Лидл ::73::

• 85 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за новата тема!  bouquet
От другата седмица  харесах дамските потници (имам от миналата година в бяло, много съм доволна, на са мръднали, пише, че са 95% памук,5% еластан, размер S 36/38, това по принцип е и моя размер), доволна съм и от мъжките боксери (удобни са на ММ, не са мръднали също).
Сега ще видя и дамските боксерки как са. Още и сапун Dove съм си набелязала, бакпулвер.
Досега само веднъж се наложи да напомня на касиера да ми даде талони, докато касиерките дават колкото се полагат, дори и на възрастни хора, като им обясняват какво трябва да направят.  Peace

# 166
Аз имам потници също,но от детската номерация .... смея да кажа че и при мен не са мръднали,а ги съсипах от носене, е вече не издържат на напъна,че сме в напреднала бременност, но и сега ще купя задължително. Слиповете същата работа, ММ ги спуква от носене ( но са мисля от по предно пускане), нито ластици са изкочили, нито са се одърпали  Peace Peace

# 167
И аз съм доволна от уредите на Лидл, но май не всички са ми Silver Crest. Кафемашина, тостер за сандвичи и гофрети, ютия, хлебопекарна  Heart Eyes, мелачка - всичко си ми работи безотказно. Единствено на електрическата седалка за кола й стана нещо на кабелчето и трябва да се смени, но мъжа ми ще си го оправя сам, не му се занимавало да я връщаме. Повечето уреди на тази цена могат да се намерят единствено на китайски марки със още по-съмнително качество, гаранция и изработка.
Хранителните продукти като цяло ми се виждат малко по-скъпи, но има определени неща, които не бих си купила от другаде.

# 168
Гледам цяла седмица цитрусите ще са с 20 процента намалени. Идеално, че тъкмо извадихме цитруспресата и правим фрешове с детето. Но нещо още скъпи ми идват портокалите и мандарините за сокове - вчера на 2,50 купих портокали от кварталния магазин, направо ме заболя сърцето Mr. Green
Ще напазарувам порядъчно от Лидл портокалки, мандаринки, грейпфрути и де що става за сок друго Laughing

И детски ботушки ще взема едни. И чорапи за мен.

# 169
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, може ли малко да ми помогнете относно тези книги на Манчев и Шишков те 2 броя ли са или е 1? Искам да взема да подаря на майка ми, разбрах, че трябва да направя 5 сметки от по 25 лв, но докога е срока?
И една вметка ще направя за момичетата, които имаха проблем с пасирането на чесъна, тъй като лично аз никога не съм намирала преса, която да го прави чак толкова дребно, след като го изстискам го разбивам с малко сол и олио и става на каша, въобще не може да се разбере, че има нещо.

# 170
  • София
Здравейте Simple Smile, може ли малко да ми помогнете относно тези книги на Манчев и Шишков те 2 броя ли са или е 1? Искам да взема да подаря на майка ми, разбрах, че трябва да направя 5 сметки от по 25 лв, но докога е срока?

В сайта им пише всичко  Wink - http://www.lidl.bg/bg/Book-6991.htm

За съжаление сроковете отново са твърде кратки. Sad Предполагам, че са направили книга с всички рецепти от листчетата за изминалата година.

# 171
И една вметка ще направя за момичетата, които имаха проблем с пасирането на чесъна, тъй като лично аз никога не съм намирала преса, която да го прави чак толкова дребно, след като го изстискам го разбивам с малко сол и олио и става на каша, въобще не може да се разбере, че има нещо.

Полезно е на всяка тема да се преглежда първия пост:

http://www.lidl.bg/bg/Book-6991.htm

# 172
Аз още утре мисля да взема две точки за книгата - апрески, чорапи и цитруси.
Въпросът е да не се изчерпат книгите, защото в сайта пише, че е до изчерпване на количествата или до 6.12. Thinking

# 173
Зависи колко си ползваш уредите явно Laughing И аз имам пасатора 3 в 1 от около една година - жив и здрав е... цялата 3-годишна гаранция ще изкара без ремонт....само че съм го ползвала точно един или два пъти  Mr. Green Всичко що е ползвано по-редовно, умря скоропостижно Tired

Може и да е късмет, но пък не малко хора се оплакват от хлебопекарните, конвекторите...

Хлебопекарната я ползвам през ден два вече две години. Пасатор- всеки ден, кажи- речи. Много ми влиза в употреба парната баня за лице през зимния сезон. Аз я взех да си правим инхалации, когато се поболеем, понеже нямаме нужда точно от инхалатор.
Скрит текст:
Големият и пъпки е чистил с нея.  Laughing
Мъжът ми има доста неща от техническата им част.
До сега нямаме повреда на нищо. Дано така е и занапред.

Искам да питам от къде видяхте, че другата седмица ще има бельо? Имат едни мъжки слипове- много редовно ги купувам, като ги пуснат. Страшно са доволни мъжете из къщи. И дамските потници и корсажи ме вълнуват, че ми трябват нови бели, а имат едни модели с прекрасно трико. Искам да ги погледна.

# 174
  • Пловдив
Благодаря момичета  bouquet, и се извинявам, че не погледнах първия пост  Embarassed
teta75 в услонията пише, че е от 16-ти, така че трябва да изчакаш още малко

# 175
Благодаря момичета  bouquet, и се извинявам, че не погледнах първия пост  Embarassed
teta75 в услонията пише, че е от 16-ти, така че трябва да изчакаш още малко

Вярно... tooth

# 176
  • Sofia
Искам да питам от къде видяхте, че другата седмица ще има бельо?
На страница 12-13, новата брошура е по-надолу на страницата.

# 177
  • Stuck in a moment
От бельото - само мъжките потници се отпуснаха много, но останалите неща - боксерки, бикини, детско - всичко е ок.

Откакто има овче, козе и биволско мляко в стъклени бурканчета, купувам от козето за детето. Хем е в стъкло, хем е с по-малко алергени. Дано не го спрат, защото днес не видях точно от него.

# 178
Искам да питам от къде видяхте, че другата седмица ще има бельо?
На страница 12-13, новата брошура е по-надолу на страницата.

А, долу имало друга брошура...
Благодаря много!

# 179
  • Sofia
Моля, пак заповядай! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт