Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 145
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Pars, много приятно сиво. А Сингера изглежда страхотен! С какво е боядисан?
Качих още малко снимки.Благодаря ти,сингера го боядисах с Протекта 3в1 старо злато,но ще го пребоядисвам черен. Simple Smile

Може ли да попитам относно сивия цвят. Много е хубав. Ти ли си го направи, или в магазин ти го забъркаха? Ако е така може ли да кажеш каква е боята и съответно някакъв номер. Ще ти бъда много благодарна. Нещо много се "зарибих" от този цвят. Ще падне голяма борба с мъжа ми, който признава само бялото, или нещо подобно в някакъв лек нюанс на др. цвят. Преди време докарах един сив цвят в коридора на апартамента, в който живеем... Още го преживява и не приема.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 17:04 от ehopepi

# 451
Ле ле... Не мога да ви изчета.
Ню Йорк-ския аквариум е наистина ужасен.
Doris, хубаво са ти  "отсечени стените от тавана, но видях само една снимка. Давай още Simple Smile
Аssos, чудене  шкафа, купи ли го? Столовете, които показваш ги срещах в един сайт, мисля, че продават немски стоки, но съмнително евтини бяха. Няма реална снимка.
Kontesa, видях къщата, много приятно изглежда и местоположението. Дай Боже всекиму такава възможност. И ти ще си "Контеса на кон"  Mr. Green
Госпожице, много ти апетитна тортата, но и бокето добре се е получило Simple Smile
Богиня, плочките от дърво са трепач. Еее не всички ми хареса, но предполагам само за стенна декорация могат ад се използват.
Ммм, Pars, Сингерчето е много готино, сама ли го сглоби или така го купи? Мислех и аз по едно време да си купя и да стане шкаф за баня, но всички, които ми хареса бяха по 400 лв.
Vayana, не мога да отворя линковете  newsm78

# 452
  • София
blue_water, не го купих. Показалецът ми е на изчакване Асосов да се вразуми.

А евтини сингери има на корем в продавалника. Купихме два за по 80 лева, мисля. Единия ни е планиран за банята за гости, а втория го играе стерео-масичка в момента, а по коледа - поставка за елха. Въобще - полезна вещ се оказаха.

# 453
  • София
Blue, няма ги вече. Почти веднага като ги постнах някой купи и двете неща. Шкафът за вино наистина беше много хубав. Аз затова питах - ако е някоя от нас да си каже, да ме черпи едно вино!  Wink

# 454
  • На брега
Столовете, които показваш ги срещах в един сайт, мисля, че продават немски стоки, но съмнително евтини бяха. Няма реална снимка.
Къде ги видя? Ама пускай на лични, не много грабливи птици прелитат над форума Laughing.
Ассос, къде си качила снимки?
Ама че недоразбрала се появявам! Blush
И на мен ми хареса кътчето, което показва Парс.
Аз в мазето имам руска, крачна шевна машина. Соц ли да я нарека, мидсенчъри ли... Един ден ММ разчисти мазето от стари железарии и уреди и се върна от пункта за вторични суровини с въпросната машина. Не знам за коя мускулна група беше това упражнение! То нямаше смисъл да разчисти едни вехтории и да се върне с нови Laughing.

# 455
  • DE
Има и по-тежки случаи. Бяхме на гости у свекърва ми в Атина. Един ден се прибираме от разходка и наблизо изхвърлена шевна машина "Сингер". Казах на мъжа ми искам я. Той - ти си луда. Вечерта(щото ни е срам Blush ) слизаме с инструменти, разглобяваме металните крака и в колата.

Та така, ние си докарахме крака от 1000км. Сега са приятна масичка за прахосъбирачки ooooh!
Е, от време на време слагам върху нея шевната машина да творя  Grinning

# 456
  • вятърничава
Нова,
Скрит текст:
Ох,прочетох "Аз в мазето имам руска картечна ...."
и сърцето ми подскочи.Утре на очен преглед!

# 457
Нова,
Скрит текст:
то и аз така прочетох Embarassed

Ассос, къде са снимките?

# 458
  • София
Честно казано не знам за кои снимки питате  Shocked , но качих малко материал в gmail-ския албум, за всеки случай.

Муахаха, качила съм ги с пазар-списъка на дъската. Човещинка, кво да правиш  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 22:18 от Assos

# 459
miss july, защо мислиш, че по гранитогреса е по-хлъзгаво? Ти хлъзгала ли си се в коридора, в мола? Мисля, че се хлъзга, когато е влажен, мокър само  Simple Smile
Иначе за седенето на пода - нали ще е на килима.
Нямам предвид хлъзгането, а студенината на плочката и навика децата постоянно да седят и да си играят седнали на пода. Иначе по повод хлъзгането имам притеснението, че в стремежа си да избегна хлъзгащи се плочки ще сложа някои, които са по-грапави и съответно ще се чистят трудно. Мираж беше споделила, че си е сложила по-грапави плочки /които на вид въобще не изглеждаха грапави/ и беше избесняла, че нямат чистене с моп. Трябва да си помисля кое би ми натежало повече - счупен крайник или дупене по пода с четка в ръка. Предвид факта, че хазяина ми е сложил екстериорни плочки в банята, поради което трябва постоянно да се гъзурча с четката, си е направо дилема  Mr. Green
E, то, за съжаление, всякакво покритие си иска чистене  Simple Smile Нямам опит с грапавото, но си права за паркета, щом дечицата обичат да седят долу  Simple Smile

# 460
На всякакви повърхности се пада, но на плочки може да се потрошиш, на паркета вероятността е доста по-малка. Също така почти всичко каквото изпуснеш на плочки, гаранция е счупено. На ламината вкъщи са оцелявали и чаши, и чинии, разбира се ако не са от някакъв тънък, фин материал. А най-голямото преимущество на паркет (ламинат) пред плочки си е топлината и комфорта. Малко ли е?

Лия, първо добре дошла.
Не съм сигурна дали имаш деца, щом написа това за килима.  Mr. Green Hug
Такива деца, които стоят там където им кажеш, 1. или са бебета под 6 месеца, 2. или са някаква супер специална порода, дресирани не знайно как, 3. или килима заема 80-90-100 % от стаята и вероятността да си поседнат с играчките и на малкото място без килим е твърде голяма.  Mr. Green
Благодаря за поздрава, Ейприл  Simple Smile
Аз харесвам плочки и сме с плочки от 20 години в хола, но сега се замислих за паркет за холо-кухнята на новия, само защото разгледах и има много интересни на вид  Simple Smile Иначе за по-топло не съм убедена - у нас винаги е било баня. Но пък като ви прочетох за наводненията и пак си се върнах към изпитания гранитогрес... ще видим...
Имаме 19-годишен син, студент в чужбина, затова че от такава гледна точка не го мисля пода  Laughing но и нямам спомен някога да е седял на пода, да ти кажа newsm78 Освен когато аз съм го слагала да го неутрализирам на пода в неговата стая, където е паркет, да разглобява старо радио, телевизор с отверка в малките ръчички с часове  Laughing

# 461
  • На брега
Нова,
Скрит текст:
то и аз така прочетох Embarassed
Гаргамела е заразна  Laughing
Скрит текст:
... Тук ще намерите всичко - планове за къртачески действия, инженерни решения, градинарски съвети, диагностика на кулинарната карма и сватовническа агенция.
Седнах да наваксам от вчера, прочетох "диагностика на кулинарна кърма" и реших, че май е време да си лягам вече. Laughing
Ще се върна да видя да не съм изтървала нещо партизанско все пак Laughing.

Много красиви неща! Не знам защо гледам лампи, като до тях ще стигна, примерно след около две години.
Домът на Камерън Диас се върти напоследък във всички интериорни блогове.
Един интериор в бяло харесах и изгубих в АД ooooh!. Ще го пусна, ако го открия.

# 462
# 463
Assos страшен диван ! а часовника над камината виждам май че е DIY , но се чудя циферблата дали е рисуван или са лепени някак цифрите ?

# 464
Честно казано не знам за кои снимки питате  Shocked , но качих малко материал в gmail-ския албум, за всеки случай.

Муахаха, качила съм ги с пазар-списъка на дъската. Човещинка, кво да правиш  Mr. Green
Може ли и аз да видя този албум? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт