Лидл ::73::

• 85 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 570

Аз исках да попитам за грила който ще е в събота някой ползвал ли е и дали са достатъчни тези 1400W, защото един път купихме грил от лидъл, доста по- различен от този , но пекохме пържоли 2 часа Simple Smile

Тези ватове показват единствено колко ток разходва електроуреда и нищо повече. А дали са "достатъчни" зависи от внедрената технология. Примерно в едната стая вкъщи имаме крушка 15 вата, която свети видимо по-силно от популярните 100 ватови крушки с нажежаема жичка именно заради технологията.

# 571
Тез крушки са ми такива мижави -ама въпреки технологията .

# 572
  • Sofia
Купих за сефте хумус. Моля за препоръки как се яде това нещо?

# 573
  • Sofia
Купих за сефте хумус. Моля за препоръки как се яде това нещо?
И аз за сефте, ама си го мисля на сухарче, печена филийка, разядка - гребвайки с пръчици зеленчуци...  Thinking

Милен, това за талоните, а и за играта изобщо се коментира вече.

# 574
  • Пловдив
Хумусът става за мазане на филийка, става и за мезе.. Wink
Много го обичам, мммм...но си го правя вкъщи.

# 575
  • София
Дайте после отзиви за лидълския. В Египет много го ядях, много ми хареса автентичния арабски хумус, но тук реших да пробвам веднъж с един купешки, е няма такава гадост  Sick

# 576
  • Sofia
Благодаря, ще пробваме. А как се прави, ако не е кулинарна тайна?

# 577
  • Пловдив
Аз го правя по тази рецепта: http://www.supichka.com/2011/04/blog-post_21.html

# 578
  • Sofia
За Хумуса - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D1%83%D0%BC%D1%83%D1%81_%28 … B0%D0%BD%D0%B0%29
Тъкмо от промоцият на К следващата седмица ще си взема нахут за целта.  Тахан си имам и съм готова. Simple Smile

# 579
Някой от Бургас дали може да ми каже ,има ли още от затворените свещичките,едни червени.

Ако питате за свещи, които за поставени в бели и червени "фенерчета"/на това ми заприличаха/ в Лидл , на Трапезица имаше много. Бяха два вида, на цена 0,69 и 1,29 видях преди час.

# 580
  • София
Обожавам хумус и на тази фирма е доста сполучлив. Къде стои в Лидл, къде да го търся,  че не съм го виждала до сега, а редовно обикалям.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 19:35 от Lavender81

# 581
  • Sofia
Някъде около сирената беше хумусът.
Благодаря за рецептите!  Hug

# 582
  • Sofia
Обожавам хумус и на тази фирма е доста сполучлив. Къде стои в Лидл, къде да го търся,  че не съм го виждала до сега, а редовно обикалям.
При хранителните мазила.  Simple Smile

# 583
Включвам се с питане за робота http://cocinayrecetas.hola.com/lacocinaperfecta/20120711/robot-d … cina-silvercrest/ една позната го продава, някой знае ли дали е хубав?

# 584
  • Sofia
Аз писах преди няколко дни - само месенето пробвах до сега - много съм доволна от сефтето. Simple Smile
Утре ще му връча моркови (за туршия - демек повечко...  Mr. Green) да го видм каква ще я свърши.
За по отдавнашни отзиви - някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт