Лидл ::73::

• 85 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Бош лаф е тая игра май newsm78
А някой видя ли книгите на Манчев и Шишков?
За пръв път ми се случва да не ми приеме кода.
 Писаха ,че приемало ей така на случаен прицип като си измислиш код - явно някой го е уцелил преди това - инак няма логика - но не ми изписа нищо - просто не зарежда страницата и полетата си стоят жълти. / Само с името ми беше в бяло/

# 646
Привет! Шкафовете за баня на Лидл от ПДЧ или МДФ са?

# 647
  • Sofia
Прибрах се. Доволна съм от покупките.  Simple Smile
Съжалявам за ножа, отказах се, защото е голям.  Sad  Съдовете не ми хванаха окото.
Взехме си дива сьомга за Никулден.  Grinning
Имам си 3 точки за книгата и талон, ще видя как ще мине регистрацията...

# 648
  • София
Абсурд за 20 дни да събера 5 талона по 25 лева. Хайде тази седмица ще си купя дънки, но само за хранителни няма как. Лидл не ни е основния магазин, от който пазаруваме (ММ се дърпа  Mr. Green), ако зависи от мен няма да стъпя в друг магазин. А ми се иска книгата.  Tired

# 649
Здравейте, момичета! Миналата година около Коледа в Лидл бяха пуснали един парфюм имитация на Бос Ориндж мисля беше, сега не го виждам сред сериите им Делукс, дали пак ще го пуснат? Извинявам се ако вече сте го коментирали!

# 650
Момичета от дървените играчки коя бихте препоръчали? Тези конструктори които са показани с влакче и колички от колко части са? Някъде има ли подробна информация? Ще пращам друг да  ги купи и незнам кое да си поръчам че ще ги взимат за коледни подаръци за малката.

# 651
  • софия
Бош лаф е тая игра май newsm78
А някой видя ли книгите на Манчев и Шишков?
За пръв път ми се случва да не ми приеме кода.
 Писаха ,че приемало ей така на случаен прицип като си измислиш код - явно някой го е уцелил преди това - инак няма логика - но не ми изписа нищо - просто не зарежда страницата и полетата си стоят жълти. / Само с името ми беше в бяло/
Пробвай през Експлорър.
Взехме си дива сьомга за Никулден.  Grinning
Имам си 3 точки за книгата и талон, ще видя как ще мине регистрацията...
Аз пазарувах, но така като гледам ще ходя и след работа. Тази дива сьомга я няма в брошурата, но я видях в сайта. Ще купя от тази, която е в тесто. От другата съм взимала и не ни хареса. Има твърде много подправки и се губи вкуса на рибата.
Ще взема и сладолед, искам да видя малките ножове (в магазина на Халите нямаше), аспержи ще взема. Абе, няма да е трудно да събера точките. Вече имам 2 Embarassed

Да подкокоросам - десертният крем е мммм...

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 13:55 от zvanche

# 652
  • София
От дървените ние имаме влакчето, 3D пъзела с фермата и играта с рибките, доста си игра и с трите  Peace Не че не ги потроши, на пъзела се чупи там където се захващат дървените елементи, особено на къщата, на влакчето потроши частите на гарата, баща ѝ постоянно ги лепи и оправя, но като цяло хубави са и на прилична цена. На влакчето са показани на картинката всичките елементи.

# 653
Абсурд за 20 дни да събера 5 талона по 25 лева.

И мъжът ми снощи така каза /преди да влезем в магазина/ и си излязохме със сметка 70 лв.  Shocked Мноооого ме е яд, но имаше мозайки за децата /взехме 2бр./, най-после имаше от кожения джегинс С размер /обзаведох се и с него  Flutter/ и т.н., и т.н. Не рискувах да отидем днес за вчерашните неща, защото имаше 1 бройка С от клина, само две еднакви мозайки, иначе имаше и други видове, но децата се карат, ако вземем 2 различни неща.  Flutter
Основно от там пазаруваме, та се надявам да взема и книгата.  Simple Smile

# 654
В някоя от предишните теми, споменавахте за брошура на др държава която показваше горе долу какво да очакваме и при нас следващите седмици. Бихте ли ми дали линк, ако е удобно  bouquet

# 655
  • В една слънчева къща...
Падна ми се дефектен пънч, пък беше последен, пфф...

# 656
Имаме кубчета в кофа 120части,влакчето и магистралата . На влакчето локомотива спря щото намота косми другите части са здрави. Това влакче в кофа не е пускано май ?

# 657
Дали има още от крутоните в ЛИДЛ ? Вчера уж да търся и забравих / купих си от спанака на кубчета / замразен и съм замислила супа някаква уж//
  Благодаря !

# 658
  • някъде там
Привет,мнения за стягащото бельо?
Според мен ще пуснат малко бройки от книгата,но ще гледам да събера точките ☺

# 659
  • Sofia
Дали има още от крутоните в ЛИДЛ ? Вчера уж да търся и забравих / купих си от спанака на кубчета / замразен и съм замислила супа някаква уж//
  Благодаря !
Що ти са купешки крутони... толкова са бързи, лесни и несравнимо по-вкусни домашните...  Grinning
Слагам си каквито ми хрумне подправки и всеки път са различни и с ефект "УАУ".  Sunglasses   Мдааа... и с домашния хляб са по-вкусни.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт