Лидл ::73::

• 85 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
София и Гоце Делчев ги няма в есенния ценопад Mr. GreenЯвно оборота им е достатъчен, няма нужда от допълнителни намаления.
Аз мислех ,че си има отделна брошура такава за другите градове - не знам - просто ви преписах градовете . Труд беше някакъв - дано на някой му е от полза.
   Това кафе ама никой ли не го е пробвал Grinning

# 721
  • София
Даже много полезно bouquetче щях да пратя майка ми за зелен хайвер,вместо за шкембе.

# 722
Тук преди няколко седмици пак имаше - но сварих само табелата - така че и мен може да не ме огрее хич.  Уж магазина ми е наблизо.

# 723
  • в ябълковата градина
Аз не ям шкембе, но мъжътми взе от охладеното. Май го вари около 2 часа и каза, че можело още малко да се свари. Докато се вареше си миришеше гадно (на кравешки изпражнения).

# 724
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тук преди няколко седмици пак имаше - но сварих само табелата - така че и мен може да не ме огрее хич.  Уж магазина ми е наблизо.

Joy
Скрит текст:
прочетох твоето свАрих като сварИх и бая се почудих какви табелки си варила  Hug
рецептата за ньоки е виновна  Blush
Joy

извинявай  Hug

# 725

Joy
Скрит текст:
прочетох твоето свАрих като сварИх и бая се почудих какви табелки си варила  Hug
рецептата за ньоки е виновна  Blush
Joy

извинявай  Hug
Скрит текст:
Заварих - от 20г съм по този край и няма как да не ми залепне и диалекта и говора  Joy

# 726
  • Варна

Joy
Скрит текст:
прочетох твоето свАрих като сварИх и бая се почудих какви табелки си варила  Hug
рецептата за ньоки е виновна  Blush
Joy

извинявай  Hug
Joy Joyхахахах

да питам ,кога излиза новата брошура?

# 727
Новата брошура излиза в четвъртък.
А аз да попитам връщали ли сте белъо и става ли?

# 728
в магазина, в който влязох нямаше мостра на елхата, всички кутии бяха запечатани и дори връхче не се подаваше. Взех по-голямата, ще я отворя вкъщи и ако не ми хареса, ще я върна.

# 729

Връщала съм бельо и съм подменяла.  И в двата случая без проблем. С касовата бележка. Hug

# 730
Аз съм връщала сутиени - никакъв проблем. Реално само го пробвах, дори не ги бях разделила, че са по 2бр. в кутия.
За бикини - не се е налагало, не съм си купувала от там. Не вярвам някой да връща носени Simple Smile, а не защото не е догледал за размер или друг му ги е купил Simple Smile

# 731
  • Варна

И аз връщах сутиен,2 пъти ,без проблем ,с касова бележка Peace

# 732
  • София
Спечилих шоколад от тези талончета Grinning Сега ги регистрирах талоните в сайта им, трябва ли да се пазят или мога да ги хвърлям? Иначе и аз взех книгата днес, хубава е, доволна съм Simple Smile

# 733
  • Пазарджик
Да - пощенските кутии и в магазина при нас .
  Важи за Асеновград,Варна,Враца,Добрич,Дупница,Пазарджик,Перник,Плевен,Пловдив,Разград,Русе,Сливен,Хасково,Шумен и Ямбол.
 /май всички преписах /
А кои стоки са тази седмица на промоция,че не получих брошура за настоящата седмица?

# 734
  • Sofia
трябва ли да се пазят или мога да ги хвърлям?
Казва ли ти някой... и да ти каже - един едно, друг друго...  Crazy  
Аз например съм ги запазила талоните, по мое усмотрение, не съм питала.

А кои стоки са тази седмица на промоция,че не получих брошура за настоящата седмица?
Е, нали има онлайн брошура.  Wink  Гугъл - Лидл - и готово.

Общи условия

Активация на акаунт