв.    Laughing
Сами си ги избираме, така че хууууубаво си отваряй очите и ушите, като тръгнеш на лов за мъж.

# 22

Мъжете не се "падат", нито жените  Peace
Партньорът е избор - важно е да е осъзнат  Wink

# 23
  • Sofia
Мда, при нас беше така първите 1-2 години след сватбата. Връщане от работа, дремване 1 час, вечеря и излизане за около час - два с приятели. После "що си уморена, що не ти се прави секс?"
След стотина разговора и преместване в друг квартал спря да излиза всяка вечер. Още тогава трябваше да му посоча вратата, а го търпях доста време след това.

# 24
От хубавото никой не бяга - ако му е хубаво в къщи при жена му, какъв ще го дири в кръчмата?

За съжаление няма как да има само хубаво. Когато имаш семейство, деца яко опъваш, чак по някое време можеш да седнеш. Затова е много по-лесно да оставиш баламата вкъщи да скача от едно на друго, а ти да си пиеш биричката и да ходиш само за хубавото...
Peace
Това е. В случай, че горното е осъзнато и от двамата, щансовете за успешна връзка/брак са големи.
Първо мисленето, а после и съпътстващото го поведение/отношение/.
За съжаление, тук чета не 1 или 2 теми, в които жената си "отглежда" мъжа като дете - 1-во, 2-ро, 3-то. Само дето пари за джобни не иска /понякога/. Удобно е да не можеш, да не знаеш, да не умееш. Щото има кой да го свърши. Никой знаещ и можещ не се е родил. Който не е пожелал, той не се е научил. Зрели хора да се правят на приятно разсеяни, вместо да си поемат отговорностите. Който пък отговорности не иска,  да си стои сам. Ще му е вечно "хубаво".

# 25
  • София
Вече всичко е нормално  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 26
А най-интересно ми е, жените им как ги търпят...

Един ден ще разбереш.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт