Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 962
  • 926
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз търся да си купя уред, в който да  правя салата от морков и червено цвекло, но не съм в час и не знам какво да търся. Моля да ми препоръчате някакъв, който се мие лесно и бързо, че имам една сокоизтисквачка, която трябва да се мие 1 час.
Благодаря!
За тази цел съм доволна от електрическото ренде - лесно се мие и пуска направо в купата. Имам на мулинекс. Същата салата правя и в комбайна, но там миенето е повече Wink

# 241
  • при моите любими
Момичета дайте предложение за кожен спортен портфейл (с цип?) за тинейджър?

# 242
# 243
  • София
Момичета, пиша за който се интересува от поръчката ми от американския амазон.

Много съм доволна  Mr. Green
Още с плащането на продукта ми начисли мито и такси и ги платих в края на поръчката. Пристигна за 10 дни, доставено до вратата ми от куриер от пощата - без да се разправям с митници и такси. Просто супер.
Сега подготвям следваща поръчка оттам - много удобно - няма никакво значение, че е от Америка - стоките са на по-ниски цени, дори и с мито и такси излизат по-евтино.

# 244
Момичета благодаря ви за отговорите  bouquet
Това ще е първата по-скъпа кукла за дъщеря ми, от скоро я забелязвам че вече проявява интерес и се заиграва с кукли(да ги облича,съблича,къпе и т.н.) Наистина не знам на какво да се спра.. затова всяко мнение ми е много полезно  Hug

Явно тези бебета имат различни функции - за сравнение в Хиполенд подобна, но явно с повече функции:
http://www.hippoland.net/baby-born-kukla-bebe-rozov

(съжалявам за Оффтопика)

# 245
Аз търся да си купя уред, в който да  правя салата от морков и червено цвекло, но не съм в час и не знам какво да търся. Моля да ми препоръчате някакъв, който се мие лесно и бързо, че имам една сокоизтисквачка, която трябва да се мие 1 час.
Благодаря!
За тази цел съм доволна от електрическото ренде - лесно се мие и пуска направо в купата. Имам на мулинекс. Същата салата правя и в комбайна, но там миенето е повече Wink
Как да търся електрическо ренде в немския и английския?

# 246
  • на малък остров в океана

Много съм доволна  Mr. Green
Още с плащането на продукта ми начисли мито и такси и ги платих в края на поръчката. Пристигна за 10 дни, доставено до вратата ми от куриер от пощата - без да се разправям с митници и такси. Просто супер.
Сега подготвям следваща поръчка оттам - много удобно - няма никакво значение, че е от Америка - стоките са на по-ниски цени, дори и с мито и такси излизат по-евтино.
Много полезна информация, мерси bouquet

# 247
Здравейте, може ли малко помощ. Активирах си прайм за черния петък, не бях го правила до сега и след няколко дни получих това писмо

И какво сега ще трябва да им плащам прайма ли?
Или аз нещо греша, нищо не съм поръчвала все още.
Моля за помощ. Благодаря ви предварително

по-скоро не са могли да потвърдят кредитната/дебитната карта. Освен да пробваш да я актуализираш, ще си дръпнат пари след изтичане на пробния период.
И аз си мислех да го тествам това чудо, но не знам дали с българска карта и немския адрес на посредник ще стане, може някой с опит да сподели дали е възможно

# 248
  • гр. София

Много съм доволна  Mr. Green

+1. Аз не плащам доставка, мито и ДДС, защото ги поръчвам до адрес там, но е вярно че цените са доста по-ниски от европейските Амазони. За съжаление не всичко се доставя до БГ обаче.  Peace

По повод ЧП..... Харесала съм си разни неща от различните амазони - американски, френски, английски. Мога ли да следя сделките и в трите? И най-вече - с различни браузъри ли трябва да ги отворя, за да не променям всеки път адреса на доставка?
И ако успея да сложа 5 неща във виртуална карта, а после искам да платя само 3 от тях как да направя така, че да ми дръпнат пари точно за тези 3 неща, които искам?  Thinking Благодаря на всички отзовали се......

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 16:27 от Leila

# 249
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, прочетох първата страница, но не можах да се ориентирам, а няма как да изчета предишните теми, за да видя дали сте коментирали вече подобно нещо.
Интересуваме дали има приложение за телефон, което да показва стоките, от които са останали по 1 или 2 бройки и те са намалени с по 70-80%. Знам, че такива приложения има за американския Amazon.

# 250
  • Sofia

Много съм доволна  Mr. Green

+1. Аз не плащам доставка, мито и ДДС, защото ги поръчвам до адрес там, но е вярно че цените са доста по-ниски от европейските Амазони. За съжаление не всичко се доставя до БГ обаче.  Peace

Magnollia, благодаря, че сподели! Аз поръчвам до Англия и ми се е случвало да не ме обмитят за лека, но скъпа пратка (на която предварително ми бяха начислили $47 от Амазон ). Не знам дали до Бг  бихме имали този късмет.

Иначе да, до Щатите директно да се поръчва е най- изгодно, но после някой трябва да го донесе.

# 251
  • София
То е много вредно да се влиза в Американския Амазон!
Това ме впечатли , но не ми е ясно  дали го доставят до БГ и точно как се начислява ДДС ?
http://www.amazon.com/dp/B00TZRBSKA/ref=s9_acss_bw_cg_cccleane_3 … _rd_i=10161515011
Също така , може ли да се купува на празна карта и има ли код за отстъпка от първа поръчка?
Има ли складови оферти?
Може ли по запознатите да помогнат?
 bouquet bouquet bouquet
Много благодаря!

# 252
  • София
http://www.amazon.de/Majorette-213089818-batteriebetrieben-Absch … ds=spiderman+auto
тази писта на спайдермен да сте я виждали някъде по-евтина?

# 253
  • Sofia
То е много вредно да се влиза в Американския Амазон!
Това ме впечатли , но не ми е ясно  дали го доставят до БГ и точно как се начислява ДДС ?
http://www.amazon.com/dp/B00TZRBSKA/=s9_acss_bw_cg_cccleane_3a1? … _rd_i=10161515011
Също така , може ли да се купува на празна карта и има ли код за отстъпка от първа поръчка?
Има ли складови оферти?
Може ли по запознатите да помогнат?
 bouquet bouquet bouquet
Много благодаря!

Пише, че се доставя до Бг и депозита е $67

# 254
Здравейте Simple Smile някой да има впечатление от якетата на Peak Mountain  ? Интересува ме как са като качество и отговарят ли си на размерите?

Общи условия

Активация на акаунт