Пазаруване от Amazon - тема №47

• 95 658
  • 926
  •   1
Отговори
# 810
  • гр. София
Скрит текст:
Немският амазон приема само кредитни карти и от дебитните Виза Електрон. Може в това да е проблема.

Аз плащам с английска Виза Дебит и с българска Виза дебит без проблем. Отбелязват ми я като кредитна карта Simple Smile

Може ли да ми дадете линк към формата за връзка с немския амазон? Днес им писах през сайта, обаче забравих как стигнах до там... Blush Ще им пиша пак. Все още нямам решение на проблема. Писах по мейла, ще пиша и през сайта.... Tired Адски съм разочарована!!!!!!!!!
На първа страница има линк кън формата за контакт  Peace

Къде? Не го намирам..... Sad

Намерих.......... Психически, физически и всякак се уморих днес с тоя немски амазон!!! На всичкото отгоре нищо не си купих! Егати ЧП!!!!!!  ooooh! Мисля все пак да си взема тази тенджера днес http://www.emag.bg/slow-cooker-crock-pot-4-7-l-2-nastrojki-na-go … 050/pd/DC60RMBBM/ Никога не съм имала, доскоро не бях и виждала такъв уред. Става ли за мързеливо готвене? Хич не обичам да готвя, а трябва........Как точно се ползва?

# 811
Тази четка беше в сделките днес - намалиха я на 69 - успях да хвана една преди да изчезнат.  Базовата ѝ цена  от 250 паунда е респектираща, та се чудя заслужава ли си наистина?   Thinking
За мен е безсмислено! Хванах онзи ден ето тази за 27 паунда:
http://www.amazon.co.uk/dp/B004M1BO3U
По-долу има сравнение между различните модели и освен някакви безсмислени режими, други разлики няма. Еднакъв брой трептения, еднакви батерии...
Ако държиш да имаш кутия и да я зареждаш през USB, то тогава даването на 100 и кусур лева повече е оправдано...

А ако не държиш да е Филипс, днес поръчах от Е-маг една на Браун за 48 лв за подарък, ползвал съм я и съм доволен:
http://www.emag.bg/el-chetka-za-z-bi-oral-b-powered-by-8800-osci … -16/pd/EKCBDBBBM/

# 812
  • Sofia
Vtech train station 29.59 лири, изграчките на тази марка са много качествени:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DCP4IXK?ref_=gbps_img_s-3_ … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 813
  • Варна
Leila, проблемът, мисля, е точно в този тип карти на Уникредит. Имам някакъв спомен, че преди време доста хора, пазаруващи в чуждестранни сайтове, се оплакваха. Опитай да я смениш с друга карта. Peace

# 814
Chockolina нов атема ще ли ни направиш ти Simple Smile

# 815
  • гр. София
Leila, проблемът, мисля, е точно в този тип карти на Уникредит. Имам някакъв спомен, че преди време доста хора, пазаруващи в чуждестранни сайтове, се оплакваха. Опитай да я смениш с друга карта. Peace

Ти сериозно ли????  Shocked В цял свят ми я приемат, само в немския не........ ooooh! Аз ще я сменя с една друга, но в същото време днес ми блокираха сумата по поръчката от тази карта /на Уникредит/. Даже ми излезе съобщение, че поръчката е тръгнала /Shipping today/.  Thinking Засега други пари за доставка не са ми блокирали.

Тя писа по-назад, че тази ще е до края на седмицата.  Peace

# 816
а кой търсеше еспресо машина до 150 лв? гледам в техномикс има DELONGHI EC 146.B / EC 145 за 139 лв и PHILIPS-SAECO HD 8423 / 19 за 167 лв

# 817
  • Варна

Днес по-рано писах, че тази ще я оставя до неделя.  Peace Няма смисъл за два дни да изпишем половината от новата тема - със записи и коментари по сделките. Peace

Leila, беше преди 1-2 години, може и да ги приемат вече тези карти. Би трябвало всичко да е наред с поръчката ти, щом са блокирали парите вече Peace.

# 818
Психически, физически и всякак се уморих днес с тоя немски амазон!!!

Това го изживях вчера. Не можех да платя и с двете карти, които ползвам от години. След като пуснах поръчката се опитах да въведа нова карта. Не стана. Изписа ми технически проблем. Исках да потвърдя плащането с първата - същата работа. Писах...банката...бля-бля-бля. Четири пъти им звънях в ДСК, въобще от Амазон не бяха правили опити да теглят. След ден разправии, ей така от нищото, смених картата и платих. Явно нещо им се бъгва сайта, което може би звучи просташки, но друго обяснение не намирам.

# 819
  • София
Преди време и аз имах Виза V Pay и не можех да плащам с нея. Виза Електрон е решението, поне аз откакто минах на нея, не съм имала проблеми.

# 820
  • гр. София
Преди време и аз имах Виза V Pay и не можех да плащам с нея. Виза Електрон е решението, поне аз откакто минах на нея, не съм имала проблеми.

Да, ама другата ми карта е Visa Pay Wave на ДСК, което май пак е V Pay. Засега няма да я сменям. Дано се справят с първата карта, пък и вече се чудя искам ли да го активират тоя Прайм и има ли за какво?  newsm78 ЧП мина, нищо интересно не се случи........ Най-много да ми дръпнат пари в края на фрий периода, заради БД на поръчката ми. Пак да попитам - при активиран безплатен Прайм за 1 месец и използван за БД ще ми дръпнат ли 49 евро такса?  

ПП. Все пак смених картата с тази на ДСК. И О, чудо! веднага я прие и всичко е ОК. След 24 часа терзания решението било просто, а тоя от Амазон ми обяснява как нямам право на Прайм....  ooooh!

chockolina,  моля те в следващата тема добави като информация в началото на темата, че немския амазон не приема за активиране на Прайм дебитни карти V Pay на Unicredit Bulbank. За разплащане на поръчки - може. Причината за това не е ясна. Не пожелавам на никой да изживее, това което днес аз изживях и да пропилее времето, което аз пропилях днес по тоя въпрос!   Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 02:00 от Leila

# 821
  • Sofia

Да, ама другата ми карта е Visa Pay Wave на ДСК, което май пак е V Pay. Засега няма да я сменям. Дано се справят с първата карта, пък и вече се чудя искам ли да го активират тоя Прайм и има ли за какво?  newsm78 ЧП мина, нищо интересно не се случи........ Най-много да ми дръпнат пари в края на фрий периода, заради БД на поръчката ми. Пак да попитам - при активиран безплатен Прайм за 1 месец и използван за БД ще ми дръпнат ли 49 евро такса? 

Ако не деактивираш прайма, ще ти дръпнат пари, дори и да не си го ползвала.

# 822
Тази четка беше в сделките днес - намалиха я на 69 - успях да хвана една преди да изчезнат.  Базовата ѝ цена  от 250 паунда е респектираща, та се чудя заслужава ли си наистина?   Thinking
За мен е безсмислено! Хванах онзи ден ето тази за 27 паунда:
http://www.amazon.co.uk/dp/B004M1BO3U
По-долу има сравнение между различните модели и освен някакви безсмислени режими, други разлики няма. Еднакъв брой трептения, еднакви батерии...
Ако държиш да имаш кутия и да я зареждаш през USB, то тогава даването на 100 и кусур лева повече е оправдано...

А ако не държиш да е Филипс, днес поръчах от Е-маг една на Браун за 48 лв за подарък, ползвал съм я и съм доволен:
http://www.emag.bg/el-chetka-za-z-bi-oral-b-powered-by-8800-osci … -16/pd/EKCBDBBBM/
За мен режимите са важни, особено за венци или сенситив. Иначе имам този Филипс, не ползвам екстрите Simple Smile самата четка е хубава. В България преди беше към 400 лева.

# 823
  • София
Заслужава си. 400 лв е в БГ. Аз я купих от немския амазон преди два месеца и ми излезе 330 лв с доставката до БГ.

# 824
Здравейте,това означава,1е е спрян праима нали
Hello ,
Membership: Prime  (Free Trial)
Change Membership
You will lose access to your benefits on 27 December 2015, and your card will not be charged.
Continue Membership
Manage Amazon Family Membership
Preferred Payment Method
No payment method is linked to your Prime account.
Edit payment method
Payment History
You have not been charged for this free trial.

Мога ли да го пускам през този период и да го спирам,без да ми изтеглят парите? И последен въпрос,никога не съм получавала от амазон,къде да очаквам поръчката,по пощата или куриер?

Общи условия

Активация на акаунт