Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 834
  • 926
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Slow juicer whole fruits - поръчах си на Дядо Коледа това. Някой има ли го да сподели лични впечатления? Всички ревюта са рекламни, т.е. предоставени срещу отстъпка в цената. В ютюб само 1 клипче.
И аз отдавна искам Дядо Коледа да ми донесе такава сокоизтисквачка и следя моделите.
За този мога да кажа, че със сигурност не е някоя утвърдена марка и със сигурност първоначалната цена е надута неколкократно !
Ето го например тук, без черен петък

# 616
Момичета, вземали ли сте крок пот с превозвач или керамиката трябва да е директно до бг? Харесах един, но за доставка до тук ми дава 45 паунда...

Вече поне 4 съм поръчала,само с превозвач,много добре ги опаковат,не се притеснявай изобщо.

# 617
Благодаря ви  bouquet bouquet така ще е...

# 618

Нямам уреда, но май някой беше писал, че е добре да е с таймер  newsm78 Но може и да е било за slow cocker-а. Ама всеки си знае   Hug

# 619
Може ли да ми препоръчате блендер, от който сте доволни - да става и за лед  bouquet

# 620
Утрешните сделки в колко часа ще са видими?

# 621
  • Luxemburg
Вече са видими.

http://www.amazon.de/dp/B00NTXMRSI това ми бе интересно с колко ще го намалят - с цели 3€. Бих заменила сегашното с такова на ток, но те пък голямо намаление.

# 622
  • гр. София

На първа страница пише между 8 и 10ч местно време.

Ако се активира Прайм и се използва през този 1 месец пробен период, ще ме таксуват ли накрая, въпреки че съм чекнала да не се продължава след пробния период? С две думи за ЧП струва ли си активацията - безплатна ли ще е въпреки ползването или да не рискувам?  newsm78

# 623
  • София

Ако се активира Прайм и се използва през този 1 месец пробен период, ще ме таксуват ли накрая, въпреки че съм чекнала да не се продължава след пробния период? С две думи за ЧП струва ли си активацията - безплатна ли ще е въпреки ползването или да не рискувам?  newsm78
Няма да те таксува. На всяка страница с артикул ми изписва отгоре, че си губя преференциите на хх.хх.2015г.

# 624
  • гр. София

Няма да те таксува. На всяка страница с артикул ми изписва отгоре, че си губя преференциите на хх.хх.2015г.

Ок, благодаря много Малко Сладко Котеbouquet

# 625
  • гр. София
А от къде в немския амазон мога да сложа книга за БД?

# 626
# 627
Днес ще вземем тази Bosch кухненска машина. 600W трябва да е достатъчно или?
Не, малко. Поне 900. Peace

Мерси, а аз май съм го изпуснала така или иначе. Ще гледам за по-големи.

В 5ч гледам ще има прахосмукачка Dirt Devil DD2225-0 но 700W. Гледам нашата е 1600W, но е старичка. Дали новите технологии са по-добри и 700W ще е достатъчно силна. Малко ме съмнява.  newsm78
Ако не се лъжа в Англия забраниха уреди над 1000 вата (или над 900 вата май беше). Не си спомням добре, но имаше нещо такова.

# 628
Понеже сме на вълна slow cooker, какво ще кажете за този модел на Ръсел Хобс:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BG4FZRM

Цената като гледам е най-ниска спрямо еквивалентните модели на другите марки, марката уж сериозна, но някой има ли конкретния модел да сподели някакви впечатления?

# 629
  • гр. София

Само от склада ли? Не е много голям избора..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт