Лидл ::73::

• 85 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз бях взела 1 пакет от техните памперси, но не помня кой цвят. Подходящи са за лятото, много са тънички и проветриви. Единствено малко влажнеят дрехите. Не пропускат, но по някое време усещах плата на па талончето влажен, без да има видимо мокро. Бих ги ползвала пак, но си минахме пак на Пуфис, защото моят ходи и на гърне и хабим малко, не са ми толкова финансово натоварващи вече.
Въпреки, че лидълските май не бяха по-евтини, взех ги от любопитство.

# 286
Вече съм фен на кроасаните с масло - намалени на 0,49лв. бяха днес.
Салата Морски дар от италианската седмица също е намалена на 4,79лв. - аз я комбинирам с зелена салата за основа, не ползвам маринатата.
Лаврака е хубав - той е за вечеря.
Наистина има вече няколко вида Хумус готов за ядене - аз взех с патладжан.
Търговци купуват като не видели Пепси и Нес кафе, но има ограничение да 6 бр. на човек от промо стоките.
Бях се юрнала за Dove сапуни - те са в петък.
За другата седмица ще има дрехи мъжки и дамски - мернах едни дънки, но ми връчиха да търкам талони Simple Smile и се разсеях.
Детските апрески не ми харесаха, туристически детски обувки нямаше.

# 287

Кой знае какви маргарини им бухат вътре и затова не пишат съдържание.
Чувала съм, че им ги карат/ всичко от топлата витрина/ замразени и  ги пекат там. И, може би, е вярно- на следващия ден почти всичко е като подметка.

Колкото до касиерките- разбирам ги напълно, без да съм била никога такава. Сметката ли да гледаш, да си учтив ли или талоните. Като сложим няколко заядливи клиента + като си помислим, че сигурно са на минималната и нищо не ги греят тея талони/напротив- бавят ги и ги объркват- особено в час пик с много изнервени, бързащи хора и  ревящи деца /- може да се обясни и поведението им. Тя веригата може да е немска, но заплатите не са.

Чудя се, не е ли по-удачно- да има гише специално за игри, талони, стикита, награди, информация и прочие. Защо не и за връщане на стоки.

# 288
  • Sofia
Тя веригата може да е немска, но заплатите не са.
Разбира се, щом е в БГ - побългарено/развалено е.  ooooh!

# 289
че те кроасаните навсякъде са замръзени и само печени на място. Преди 2 седмици в кауфланд бяха на 30-40 стотинки ,ако не се лъжа. Обожавам този тип кроасани. Иначе аз не знам някъде да си играят да ги правят на място, може би в някои френски пекарни, ама като цяло разлика във вида не виждам, така че може и всичките да са замръзени. Като искате прясно приготвени, запрятайте ръкави. Иначе те и земелчетата им предполагам са замръзени, за хлябовете не знам.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 12:19 от babybu

# 290
  • Sofia
че те кроасаните ...Като искате прясно приготвени, запрятайте ръкави.
 Ако ще навива ръкавите някой за по-здравословни кроасани...   Grinning
Пък ако замесите повече тесто наведнъж и замразите на дози, после е супер лесна и бърза работа.  

# 291

Кой знае какви маргарини им бухат вътре и затова не пишат съдържание.
Чувала съм, че им ги карат/ всичко от топлата витрина/ замразени и  ги пекат там. И, може би, е вярно- на следващия ден почти всичко е като подметка.
...

Разбира се, че са замразени - навсякъде, нали никой не очаква някой да точи и меси в подобен магазин  Crazy (особено кроасаните, гледах веднъж в youtube, отнемат точно цял ден правене) - загубено време и средства и какво ли не. И съдържание има на витрините, точно до цените, сигурно от над месец - всеки може да си го прочете  Peace
Скрит текст:
То и в ресторантите, да не би някой да панира с брашно и яйца и т.н. - всичко отива накупено полуфабрикат я от Метро, я от другаде ... бум във фритюрника и чиста работа - и не само това chef

# 292
Ходих и имам и талон - с  усмивка Grinning
  Праха беше поизчезнал - до следобяд май няма да има и помен - течен нямаше хич.
   Забравих да си взема айран и не го и видях май къде стои.
  Кроасани имаше в доволно количество и си взех няколко . Рикота намерих намалена . И някакви млекца с екзотични плодове .
  От мъжките ботуши / не пишеше апрески / нямаше и помен - само табелата.
   Не гледах внимателно  - минах на бегом магазина. Цитрусите са намалени - но портокалите нещо не ми харесаха и мандарините - кората им е зелена някак и наранена.
  Взех плодово мляко за пиене за проба с череша .
  Утре мисля да взема заквасена сметана и рула за торта / ама не видях от кога са намалени - от понеделник или четвъртък/

# 293
Morena точно по тази рецепта правих и аз, изпекох половината,другата част замразих. Една съботна сутрин изпекох и втората част, много бързо и лесно стана.
И между другото, не са чак такава играчка,просто трябва да разточиш няколко пъти през определено време, не е никак трудоемко,а и сега зимата се задържаме повече в къщи,така че се намира време.Само не прекалявайте с честотата на правене и ядене на тези вкусотии, че няма да е никак трудно и вие да заприличате на тях,особено ако са ви слабост като на мен  Joy
п.с. една седмица в Париж ядох само и единствено такива кроасани, нито ми омръзнаха, нито им се наситих.

# 294
  • Sofia
..
И между другото, не са чак такава играчка,просто трябва да разточиш няколко пъти през определено време, не е никак трудоемко...
Точно така. Simple Smile  Първо се замесва тесто (половин час най-много) и престоява в хладилник (почивка и за вас, и за тестото Simple Smile) и после се разточва и сгъва 3-4 пъти (пак около 30 мин.) и готово - имаме многолистно маслено тесто.  Кроасани се сгъват също за около 30 мин.
Благодаря, че си се доверила на моята рецепта.  Grinning

# 295
  • София
Може ли да споделите отзиви за блендера, който ще пуснат в четвъртък. Благодаря.

# 296
  • Асеновград
Някой купи ли комплекта за маникюр ? Май и днес няма да мога да се добера до магазина , дано има останал един за мен.

# 297
На тези кроасани отдавна сме им фенове, особено аз. Навсякъде ли са намалени?  Rolling Eyes
Морена, и твоите ги правих няколко пъти, но напоследък все не остава време.
Иначе така е, казаха ми на витрината, че се карат замразени. Но със сигурност в К са по-различни, Лидлските, както писах по-назад, не се разпадат, докато К се разпадат и ронят при хапване. Особено децата правят голям боклук  ooooh!, от Лидлските - не  Shocked

Мандарините ни харесаха - малки и без семки, сочни са. Точно като за децата.  Grinning
Взехме грейпфрути и лимети, но още не сме ги опитали.

# 298
а мандарините сладки ли са? че вече няколко пъти купувам по-кисели от лимони и не смея да взимам вече.

# 299
а мандарините сладки ли са? че вече няколко пъти купувам по-кисели от лимони и не смея да взимам вече.

Нашите са жълти като лимони, сладко-киселички, ама такива ги обичаме. Определено ни харесаха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт