Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 841
  • 926
  •   1
Отговори
# 360
Получих тази сушилня и вече я изпробвах - много съм доволна! Върши идеална работа през зимните месеци, дрехите се изсушават за около 3 часа.
http://www.amazon.it/gp/product/B008CZ8WXM?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

На каква цена я поръча?

# 361
Някой може ли да изкаже лични впечатления и от този робот?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0095Z17YO?ref_=gbps_img_s-3_ … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 362
Получих тази сушилня и вече я изпробвах - много съм доволна! Върши идеална работа през зимните месеци, дрехите се изсушават за около 3 часа.
http://www.amazon.it/gp/product/B008CZ8WXM?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

На каква цена я поръча?

38 евро + доставката

# 363
  • Варна
и миналата година имаше IPL на Филипс
има ли някои който може да даде отзиви-и за модели и за ефективност?
благодаря предварително

# 364
Някой ползвал ли е пробния период на Амазон Прайм? Сега е доста изгодно покрай Черния Петък- може 30 минути по-рано да се възползваш от офертите. Въпросът ми е след като е пробен период за 30 дни и го ползвам само сега за седмицата на черния петък и го откажа след седмица ще ми начисли ли нещо, след като е пробен период, в който обаче ще правя поръчки? Моля някой с опит да сподели. досега не съм се изкушавала да пробвам, но сега покрай офертите си е изгодно.
Ползвам го в момента. Веднага щом го включих, отбелязах в профила си, че искам да го изключат след края на пробния период, без да ме таксуват.

# 365
Някой ползвал ли е пробния период на Амазон Прайм? Сега е доста изгодно покрай Черния Петък- може 30 минути по-рано да се възползваш от офертите. Въпросът ми е след като е пробен период за 30 дни и го ползвам само сега за седмицата на черния петък и го откажа след седмица ще ми начисли ли нещо, след като е пробен период, в който обаче ще правя поръчки? Моля някой с опит да сподели. досега не съм се изкушавала да пробвам, но сега покрай офертите си е изгодно.
Ползвам го в момента. Веднага щом го включих, отбелязах в профила си, че искам да го изключат след края на пробния период, без да ме таксуват.
Благодаря, така ще направя и аз.

# 366
благодаря предварително

И аз се присъединявам към питането. От миналата година ги дебна и изчетох доста ревюта. Като че ли за Филипс Лумеа отзивите са най-добри, но ще съм благодарна ако някой сподели опит.  bouquet

# 367
  • Sofia
благодаря предварително

И аз се присъединявам към питането. От миналата година ги дебна и изчетох доста ревюта. Като че ли за Филипс Лумеа отзивите са най-добри, но ще съм благодарна ако някой сподели опит.  bouquet

И аз питах, но никой нищо не сподели. Освен това днес ги гледах в Технополис и са между 400 и 500 лв. Може би не са същите модели, но бях там за друго и не се задълбочих в разглеждането.

# 368
  • при моите любими
Момичета отдавна ми е мерак за един робот прахосмукачка. Дали миналата година е имало добри цени и някой ако има такова чудо, да ми препоръча.  Hug

# 369
имаше доста Rumba na irobot. Виж има тема за роботите за почистване в бг. мама и се ориентирай от там, = дори в края на декември между коледа и нг имаше още сделки с тях.

# 370
  • гр. София
Присъединявам се и аз към питането за роботите. Изчетох и темата във форума. Обсъждат се предимно LG и iRobot. Ако някой е поръчвал минали години моля да сподели цена. В тази връзка уреди, закупени от Амазон с директна доставка до БГ ли поръчвате или с превозвач? Гаранцията важи ли с превозвач?

# 371
  • на малък остров в океана
Аз поръчах с директна доставка LG до България. Но не на ЧП, а доста преди това. За 500 евро с доставката. На ЧП падна с около 120 евро. Гаранцията на LG важи за всеки уред, закупен от ЕС.
От темата с роботите знам, че вносителите на I robot не признават гаранция на уреди закупени извън България. Но пък си важи тази на Амазон.

# 372
  • София
Аз купих LG на черен петък миналата година, с доставка до превозвач. Цената беше около 300 -400 евро. купих от немският амазон. Доволна съм

# 373
    Здравейте,  харесала съм Kenwood km013 не се доставя до Българиа мога ли да го поръчам с немски куриер?

# 374
  • Luxemburg
В днешните сделки има няколко неща, които имам купени по предишни черни петъци и съм много доволна:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YC1AXM/=gb1h_img_m-3_8687 … pf_rd_p=737248687 перяща прахосмукачка за килими (имам предишния модел 87 ) от 3 години -много доволна съм - пере чудесно, оставя килимите почти сухи
Видя ли на каква цена беше днес? И да те питам дали може да се ползва ако килима е върху паркет? Казваш че е почти сух, колко време след изпиране стъпвате по него? Аз съм с 2 малки деца и не знам как ще ги опазя да не стъпват, освен да го сваля в гаража.

Общи условия

Активация на акаунт