Лидл ::73::

• 85 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Книгите като "Приключенията на барон Мюнхаузен" на каква цена са ? / Малкият принц я купих от книжарница за 4-5лв / не помня точно/  - за същото издание говоря - в нашият магазин беше свършила/
1,99лв
  bouquet Аз един ден зяпах за цена по книгата и не видях - табела нямаше сложена над тях  bouquet

# 526
  • София
mimeime, къде има намалени книжки?

Една жена на 50-60г. търка талонче, пише "Опитай пак" и тя пита друга жена до нея "Къде да опитам пак?"  Joy И се върна на касата да пита!
В магазина на Халите Peace

Жармен, наистина нямаше табела. Проверих цената на сканиращото устройство. На касата излезе същата.

# 527
  • Варна, Пловдив
Другата седмица това ми хвана окото - формичките за суфле. Мисля, че цената е добра (в други сайтове 6бр комплект са мин. 33лв). Въпросът ми е дали могат да се слагат в гореща фурна на мах.180 - 200 С.

# 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Другата седмица това ми хвана окото - формичките за суфле. Мисля, че цената е добра (в други сайтове 6бр комплект са мин. 33лв). Въпросът ми е дали могат да се слагат в гореща фурна на мах.180 - 200 С.

на снимката се вижда 250 градуса, микровълнова и миялна  Peace

ще си купя и ще си правим рататуй Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 529
Отидох днес за сапуни Дав и кроасани и си излязох с яйцеварка  Mr. Green Не съм я пускала, но за пробиването на черупката е описано, че е с цел да не се спука по време на варене. Няма да експлоадира.

Това се коментираше, че като се пробие черупката, и яйцето няма да е така здраво след като се свари. Тоест - за Великден не е подходяща, тъй като яйцата няма да са борци Grinning Peace

Иначе за ежедневна употреба не виждам проблем Peace

# 530
  • Варна, Пловдив

на снимката се вижда 250 градуса, микровълнова и миялна  Peace

ще си купя и ще си правим рататуй Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря,  bouquet уж съм наблюдателна, но не ги бях видяла тези кръгчета. Crazy

# 531
Имам няколко такива формички от разпродажбата- бяха всяка по левче
Много са сполучливи, прерових всичко там, но за съжаление имам само 3 Simple Smile ( две плитки и една дълбока) Сега може да си закупя още, макар че по левче бяха по-добре де  Laughing

# 532
Много са сполучливи, прерових всичко там, но за съжаление имам само 3 Simple Smile ( две плитки и една дълбока) Сега може да си закупя още, макар че по левче бяха по-добре де  Laughing

гледах такава плитка формичка в някакво квартално левче  Blush 15 лЪва - досвидя ми. за 7-8 ще се прежаля  Hug

# 533
Ами много са удобни и май здравословни, но  3 малки формички са си малко...или аз пека големи количества, не знам

# 534
Ами много са удобни и май здравословни, но  3 малки формички са си малко...или аз пека големи количества, не знам

за по един крем карамел все ще станат
или гювече
или някое суфле...
 Crazy уж съм обядвала...  Crazy

# 535
  • София
Някой търсише детския зъболекърски комплект,има в София-Люлин
Имаше много бройки и в магазина на Халите, както и доста инхалатори.

Вчера си купих книга за 1,99 лв. Беше маркирана като детска книжка  Laughing (За художник, който след самолетна катастрофа, попада на самотен остров. Започва да сънува кошмари, които оживяват в новите му творби... но ще има ли кой да ги види...?!)

Коя е книгата, да не е дума ки Simple Smile Joy (надали  де, но сюжета не е далеч)

# 536
  • Варна, Пловдив
Ейй, защо и във Варна няма такива разпродажби. Добри придобивки. Ще взема   6бр, въпреки че винаги  са ми малко и каквото остане слагам в други купички, но за този размер не ми се дават много пари.

# 537
  • Sofia
Отидох за Ленор и пак взех и други неща... Crazy
Сетих се и хумуса да търся де... взех, ще го видя как е.  От постоянния асортимент ли е?

И да споделя, че има още детски туристически обувки, ако някой иска - в овчакупелския Лилд.

От керамичните съдове и аз харесах... на място ще преценявам кое точно да е.
И нож си харесах.

# 538
Ми тези малките 3 броя са много удобни, точно за крем карамел или суфле, просто 3 броя са си малко, трябват поне 6 или повече Simple Smile И тогава цената вече...скача...

# 539
Привет дами!Някой от вас да ползва термометър от Лидл,че видях,че другата седмица ще има,а се нуждаем от стабилен такъв за малчо?Моля за отзиви! Peace

Общи условия

Активация на акаунт