Лидл ::73::

• 85 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
мацки, я споделете някоя бърза рецепта за ньоки  Simple Smile че ги видях намалени и взех един пакет, но никога не съм яла подобно нещо и не знам как да ги приготвя  Embarassed
Купуваш си някой готов сос от Лидл - със сирена или доматен - какъвто решиш . Приготвяш според указанията на опаковката . Затопляш сос , настърган кашкавал или сирене по избор . И готово.
  Да похваля едни скариди на клечка в кокос - намерих изостанали от азиатска седмица - намалени на 2,09 - чудесни са.
   Сладоледа с дулсе де лече също.
   Телешкото шкембе на промо дали е хубаво ? Шкембе -чорба или нещо друго смятам да направя
  Тези еднолистните брошури или каквото за различни региони са различни ли  newsm78 Не откривам в сайта кафето на промо - разтворимо
Скрит текст:
. Първото ме интересува хубаво ли е ?
Благодаря  bouquet

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 12:27 от Анонимен

# 706
Здарвейте! Купих от телешкото шкембе снощи и срам-не срам, да ви попитам - изглежда ми като да е минало някакви обработки, поне е чистичко - сурово ли е, или е обработено? Смятам супа да правя  newsm78
Елхата загледахме и ние, че ни е на дневен ред да купуваме, но не ни хареса, прилича на тези, които продават в магазините за левче  Rolling Eyes

# 707
Сдобих се с точка за книгата, но нямам никакво намерение да се сдобивам с нея.
Ако някоя от вас има нужда тъкмо от тази точка и е с локация София, Дружба 2 през деня или Х.Димитър вечер - да "свирне"

# 708
Шкембето е почистено и е много крехко.
Правили сме чорба от него - увира бързо и е вкусно, не мирише.
Пиша за охладеното, в тарелки, до телешкото месо.
Има и едно дълбоко замразено, във фризерите - за него не знам.

# 709

За охладеното иде реч - намалено е на 2,79 - брошура Есенен ценопад . Ако не е изкупено мисля да купя поне 2 тарелки.

# 710

За охладеното иде реч - намалено е на 2,79 - брошура Есенен ценопад . Ако не е изкупено мисля да купя поне 2 тарелки.

Тази брошура Есенен ценопад къде я има? На хартия ли е?

# 711

Еми, благодаря за включването  bouquet

# 712
Да - пощенските кутии и в магазина при нас .
  Важи за Асеновград,Варна,Враца,Добрич,Дупница,Пазарджик,Перник,Плевен,Пловдив,Разград,Русе,Сливен,Хасково,Шумен и Ямбол.
 /май всички преписах /

# 713
мацки, я споделете някоя бърза рецепта за ньоки  Simple Smile че ги видях намалени и взех един пакет, но никога не съм яла подобно нещо и не знам как да ги приготвя  Embarassed

Най-най любимата ми рецепта за тях е: Сваряваш ги докато изплуват от горе. В дълбок тиган запържвам до златисто шунка и гъби, добавям сметана за готвене, малко топено сирене, ньоките, сол черен пипер и пресен магданоз. Уникално е. Е вярно, че е тежичко, но пък е много вкусно.

Вчера за първи път открих багетите с чесън и билки. Много ни харесаха  Party

# 714
Мнение за инстантното кафе моля . Смес е от робустра и арабика и отдавна му се чудя .
 Купувала съм само Голд мисля беше и не ми хареса.

# 715
Да - пощенските кутии и в магазина при нас .
  Важи за Асеновград,Варна,Враца,Добрич,Дупница,Пазарджик,Перник,Плевен,Пловдив,Разград,Русе,Сливен,Хасково,Шумен и Ямбол.
 /май всички преписах /

bouquet

Затова няма при нас есенен ценопад  Simple Smile

# 716
  • Асеновград
Сутринта ходих за намаления зехтин имаше едва 5-6 бутилки. Елхата я разглеждах и аз но нещо не съм очарована за тази цена съм засичала по хубави. В четвъртък ще се тича за дървени играчки но какви ще преценя на място.

# 717
Зехтина Помаче ли е ? Аз точно такъв вид не бих си купила - по -добре си е кое да е слънчогледово олио.

# 718
  • София
София и Гоце Делчев ги няма в есенния ценопад Mr. GreenЯвно оборота им е достатъчен, няма нужда от допълнителни намаления.

# 719
  • Асеновград
Мнение за инстантното кафе моля . Смес е от робустра и арабика и отдавна му се чудя .
 Купувала съм само Голд мисля беше и не ми хареса.
Всичко е въпрос на вкус, у нас се купува : зелено / аз го пия/, синьо / мм/ златисто  и това което е на промоция то е само 100гр. буркани / него го пие голямата дъщеря/. Изобщо всеки с вкуса си  Laughing. Но ако липсва предпочитаното минава всяко.  Принципно предпочитаме лидълските инстантни кафета пред други.

Общи условия

Активация на акаунт