Лидл ::73::

• 85 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Stuck in a moment
За замразените плодове от предната тема - от постоянния асортимент ли са? Не мога да ги открия..

Ако питаш за горските плодове - да, от постоянния асортимент са.Обаче все малко зареждат от тях. Повече бройки слагат от малините. Във витрината при сладоледите са.

Не помня с кого обсъждах омекотителите. В крайна сметка купих Ленор-а на промо. Обаче се притеснявам, че е твърде наситена миризмата. Ще видя, ако много силно мирише ще пусна допълнително изплакване.

# 556
  • София
Angel_Dust благодаря за бързия отговор!  Hug
+1  bouquet

# 557
Нещо днес май ме извръткаха с тези талони подозирам - за около 70 лв сметка ми дадоха само един. Тези два етапа  с различна стойност на покупките ли са?  newsm78   

# 558
Нещо днес май ме извръткаха с тези талони подозирам - за около 70 лв сметка ми дадоха само един. Тези два етапа  с различна стойност на покупките ли са?  newsm78   
На втория етап няма значение стойността, дават само един талон.

# 559
  • София
Във вторият етап на играта дават по един талон на покупка, независимо от сумата. Вчера и при сметка под 2лв. ми дадоха талон  Peace

# 560

Благодаря  bouquet -  то не, че нещо, ама така поне да не се чувствам изпързаляна... много.  Laughing

# 561
  • Sofia
Каква е цената на хумуса?
Взех от втория показан, само него видях. Та Вернада - 1.99лв.
Има кофти Е, ама за проба го взех. Пък ако ни хареса - ще си го приготвям.

# 562
Някой да има машата и да даде отзив newsm78

# 563
  • София
Взехме си инхалаторче, имаше няколко бройки в магазина във Хаджи Димитър. Купих намалени чорапогащници - 2бр за 6лв. Имаше и зъболекарския детски комплект, някой питаше по-назад.
Книги по 1.99 бяха останали няколко - LOST.
Кроасаните също бяха намалени, взехме и ДАВ сапуни с 44% намаление.
На излизане намалиха цяла тарелка кремчета - шоколад и ванилия. Взехме 4бр, мноооого са вкусни.

# 564

Благодаря  bouquet -  то не, че нещо, ама така поне да не се чувствам изпързаляна... много.  Laughing

При нас продължават да дават на всеки 15лв  Peace Вчера за 47лв ми дадоха 3

# 565
  • София
Някой търсише детския зъболекърски комплект,има в София-Люлин
Имаше много бройки и в магазина на Халите, както и доста инхалатори.

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

Коя е книгата, да не е дума ки Simple Smile Joy (надали  де, но сюжета не е далеч)

Надали тоз късмет, да е Ст.Кинг ...за 2 лв...мнеее
Пък и в дума Ки героят сам отива на остров, а тук май пада от самолета на острова Thinking

пошегувах се, бре...ясно, че не е Кинг, не е само това разликата в описанието, но като идея е сходно и все е смехотворно да е в детски книжки Wink  Лост било Wink

# 566
  • БУРГАС
Някой от Бургас дали може да ми каже ,има ли още от затворените свещичките,едни червени.

# 567
Това за талоните според мен е измама, няма какво да се напъвате. Даже мога да ви кажа и как се разбира, че е измама. 
След като регистрирате кода, дайте талона на някой друг член от семейството да го регистрира и на негово си име - никакъв проблем.

# 568
Интересувам се от елхите! Ще купувам за градината. От Лидл ли да взема или от някъде другаде?

# 569
Аз миналата година си взех елха от лидъл и мн си я харесвам, мн добре изглежда за цената си. Има естествено и мн по хубави в другите магазини, но са три пъти по- скъпи, а тази си изглежда чудесно.
Аз исках да попитам за грила който ще е в събота някой ползвал ли е и дали са достатъчни тези 1400W, защото един път купихме грил от лидъл, доста по- различен от този , но пекохме пържоли 2 часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт