Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 994
  • 926
  •   1
Отговори
# 165
  • España
Момичета,имам въпрос - през въпросния черен петък намаления на всички стоки ли има или само на определени? На път съм да купя едни фигури на disney infinity и съм в леко колебание... newsm78

# 166
  • София
Пускат сделки за различни неща - има от козметика до техника. Трябва да дебнеш, разбира се, и не е гарантирано, че ще успееш да се вредиш за търсените неща, ако ги пуснат на сделка...

# 167
  • España
Благодаря!

# 168
  • София
Подготвих се за черния петък с активиране на Прайм и забелязах,че има бутон, с който забраняваш автоматично да те таксуват след изтичането на безплатния период. Включих го и ми изписа,че имам безплатен тест период до Х дата и след това,ще бъде спряно членството.
Както забелязах,че цените на Прайма са паднали,в английския си пише,че има промоция на таксата.

# 169
Момичета ,поръчах си нещата от немския амазон и получих смс ,че са ми дръпнати парите от каратата.Въпроса ми е дали  мога да махна сега картата от профила си да не седи в сайта или един път въведена си седи там .

# 170
  • Sofia
Момичета ,поръчах си нещата от немския амазон и получих смс ,че са ми дръпнати парите от каратата.Въпроса ми е дали  мога да махна сега картата от профила си да не седи в сайта или един път въведена си седи там .

Можеш да я махнеш. Ако ти е трудно да се ориентираш на немски, можеш да го направиш от английските версии на сайта.

# 171
Не виждам смисъл да се маха картата. Амазон е сигурен сайт.

# 172
  • София
е как да не виждаш, ако някой ти налучка паролата, може да влезе и да си пусне каквото иска за твоя сметка...   Tired

# 173
  • Варна
е как да не виждаш, ако някой ти налучка паролата, може да влезе и да си пусне каквото иска за твоя сметка...   Tired

При изпращане към нов адрес, сайтът задължително иска да се вкара отново пълния номер на картата. Peace

# 174
  • София

При изпращане към нов адрес, сайтът задължително иска да се вкара отново пълния номер на картата. Peace
аааа ясно... тогава наистина няма смисъл  Peace

# 175
  • София
симпатично складово часовниче S.Oliver за 11,62 евро

Аз за по-сигурно картата за пазаруване си я държа празна и я захранвам след като пусна поръчката.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 09:33 от Magrat*

# 176
Здравей те,търся дървени фигурки който се режат с дървен нож.Ако може,да ми посочите.Благодаря
.Нещо подобно.

# 177
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте и аз да попитам. Какво ще кажете за прахосмукачките робот, колко ги намалят по време на черния петък, миналата година има ли някой опит да сподели, че аз за това съм се наточила.

# 178
Девойки,ако мернете изгодни термокани за вода,пуснете линкове. Гледам в склада евтини,но с лоши отзиви.  bouquet

# 179
  • на Мелмак
Здравейте и аз да попитам. Какво ще кажете за прахосмукачките робот, колко ги намалят по време на черния петък, миналата година има ли някой опит да сподели, че аз за това съм се наточила.

Миналата година доста ги бяха намалили и доста момичета се възползваха - има и тема за това ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт