Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 766
  • 926
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Срещали ли сте куче робот-Texas newsm78 , подобно на това което рекламират по Disny chanel ?

Teksta ли имаш предвид?

# 61
Някой да знае какво е „светещо лего”?

# 62
Срещали ли сте куче робот-Texas newsm78 , подобно на това което рекламират по Disny chanel ?

Teksta ли имаш предвид?

Да  Laughing  Благодаря !

# 63
  • Пловдив
Някой да знае какво е „светещо лего”?

Сигурно светещ конструктор  Grinning

# 64
  • here and now
В търсене съм на електрическо ренде...

# 65
Аз май ще търся топматрак, единичен. За един диван с дървена рамка, искам да го пригодя за спане. Ако някой мерне, моля да свирка.  Simple Smile

# 66

Мерси! аз търсих да е лего, но може би си права, че за мъниците и това е "лего". Предполагам го рекламират по някой детски канал.

# 67
  • гр. София
Моля за помощ..... Praynig Снощи късно направих поръчка. Успешна е, получих и имейл. През нощта съм получила смс за неуспешна транзакция към Амазон.  Sad В сметката ми няма движение. Не е блокирана и сума. Сега какво следва?

# 68
  • Sofia

Мерси! аз търсих да е лего, но може би си права, че за мъниците и това е "лего". Предполагам го рекламират по някой детски канал.

Рекламират го, да, и ние сме с такава поръчка  Laughing
В темата за коледните подаръци едно момиче беше пуснало линк към БГ сайт и цените ми се струват доста по-ниски от амазон. В хиполенд също има заредена серията.
По-добре първо сравни цените:
https://www.ozone.bg/toys-and-puzzles/figures-and-constructors/? … uthor_brand=16392

# 69
  • Пловдив
В аргос има лего 3 за 2 до 10.11.

# 70
  • Sofia
Някой иска ли да се комбинираме, аз искам едно лего за 35 лири.

# 71
  • София
Опитвам да пусна поръчка от 30 минути ... и не става ... едното ми желано Лего даже свърши.
Някой успя ли да пусне?

Пуснах  Party

hris80  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 11:23 от ninnann

# 72
2 от 3-те желани ЛЕГО са изчерпани  Cry

# 73
  • Sofia
И моите 2 от 3 свършиха, то няма смисъл човек да се пробва.

# 74
  • гр. София
Моля за помощ..... Praynig Снощи късно направих поръчка. Успешна е, получих и имейл. През нощта съм получила смс за неуспешна транзакция към Амазон.  Sad В сметката ми няма движение. Не е блокирана и сума. Сега какво следва?

Едва тази нощ са ми блокирали сума, но за половината поръчка. Надявам се, че в май скоро време ще ми блокират и останалата сума и че това не е проблем. Втората част на поръчката ми е по-важна и сега се притеснявам.... Sad Нямам мейл, че нещата са шипнати. Моля някой от вас с подобен опит да каже нормално ли е това или търся начин да се свързвам с Амазон  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт