Лидл ::73::

• 85 480
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,искам да Ви попитам как мога да си регистрирам кода от талончето което дават на касата.В сайта не ми излиза нищо за регистрация.

# 496
Здравейте,искам да Ви попитам как мога да си регистрирам кода от талончето което дават на касата.В сайта не ми излиза нищо за регистрация.
При мен си излиза нормално. Така пак ли не го отваряш? http://www.lidl.bg/bg/6863.htm

# 497
Барелина стана много ти благодаря bouquetАз днес цял ден си мъча да ги регистрирам и все не мога.

# 498
 И аз си харесах този цвят - продрани не продрани може да си купя Grinning

Скрит текст:
Корекция ,че като си видях поста не разбрах - кое съм писала аз  hahaha

# 499
Ами продрани, непродрани...ще се купува май. Laughing
Имам едни изтъркани частично отпред на кълките, и като погледна надолу, все си мисля, че е покапано с нещо...а то е изтъркано като петно Mr. Green

Барелинка, незнам точната причина...днес говорих със сестра ми и тя ми спомена, че щели май да го затварят. Даже каза, че техномаркета ще затварят, че е точно срещу Технополиса, а в маркета почти не влизали хора. То като гледам, няма и хора в БГ вече много много май Rolling Eyes Поне в нашия град пенсионерите преобладават, всичко друго е забегнало...Ще я питам утре Peace систъра де.

# 500
Барелина стана много ти благодаря bouquetАз днес цял ден си мъча да ги регистрирам и все не мога.
Днес са променяли сайта и може би е от това. Simple Smile

За магазина в Добрич ще е жалко, ако го затворят, най-вече заради работните места.

# 501
Моля за отзиви за поставката за кухненски ролки  Praynig и понеже съм в Русе за малко, а в предни теми се спомена за разпродажби тук..има ли случайно такива? Rolling Eyes

# 502
  • София
Като цяло ми е удобва поставката. За голямата им(дебелата) ролка хартия - в началото трудно се побира, иначе по-малките стандартни няма проблем.
Рязането изисква малко  трикове, зависи и от самите фолиа също, достолко ок ще се режат, но като цяло бива. Хартия за печене е дълга и не се побира.

# 503
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
По темата за по-високите цени - в България ДДС е 20%, в другите страни - в някои дори няма данък върху храните,но навсякъде е под 20%. Та заради това са по-високи цените  Peace
От Делукс нещата - профитеролите са уникални  txtlovesСладоледените бонбони също са страхотни; гурме песто - въпрос на вкус, това Olive pesto не ми хареса, предпочитам традиционно.
Мисля да си взема сет за ароматерапия, квадратната форма за печене и ножове  Hug

# 504
  • На брега на реката
Нещата от серията Делукс са хубави, но малко скъпички. Купувала съм от доста артикули и всички се харесаха у дома, скаридите също. В понеделник ще се ходи и вече ми е мъчно за портфейла ми  Joy.

# 505
  • Sofia
Благодаря, Бобулина и valnuvashta, за впечатленията ви за Делукс!  Simple Smile
И аз ще се поизтърся (непланувано и неналожително) в понеделник - вторник.  Crazy
Иначе днес мисля да скокна за тоя Ленор... Laughing
    Аз вчера регистрирах единствения си от новите талони - много бързо стана.  То не, че нещо очаквам, ама да съм свършила каквото зависи от мен, пък... живот и здраве да е, че по-важно няма.  Simple Smile

# 506
И аз взех сутринта Ленор, миришеше много хубаво, за тази цена си заслужава, иначе взимам само от съседите, отдавна не съм купувала от БГ,  заредих доволно количество кроасани, взех извара, шоколадов крем, все още има намалени блатове за торта /Западен парк СФ/, айран, пепси и руска салата.

# 507
Днес са променяли сайта и може би е от това. Simple Smile

За магазина в Добрич ще е жалко, ако го затворят, най-вече заради работните места.
Няма да затварят магазина в Добрич. Затвориха Метро  Peace

# 508
  • София
Аз не бях видяла сета за ароматерапия и сега ме блазни много. Май ще се разходя понеделник.
Шоколадите не ги ли пускаха скоро...спомням си, че им се чудех.

# 509
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
quote author=Morena
Скрит текст:
link=topic=883275.msg31981518#msg31981518 date=1447397106]
Благодаря, Бобулина и valnuvashta, за впечатленията ви за Делукс!  Simple Smile
И аз ще се поизтърся (непланувано и неналожително) в понеделник - вторник.  Crazy
Иначе днес мисля да скокна за тоя Ленор... Laughing
Цитат
    Аз вчера регистрирах единствения си от новите талони - много бързо стана.  То не, че нещо очаквам, ама да съм свършила каквото зависи от мен, пък... живот и здраве да е, че по-важно няма.  Simple Smile

Добре де, като пише:   Опитай пак! Simple Smile,   пак ли го регистрирате? Аз изхвърлих още на място няколко такива талона. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт