Лидл ::73::

• 86 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Къде е този каталог за дървени играчки? Може би сте пускали линк, но аз явно съм кьорава, не намирам такова нещо...
Не е само за играчки има и други неща
http://spisanie.lidl.bg/

# 481
  • Stuck in a moment
Кое от млеката в Лидъл не е UHT? Сега погледнах, имам у нас био на Милбона, обаче и то е UHT....

# 482
  • Русе
Кое от млеката в Лидъл не е UHT? Сега погледнах, имам у нас био на Милбона, обаче и то е UHT....
Тези, които са в хладилните витрини. Така разбрах, не купувам мляко в кутия.

В нашия ЛИДЛ е пълно с млади хора, които се обучават. Къде ли ще откриват магазин newsm78

Напазарувах си доста добри продове на 50% намаление.

# 483

До яйцата и киселите млека има прясно мляко в картонени кутии-синя и червена. Те не са УХТ.
В почти същите картонени кутии, но там, където са сметанките - тоест отсреща, до месото, има прясно мляко- то е УХТ и на него пише: за пиене.

# 484
  • Sofia
В нашия ЛИДЛ е пълно с млади хора, които се обучават. Къде ли ще откриват магазин newsm78
Хич и да не откриват магазин, персоналът на Лидл има голяма нужда от обучение. И да се разхождат 1-2ма служителя в магазина, за  да са в помощ на клиентите, които искат да питат.

# 485
В нашия Лидл има един обучаващ се. Онзи ден не знам с какъв акъл го бяха сложили на касата в 19-20 часа, като явно му беше 1ви или 2ри ден и за абсолютно всяко нещо питаше другата касиерка. ooooh!

# 486
Току-що се връщам от Лидл. Детето си хареса една книжка, гледам табелата 4.99 лв. , викам си ОК.
На касата , като я маркираха излезе цена 8.99лв. и се запънах на касиерката за цената и за да им докажа, че съм права се върнах в магазина. Този път огледах много внимателно и видях , че цената на книжката е над други неща, а точно над тази си е 4.99лв. Не ми се занимаваше да се разправям, че детето взе да мрънка , но вие имайте едно на ум, че като си разместват стоките НЕ си местят табелите.  #Cussing out

# 487
Незнам дали ще откриват нови, но в Добрич сестра ми каза, че ще затварят единия Лидл. Rolling Eyes
Може просто нови служители да обучават, защото старите са напуснали...знам ли... Thinking

# 488
Ами то там не беше ли един? Thinking

# 489

Ами може.. Joy Аз не съм оттам, затова не съм запозната. Става дума за оня, който е до Технополис/техномаркет...някъде там..

# 490
 JoyТо и аз не съм от там, но по работа ходя всеки месец Mr. Green Като не хвана намаление в нашия магазин, знам че в Добрич винаги ще има останало. Laughing Аз знам само този Лидл до Кауфланд Peace

# 491
  • Stuck in a moment
Другия път ще се взема от това мляко тогава  Peace
 И при нас има такива, които се обучават. Честно казано не е много приятно, аз бях свикнала с предишните служители. Нито правеха грешки, нито съм имала проблеми с тях по някакъв повод. Жалко е, ако напускат. Вчера например точно такъв млад служител тръгна да ми маркира с пълна цена намален плод. И то защото беше увит с шумящите тънки найлончета, а не с другите. Сигурно пък друг обучаващ се го е увил така....
Кодовете се отказах да ги въвеждам, стана ми досадно.

# 492

Ами може.. Joy Аз не съм оттам, затова не съм запозната. Става дума за оня, който е до Технополис/техномаркет...някъде там..

Там не е ли МЕТРО  newsm78

# 493

Там не е ли МЕТРО  newsm78

Незнам, честно...Спирам да пиша, че само обърквам аудиторията Blush

Дънките от др.четвъртък, цвят горчица, и те ли са продрани? Взирам се в брошурата и не виждам добре..Харесват ми като цвят, мисля да забърша едни Mr. Green

# 494
Проверих и в Добрич има само един Лидл. Знае ли се защо ще го затварят?

Общи условия

Активация на акаунт