Лидл ::73::

• 85 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Някой пробвал ли е кафето, което предлагат тази седмица на промоция?

Ако питаш за златистия пакет арабика- аз го ползвам повече от година вече, само с него караме.  Peace
На мен ми допада.

# 616
  • Sofia
Лидл е магазин за търговия на дребно нали  newsm78 
  Когато нещо е на промоция поне да не позволяват да се купува в такива количества - не е правилно според мен.
Абсолютно на същото мнение съм. То и в К така - търговия си правят някои...

# 617
  • Русе
Лидл е магазин за търговия на дребно нали  newsm78  
  Когато нещо е на промоция поне да не позволяват да се купува в такива количества - не е правилно според мен.
Абсолютно на същото мнение съм. То и в К така - търговия си правят някои...
За пепсито вчера обучаващата касиерка напомни на обучаващата се, че е до 6 бр. на клиент. Над тези бройки е на редовна цена.
Вчера нови три обучаващи се касиерки, извън другите младежи, за които ви споменах, че щъкат из магазина и се обучават. Този път двете от тях ми бяха познати, т.е. от града са и едва ли се обучават за магазин в друг град. Та се замислям дали на мястото на ПЕНИ няма да отворят още един ЛИДЛ, което пък от друга страна е абсурдно за малкия град, в който живея newsm78

# 618
Да, магазин на дребно, но като се замисля и ние редовно взимаме по стек прясно мляко, каса или каквото там се води кисело мляко, понякога и стек брашно за домашно ползване...  Rolling Eyes, защото много се харчат вкъщи.
И днес уж влязохме за 2-3 неща, ами направихме сметка за 70 лв.  ooooh!
Много ме беше яд, можеше да е утре, поне да взема 2 стикера за книгата... ами така си отидоха парите, само с 1 талонче за играта. То, не че утре пак няма да отидем  Crazy , ама поне да ни беше свършила полезна работа голямата сума.

# 619
Това не беше стек брашно - този обра всичко що имаше там - до последната кофичка пудинг . Даже не знам как ги натрупа в количката - имаше и кашони с кроасани няколко . Не вярвам да купувате за домашно ползване по 4 стека пудинги - краят на света не наближава мисля .
 И ние сме купували лятото стек захар .

# 620
Исках да попитам-на мен ли ми се струва или примерно зареждат само в понеделник/да речем бельо като има на промоция/ и после във вторник сутрин не зареждат? Вече в 9.30 като отида в дните на промоция и всичко е разграбено-не съм в софия

# 621
И аз за пореден път се убеждавам, че никой не чете. Имам мнение по темата, но вече пропускам питанията за инхалатора. Звънче трябва да постави линка и онзи пост на 1стр., ама дали пак ще се чете, не знам.
Но това е уред, който пряко въздейства върху белия дроб и компромис и спестяване с него не бива.
И да споделя разочарованието си от ежедневните превръзки - за пръв път купих, но не ми харесват, разлепват се.

# 622
  • софия
И аз за пореден път се убеждавам, че никой не чете. Имам мнение по темата, но вече пропускам питанията за инхалатора. Звънче трябва да постави линка и онзи пост на 1стр., ама дали пак ще се чете, не знам.

Забрави. Отказвам да се занимавам с мързеливи/нежелаещи да се научат поне малко потребители. Вече съм пълен игнор.
1. Пак няма да четат. Та нали всеки четвъртък се пита "Линк към новата брошура?"; пита се за ремонт на уреди, за рекламация и какво ли още не, за което е описано в първия пост.
2. Защо да е само за инхалатора, а не и за другите продукти? Как да ги подбирам? И съвсем откровено - пускането на тема е за взаимопомощ. Да следя и слагам линк към мнения, ако това ми е работата и ми плащат за това, но определено не смятам, че мързелът у някои потребители е стимулиращ да бъда "социално" ангажирана с тях. Та някои не четат дори последните 2 страници. Да се оправят. Който има нерви и време да отговаря за 123456789 път на един и същи въпрос има моето искрено възхищение.

# 623
  • на Мелмак
Този инхалатор - аз го научих , дето ама изобщо не ми трябва.
И принципите да действие и разлики с другите и лекарствата.
Вече ще започна да отговарям като ползвала го  Laughing bowuu
пп. Знам , че е много важен за болните , но си купете хубав , който наистина ще помогне без да навреди  Hug
Успешна седмица на всички и по-малко разочарования в покупките  Hug
Аз мисля да купя един щолен , да го пробваме  Wink

# 624
Etty, и аз така се чувствам.  Следя темата едва от предишната.  Grinning
Забравих да пиша за авокадото - доста голямо за цената си, заслужава си. Но всъщност не знам до кога е на цена 1.39. В кауфланд е същата цена, но на половина му е размера.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 08:01 от little afternoon

# 625
  • Sofia
Ее, то един стек не е за търговия. Simple Smile 
И ние сме взимали брашно на стек.
С мм отиваме след малко... без детето...  Sunglasses  Дребната все ми показва нещо, пък аз нали съм "читател"...  ooooh!  Иначе, ако съм само с нея пък, мога повече време да се мотая...  Crazy

# 626
Да ви попитам за уреда за бавно готвене от преди 3 седмици.Впечатления и доволни ли сте?Вчера една позната ми каза за него и тръгнах да го търся,но уви.Ако някои срещне останали бройки моля да ми свирка.

# 627
Авокадото дори когато е на промоция пак ми се струва скъпо. Винаги взимам и после в плод и зеленчук до нас го виждам на лев или най-много е 1.20лв,а като големина е същото Tired

# 628
Чудя се на елхата Thinking Трява да купувам, но от лидл или от левчето..
 newsm78
Дали има разгъната и как изглежда...Ако някой обърне внимание, нека свирка как, що..бива ли..

Иначе в четвъртък, когато ходя за дънките, ще я видя.

# 629
Чудя се на елхата Thinking Трява да купувам, но от лидл или от левчето..
 newsm78
Дали има разгъната и как изглежда...Ако някой обърне внимание, нека свирка как, що..бива ли..

Иначе в четвъртък, когато ходя за дънките, ще я видя.

Тета, виж в бриколаж, сега имат и някакво намаление- аз от там взех миналата година, голяма, като истинска, много хубава, 100лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт