Смешки от форума - 21

• 104 571
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Цитат
Никога не съм я насърчавала да вярва в ДК.Винаги съм обяснявала,че не съществува и тя знае,че не съществува.Подаръците ги купуваме ние и ДК в градината е обикновен човек,преоблечен като ДК

Т.е. с една дума.. опа! - прощавайте, с няколко букви:

ДГД ДК
Горкото дете ахахах , разбила е всички илюзии в зародиш
ДК е просто обикновен бачкатор , който отива в ДГ за 30лв и дундурка нЕкви деца в скута си

# 331
  • Австрия

ДК е просто обикновен бачкатор , който отива в ДГ за 30лв и дундурка нЕкви деца в скута си

В наше капиталистичеко село, даже и това бива спестено.. всичко е вятър, студ и мраз. И изведнъж в мъглата, пред вратата.. истински подарък от измисления старец, но.. само, ако си бил послушен (поне последните две семици преди Коледа)  Peace

# 332
  • София
Хаха, това за последните 2седмици важи в пълна сила. И само каква манипулация, може да се оказва в/у "непослушните" Simple Smile

# 333
  • София
Подпис:
Еличка беше на кърмичка 1г 9 м и 10 дни

кърмичка  ooooh!

# 334
  • Cyberspace
Не просто кърмичка, а Еличка на кърмичка  Mr. Green ooooh!

# 335
След "Дражко папа цици от..." вече нищо не може да ме удиви.  Laughing

# 336
На кърмичка от гърдичка? Или от помпичка и шишенценце с биберончица?

# 337
  • София
100% от гърдичка   Laughing

# 338
Тука за спермичка си говорим:

Здравейте на всички! Мисля че,прекалявам с желанието си за бебе...но този факт, наистина ме притеснява. Нормално ли е, спермата да се изтича от мен, веднага щом леко се преместя?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891021.0

# 339
  • София
Ако няма бебв, това ще да е причината!

# 340

Здравейте на всички! Мисля че,прекалявам с желанието си за бебе...но този факт, наистина ме притеснява. Нормално ли е, спермата да се изтича от мен, веднага щом леко се преместя?

Първоначално помислих, че бъдещият татко задава въпроса Laughing Тогава си е притеснително Grinning

# 341
  • Пловдив
Тука за спермичка си говорим
Вече,когато съм с чаша в ръка ще ти прескачам постовете....  Joy Даже бях отпила глътка горещо кафе,което не стигна до целта  Grinning

# 342
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Цитат

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891021.0

# 343
В такива случаи се прави свещ веднага след секса.
Свещ:
Скрит текст:

# 344
  • София
Добре, че показа свещта, че аз за други работи си помислих  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт