Лидл ::73::

• 85 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Добре де, като пише:   Опитай пак! Simple Smile,   пак ли го регистрирате? Аз изхвърлих още на място няколко такива талона. Rolling Eyes
Джули, ама то "опитай пак" си е за моментната наградка - шиколад. Wink  Освен това нали си има код на талона, та него регистрирах.  
И формата за регистрация е с мааалко по-различна визия.

# 511
Опитайте пак - е за шоколада . Регистрирате си винаги - аз си знаех,че е така . Но и момичето мило ми го обясни на касата.
  /Вчера обаче за купена минерална вода не ми дадоха талонче Grinning  - то и касиерката някъде трябваше да ходи и зачезна - касите пък ги бяха затворили всичките .....и накрая и аз си забравих водата Grinning  - върнах се да си я прибера Grinning  /

# 512
  • Бургас
Талоните от втория етап са просто с добавена възможност за допълнителна печалба, за която разбираш още в момента дали я печелиш. Без значение да ли печелиш шоколад или не, номерът от талона се регистрира в сайта за участие в томболата за голямата награда. То затова и частта от талона с полето за изтриване е с перфорация за откъсване - да скъсат тази част на касата и да  я запазят за да отчетат дадените шоколади, а останалата по-голяма част от талона се връща на клиента, за да си го регистрира Peace

# 513
Angel_Dust благодаря за бързия отговор!  Hug

# 514
Между другото доста подробно четох правилата и нямаше краен срок за регистриране на талоните от 1 етап, а само за раздаването им. Факт и че системата ги приема, а тегленето и за двата етапа е чак на 24...
Не знам защо бяха отговорили така във фейса, че не можело да се регистрират вече...би било против правилата, ако не ги приемат. Но то тая игра толкова измислено се провежда, че хич не разчитам на нея  Tired

# 515
Отидох днес за сапуни Дав и кроасани и си излязох с яйцеварка  Mr. Green Не съм я пускала, но за пробиването на черупката е описано, че е с цел да не се спука по време на варене. Няма да експлоадира.
За сапуните няма ограничение за бройката - аз пазарувам дългосрочно от тях, че иначе 1,60лв/бр.
Кроасаните на рафтовете и тези в кашоните под промо табелата са с различен срок на годност. Под табелата са с по-дълъг.
В Русе има ботуши всякакви в голямо количество.
Дамските бикини са хубави, но с ужасна дантела.
Блузите за следващата седмица тук ги има останали от предишна промоция. Тези с квадратчетата в 3 цвята.

# 516
  • Сливен
има ли хубаво червено вино в Лидл?

# 517
Скрит текст:
Скрит текст:
quote author=Morena
Скрит текст:
link=topic=883275.msg31981518#msg31981518 date=1447397106]
Благодаря, Бобулина и valnuvashta, за впечатленията ви за Делукс!  Simple Smile
И аз ще се поизтърся (непланувано и неналожително) в понеделник - вторник.  Crazy
Иначе днес мисля да скокна за тоя Ленор... Laughing
Цитат
    Аз вчера регистрирах единствения си от новите талони - много бързо стана.  То не, че нещо очаквам, ама да съм свършила каквото зависи от мен, пък... живот и здраве да е, че по-важно няма.  Simple Smile

Добре де, като пише:   Опитай пак! Simple Smile,   пак ли го регистрирате? Аз изхвърлих още на място няколко такива талона. Rolling Eyes
   Аз ги регистрирам всички,то до сега освен опитай пак други не съм имала.А какви да другите освен опитай пак,т.е някакви награди ли има.

# 518
  • Русе
Да, шоколад. Днес спечелих един.

# 519
Някой търсише детския зъболекърски комплект,има в София-Люлин

# 520
  • София
Някой търсише детския зъболекърски комплект,има в София-Люлин
Имаше много бройки и в магазина на Халите, както и доста инхалатори.

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

# 521
За замразените плодове от предната тема - от постоянния асортимент ли са? Не мога да ги открия..

# 522
  • В полите на Витоша :)
mimeime, къде има намалени книжки?

Една жена на 50-60г. търка талонче, пише "Опитай пак" и тя пита друга жена до нея "Къде да опитам пак?"  Joy И се върна на касата да пита!

# 523
Книгите като "Приключенията на барон Мюнхаузен" на каква цена са ? / Малкият принц я купих от книжарница за 4-5лв / не помня точно/  - за същото издание говоря - в нашият магазин беше свършила/

# 524
  • София
Книгите като "Приключенията на барон Мюнхаузен" на каква цена са ? / Малкият принц я купих от книжарница за 4-5лв / не помня точно/  - за същото издание говоря - в нашият магазин беше свършила/
1,99лв

Общи условия

Активация на акаунт