Лидл ::73::

• 85 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
Ох, добре ,че сте вие, та да разбера за пресата за чесън, от кога е и на каква цена, че не мога да разгледам брошурата, някаква приставка все ми блокира  #2gunfire
Две преси счупих до сега, и искам нещо качествено, а по магазините все на Факелман попадам  Confused

Много препоръчвам тази преса от ИКЕА, белачката пак от тази серия - също  Peace Много са ми минали през ръцете и съм страшно доволна от тези. Знам, че обсъждаме лидълските, но все пак.
Мерси  bouquet

# 136
Да питам и аз за ски комплектите,кога ги зареждат?От блатовете съм много доволна,особено от кафявите.Не сиропирам,защото крема който ползвам е от закв.сметана и течен шоколад и става много сочна торта/в противен случай се разпадат блатовете/Пестото е до лютеницата.

# 137
  • Русе
в лидл има ли песто? ако да - къде да го търся? Simple Smile
Не помня дали го има в постоянния асортимент, но нали скоро беше Италианска седмица. Може да има останал по магазините на стелажите с тематичните седмици. При нас са до хладилните витрини. Ако пък има в постоянния асортимент, то предполагам ще е при лютениците и сосовете. Peace

# 138
  • СОФИЯ
Здравейте.отзиви за инхалатора ,който се предлажа от понеделник??ще го ползвам за малко дете и ме интересува много ли е шумен ?цената е доста добра .благодаря предварително.

# 139
Пак ще кажа, че за мен тази игра е недомислена. Самия факт, че мога да регистрирам един и същ код безброй пъти и всеки път да ми изпише, че е успешно, означава, че тези кодове никъде не се запазват.

Аз им писах на мейла да ги питам... Crossing Arms Каква е тази система, която не запомня регистрираните кодове и как ще изтеглят някой... В правилата даже не пише, че ще бъде следена от нотариус. И за мен играта е фарс. Ако никой от тази тема не се похвали, значи си е зле прикрита измама.... Peace

# 140
  • в ябълковата градина
Аз не ходя често в магазина, но вчера нямаше оризови вафли? Някой има ли информация, ще има ли?

# 141
  • София
Ехо, Лидъл, ако четете тук, пратете ми лично съобщение, да ви дам данните си и да ме "изтеглите", ама за голямата награда, иначе ще си навлечете яда на цяла бг-мама! Grinning
Момичета, ще си извъртим картата между нас! Wink

# 142
  • На брега на реката
Има песто в Лидл, дженовезе и росо. При на е точно срещу щендерите на които са наредени консервите с грах, царевица, чушлета , буркани с маслини и други.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 17:28 от Бобулина

# 143
Здравейте  Hug какви са ви мненията за марката Силвър Крест  newsm78

# 144
Здравейте Simple Smile търся лампа за контакт и се сетих, че в Лидъл съм виждала, намерих я в каталога от 8 септември 2014 http://en.calameo.com/read/00364448417b21fe35b14  на 13 страница,ако някой е видял изостанали или нещо подобно, ще сте ми мн полезни.
провери в брошурката на К. мисля,че там гледах такава лампа
Благодаря Simple Smile

# 145
Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad

Sad Няма ли сервиз или не могат да го ремонтират?

# 146
  • София
Да се оплача, че конвектора,който си купих миналата година снощи му спря вентилатора. Ще се връща  Sad
Много ми е интересно как ще се върне след 1 г.? Да се прати за ремот в гарнционния сервиз е съвсем друго. Отделно този вентилатор верятно е изразходил работочасовете си, предполагам, макар да ми се вижда малко 1г., все пак на дали се ползва целогоишно.

# 147
  • Sofia
Лита, Mariposa_Malva, заповядайте рецептата!

Скрит текст:
За моята кръгла тава 32 см или в тази от фурната също - става тънко тестото.

Маргарита (оригиналът е без песто Дженовезе)

Тестото:
1/2 пакетче суха мая Йоткер
220г бяло брашно + 30г ръжено при мен,  въпрос на избор, но така е много вкусно
125мл вода  (или 50/50  вода/бира)
3 сл. зехтин/олио
1/4ч.л. сол

В купа сипвам солта отгоре пресявам брашната, в кладенче сипвам маята, наливам  водата  и мазнината.
Омесвате меко тесто, без да го месите много, просто да се събере на топка.
Втасва покрито 30 мин, през което време приготвяте плънката и загрявате фурната на 250г.

Плънката:
2ск. чесън пресован
1ч.л. песто Дженовезе
1-2 домата, според големината им (на кръгчета)
225г моцарела (на колелца)
пресен босилек

Тавата намазнявам и поръсвам с брашно. Слагам втасалото и разточеното тесто. Сипвам малко олио и пресования чесън - разнасям, след това намазвам с пестото. Отгоре кръгчета домати - посолявам малко, накъсвам много босилек и най-отгоре моцарелата, която също посолявам леко. И пека за 15 мин.
Да ви е вкусно!  Simple Smile

Днес си получих робота SILVERCREST, утре ще го изпробвам с тесто.  Grinning

# 148
Лита, Mariposa_Malva, заповядайте рецептата!

Скрит текст:
За моята кръгла тава 32 см или в тази от фурната също - става тънко тестото.

Маргарита (оригиналът е без песто Дженовезе)

Тестото:
1/2 пакетче суха мая Йоткер
220г бяло брашно + 30г ръжено при мен,  въпрос на избор, но така е много вкусно
125мл вода  (или 50/50  вода/бира)
3 сл. зехтин/олио
1/4ч.л. сол

В купа сипвам солта отгоре пресявам брашната, в кладенче сипвам маята, наливам  водата  и мазнината.
Омесвате меко тесто, без да го месите много, просто да се събере на топка.
Втасва покрито 30 мин, през което време приготвяте плънката и загрявате фурната на 250г.

Плънката:
2ск. чесън пресован
1ч.л. песто Дженовезе
1-2 домата, според големината им (на кръгчета)
225г моцарела (на колелца)
пресен босилек

Тавата намазнявам и поръсвам с брашно. Слагам втасалото и разточеното тесто. Сипвам малко олио и пресования чесън - разнасям, след това намазвам с пестото. Отгоре кръгчета домати - посолявам малко, накъсвам много босилек и най-отгоре моцарелата, която също посолявам леко. И пека за 15 мин.
Да ви е вкусно!  Simple Smile

Днес си получих робота SILVERCREST, утре ще го изпробвам с тесто.  Grinning

и аз ще се възползвам от нея, благодаря  Hug

# 149
  • София
Записвам се в темата и чакам новата колекция на Есмара See you in Vienna .Последните две седмици нищо не харесах и по-добре,че голямо разорение пада  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт