Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 662
  • 926
  •   1
Отговори
# 780
Момичета,преди дни се обсъждаха Slow cooker-и , затова питам  тук, че не съм наясно какви параметри да гледам-този изгодна сделка ли е http://www.emag.bg/slow-cooker-crock-pot-4-7-l-2-nastrojki-na-go … 050/pd/DC60RMBBM/ Благодаря!
Малък като вместимост ми се струва .

# 781
Момичета,преди дни се обсъждаха Slow cooker-и , затова питам  тук, че не съм наясно какви параметри да гледам-този изгодна сделка ли е http://www.emag.bg/slow-cooker-crock-pot-4-7-l-2-nastrojki-na-go … 050/pd/DC60RMBBM/ Благодаря!
Малък като вместимост ми се струва .
Сделката е супер, възползвайте се. Имам същия. Предостатъчен е. Ние сме 5 членно семейство.

# 782
писах веднага, но ми писаха че има техническа грешка и че няма да изпратят на таз цена.
Каква техническа грешка. Да не казвам голяма дума, но моят го подготвят за изпращане.
(дано не потъне като френските тенджери)

# 783
Preparing for dispatch все още нищо не означава

# 784
  • БУРГАС
Водя преговори с един по-мил от чата. Та ми се извинява удължими Прайма с още един месец като компенсация, че вместо да ми се сторнира единия артикул са се сторнирали и двата и прави всичко възможно д ами върне поръчката.

# 785
Здравейте,
Моля, ако някой няма да използва кода -10 евро за немския Амазон, да ми услужи с него.
Благодаря предварително  bouquet

# 786
Здравейте,
Моля, ако някой няма да използва кода -10 евро за немския Амазон, да ми услужи с него.
Виж на лични

# 787
  • Варна
търся еспресо кафемашина
от позната марка
до към 150 лева..ако попаднете..в емаг днес явно са били само по една бройка..
нищо не си купих от този черен петък.. Crossing Arms

# 788
  • София
Здравейте,
Виж на лични
Ее, откъде тези кодове...  Confused

Имах един за италианския, но беше за 1ден...и то след като платих 140Е за поръчка.

# 789
Ако е от чернопетъчните сделки, мисля, че няма доставка, но не съм сигурна. Не мога да видя, защото ми излизат първите три опции за доставка безплатни.

Снощи я пуснах, имаше доставка, сумата е малка. Търсих книга, после реших да активирам Прайм /помислих, че може и за днес да ми потрябва/ докато завършвах сделката и...........  ooooh!

Ето и мейла, който току-що получих относно обаждането и т.н.

Dear хххххххх,

Thank you for the lovely phone conversation!

Currently, only credit cards or direct debit from a German or Austrian bank account may be used to purchase a membership to Amazon Prime. Payment options such as Gift Certificates or Invoice cannot be used to pay for your Prime membership fee, which is EUR 49.00 per full year, starting with the date of your registration for Prime membership.

More information on Amazon Prime is available on our Help pages:

http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=200182340  

Thank you for your interest in Amazon Prime.

Hope everything goes alright.
Ко
Аз ли бъркам някъде???????????

Немският амазон приема само кредитни карти и от дебитните Виза Електрон. Може в това да е проблема.

# 790
  • гр. София
Скрит текст:
Ако е от чернопетъчните сделки, мисля, че няма доставка, но не съм сигурна. Не мога да видя, защото ми излизат първите три опции за доставка безплатни.

Снощи я пуснах, имаше доставка, сумата е малка. Търсих книга, после реших да активирам Прайм /помислих, че може и за днес да ми потрябва/ докато завършвах сделката и...........  ooooh!

Ето и мейла, който току-що получих относно обаждането и т.н.

Dear хххххххх,

Thank you for the lovely phone conversation!

Currently, only credit cards or direct debit from a German or Austrian bank account may be used to purchase a membership to Amazon Prime. Payment options such as Gift Certificates or Invoice cannot be used to pay for your Prime membership fee, which is EUR 49.00 per full year, starting with the date of your registration for Prime membership.

More information on Amazon Prime is available on our Help pages:

http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=200182340  

Thank you for your interest in Amazon Prime.

Hope everything goes alright.
Ко
Аз ли бъркам някъде???????????

Немският амазон приема само кредитни карти и от дебитните Виза Електрон. Може в това да е проблема.

Моята е дебитна, Visa V Pay. Досега навсякъде са ми я приемали. Не съм имала проблем за нищо.

# 791
Здравейте,
Виж на лични
Ее, откъде тези кодове...  Confused

Имах един за италианския, но беше за 1ден...и то след като платих 140Е за поръчка.

Благодаря много на Polyq !!! Кодовете явно обаче са персонални и не могат да се използват на други акаунти. Успешно пазаруване на всички!

# 792
Скукаааа!

# 793
  • Luxemburg
Този грил става ли за нещо или е по-скоро изгъзица? След малко ще го пуснат.
Ако го ползваш на масата (каквато е идеята на раклета), това, което се пече отгоре ще пуши.
Не пуши много, както при грила, тъй като се ползват зеленчуци и пушено/варено месо. Не знам как стои въпроса със сирената в БГ. Не съм търсила и не знам дали се продават свободно в магазините. Трябва си специално сирене раклете. Иначе е много готино. Друга вариация на фондюто  Laughing

Leila, попаднала си на супер незапознат служител. Пробвай пак. Обади им се по телефона ако знаеш добре английски/немски. Погледанх пак да не са нещо променили, но ясно си пише че можеш да го активираш, но можеш да го ползваш само за доставки до Германия и Австрия.
Auch Kunden mit Wohnsitz außerhalb Deutschlands oder Österreichs können Amazon Prime-Mitglied werden. Bitte beachten Sie jedoch, dass die Prime-Versandvorteile sowie Amazon Pantry nur für Lieferadressen in Deutschland oder Österreich gelten. Die Nutzung von Prime Video und Prime Music ist nur für Kunden in Deutschland oder Österreich möglich. Prime-Vorteile wie der Zugriff auf die Kindle-Leihbücherei und Prime Photos können auch aus anderen Ländern genutzt werden.
Щом картата ти е Виза не би следвало да имаш проблем. Просто си попаднала на кофти служител.

Относно фритюрника на филипс. Гледам сте ги обсъждали. Аз дълго време се чудих дали да купя, коя от двете марки (филипс/тефал) да взема. Изчетох доста ревюта и филмчета изгледах. Съставих си мнение че тефал ще ми е по-удобен, тъй като могат да се правят повече яденета (тип гювечи например). В крайна сметка си взехме филипс 1,2кг от миналия ЧП за 120€. Ползвали сме го за пилешки крилца, хапки, рибени пръчици, вурстчета, риба, изобщо всичко което е за грил и за фритюрник. Относно картофите има големи вариации. Замръзениете картофи стават почти като пържените, но много зависи от марката и сорта картофи който са използвали. Ние ползваме предимно сурови картофи (в рецептите се води домашни картофи), но и тях докато ги улуча мина време. Много зависи от сорта картофи И от формата. Пробвала съм поне с 10 сорта и накрая ако ще правя пържени картофи взимам сорт който се препоръчва за пържени картофи и си го режа на тънки колелца. Тогава ни се получават най-добре. Имам на Бьорнер специално за пържени картофи ренде, но не стават хубави във филипса. Така че не се отчайвайте ако не висе получат още на първия път. Един недостатък има филипса - по време на печенето трябва да се разтръскват по 1-2 пъти и си падат по земата колкото и да се стараеш да  е над уреда. Аз го правя над мивката, но си е разхождане.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 21:32 от ronicat

# 794
  • Sofia
Преди половин час виждах тези четки в сделките и бяха с начален час 21:10 . Сега изчезнаха ...
Цяла седмица само махат и слагат разни неща и ми губят времето  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт