Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 639
  • 926
  •   1
Отговори
# 750
Момичета имам въпрос за фритюрника на Филипс -поръчах го от английския амазон но дали е комплект с контейнера или контейнера отделно се поръчва?
А аз да попитам с превозвач или директно до БГ го поръчвате? Дава ми 18,5 лири доставка до Бг,до английски адрес 4,50 (май беше). Активирате ли фемили или прайм за БД до английски адрес(страх ме е леко да ги ползвам,че ще забравя сигурно да ги изключа после и ще ме таксуват) И последно,гаранцията важи ли за БГ?

# 751
  • София
коя книжка можеше да ползвам за безплатна доставкаа от немският - сумата ми е 10 евро от сделките

# 752
  • Варна
sasi6, до английски адрес е безплатна доставката, Аз до такъв направих поръчка, още не съм платила.

# 753
  • София
коя книжка можеше да ползвам за безплатна доставкаа от немският - сумата ми е 10 евро от сделките

Ето ги книжките
http://www.amazon.de/s/ref=sr_st_price-asc-rank?__mk_de_DE=%C3%8 … rt=price-asc-rank

# 754
Момичета, влязла съм с втория си акаунт в английския амазон, но не откривам от къде да изляза sign out или подобно, къде да гледам?

от вчера грабнах един детски стол за кола на CYBEX : http://www.amazon.de/gp/product/B00FAO6Q68/=ox_sc_sfl_title_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF
За 6 годишно дете, предполагам че ще е удобен, само за коланите не разбрах допълнително ли се поръчват.
Трудно ми е през телефона, този става ли за коли с изофикс,т.е той има ли?

Ето тази CYBEX SILVER Solution има IsoFix малко по късно ще я пуснат.
Пуснаха ли го вече, уф, изобщо не мога да се оправя през телефона, а съм с ревящо бебе на ръце и ми е невъзможно да седна на компютър.

# 755
  • Варна
Момичета имам въпрос за фритюрника на Филипс -поръчах го от английския амазон но дали е комплект с контейнера или контейнера отделно се поръчва?
А аз да попитам с превозвач или директно до БГ го поръчвате? Дава ми 18,5 лири доставка до Бг,до английски адрес 4,50 (май беше). Активирате ли фемили или прайм за БД до английски адрес(страх ме е леко да ги ползвам,че ще забравя сигурно да ги изключа после и ще ме таксуват) И последно,гаранцията важи ли за БГ?
До английски адрес го изпратих-4.75 за доставка,но не съм го платила още (на празна карта е ) и за това се чудя контейнера и това като скара дали са в комплекта или отделно се поръчват Thinking
много моля някой който е поръчвал да каже!
П.П не съм вкл Прайм

# 756
  • София

Ето ги книжките
http://www.amazon.de/s/=sr_st_price-asc-rank?__mk_de_DE=%C3%85M% … rt=price-asc-rank

благодаря, стана. Аз незнам защо се зарових да търся детска книжка и всичко което пробвах недаваше БД.

# 757
  • Варна
До английски адрес го изпратих-4.75 за доставка,но не съм го платила още (на празна карта е ) и за това се чудя контейнера и това като скара дали са в комплекта или отделно се поръчват Thinking
много моля някой който е поръчвал да каже!
П.П не съм вкл Прайм
Имате доставка защото не сте си чекнали безплатната ...

Choose a delivery option:
FREE Delivery : get it by Dec. 15-17
Standard Delivery : get it by Saturday, Dec. 12
Expedited : get it by Dec. 9-10
По подразбиране е чекната Standard Delivery, тя е GBP 4,75.

Няма нужда от Прайм за да си ползваш безплатната доставка при продавач амазон и поръчка над 20 лири.

# 758
  • Варна
мерси FLASH---

# 759
  • гр. София
Извинявам се, че ви досаждам днес цял ден с моя проблем с Прайма и картите, но току-що ми звъннаха от немския амазон и ми обясниха, че не мога да бъда член на Амазон Прайм, защото картата ми е българска, а не немска или австрийска.  Shocked Моля да споделите при вас как е - с българска карта ли сте активирали Прайм?

# 760
  • София
С българска карта към ПБ и към ЦКБ. И с двете не съм имала проблем никога. Виза Електрон са и двете. В момента имам активиран Прайм и в английския амазон, и в немския. С българските карти, както казах.

# 761
  • гр. София
С българска карта към ПБ и към ЦКБ. И с двете не съм имала проблем никога. Виза Електрон са и двете. В момента имам активиран Прайм и в английския амазон, и в немския. С българските карти, както казах.

И моята е Виза, с български адрес на Уникредит. Писна ми, цял ден се занимавам с това...............Сега ако и на поръчката ми сложат доставка....

# 762
  • София
Ако е от чернопетъчните сделки, мисля, че няма доставка, но не съм сигурна. Не мога да видя, защото ми излизат първите три опции за доставка безплатни.

# 763
  • Пловдив
Купих си вече тенджера от 28см. Имам потвърждение по е-мейла, № на доставка, дата на доставката в офиса на КД.
НО много ме притеснява, че преди малко като си видях сметката парите още не са ми блокирани. Това нормално ли е?????

# 764
  • гр. София
Ако е от чернопетъчните сделки, мисля, че няма доставка, но не съм сигурна. Не мога да видя, защото ми излизат първите три опции за доставка безплатни.

Снощи я пуснах, имаше доставка, сумата е малка. Търсих книга, после реших да активирам Прайм /помислих, че може и за днес да ми потрябва/ докато завършвах сделката и...........  ooooh!

Ето и мейла, който току-що получих относно обаждането и т.н.

Dear хххххххх,

Thank you for the lovely phone conversation!

Currently, only credit cards or direct debit from a German or Austrian bank account may be used to purchase a membership to Amazon Prime. Payment options such as Gift Certificates or Invoice cannot be used to pay for your Prime membership fee, which is EUR 49.00 per full year, starting with the date of your registration for Prime membership.

More information on Amazon Prime is available on our Help pages:

http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=200182340  

Thank you for your interest in Amazon Prime.

Hope everything goes alright.

Аз ли бъркам някъде???????????

Общи условия

Активация на акаунт