От коя марка съдомиялни сте доволни?

• 137 051
  • 756
  •   3
Отговори
# 510
Аз съм с Бош пълно вграждане 60 см и пускам допълнително изсушаване,нямам проблеми,всичко ми излиза абсолютно сухо и чисто,много съм доволна.Вижте си настройките,освен за препарата за изплакване и солта,имат настройка и за сушене,не си спомням с точност,но мисля че я настройвах на най-последната степен.
Ползвам таблетки Феъри Платинум,сол и гланц на Лидл.

# 511
  • София
Аз съм с Бош пълно вграждане 60 см и пускам допълнително изсушаване,нямам проблеми,всичко ми излиза абсолютно сухо и чисто,много съм доволна.Вижте си настройките,освен за препарата за изплакване и солта,имат настройка и за сушене,не си спомням с точност,но мисля че я настройвах на най-последната степен.
Ползвам таблетки Феъри Платинум,сол и гланц на Лидл.

Благодаря! Трябва да я видя наистина тази настройка, защото е много странно това сушено. Ползвам същите консумативи и аз, но съм ги позлвала и с предишните, за това ми се струва, че в машината е някъде проблема. А все пак не е от евтините.

# 512
Намерих настройката,вижте за интензивното изсушаване

# 513
  • Pazardjik
Здравейте,някой има ли съдомиялна Сименс,ще приложа снимка на номера,който успях да снимам?Никъде не видях място,от което да настроя сол,гланц

# 514
  • В полите на Витоша :)
И ние сме с Бош 60 см. за пълно вграждане и сушене със Zeolith. Всичко е сухо, дори и при отваряне веднага след приключване на програмата.

# 515
  • София
И ние сме с Бош 60 см. за пълно вграждане и сушене със Zeolith. Всичко е сухо, дори и при отваряне веднага след приключване на програмата.

Зеолита е с едно като камъни на дъното, уж за перфектното сушене, дори на пласмасови съдове. Моята е преди този модел, явно настройка за сушене не сме направили. Довечера ще го разучаваме това, благодаря на Bella_Sun_ за съвета.

Reni Angelova, потърси на сайта на Сименс упътването за вашия модел.

# 516
Здравейте,някой има ли съдомиялна Сименс,ще приложа снимка на номера,който успях да снимам?Никъде не видях място,от което да настроя сол,гланц
Автоматично са настроени на средно ниво, някъде провери в нета как се променяха, че беше комбинация от копчета и не се сещам какви точно  Rolling Eyes

# 517
  • Варна
Здравейте.Моля за мнения за този модел съдомиялна https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/built-in-dishw … lebox=-548533440/

Важните за мен неща са: регулирането на горна кошница,отделение(кошница) за прибори,70 C програма.
Въпросния модел има и топлообменник.Важен ле той и има ли смисъл от него?
Пропускам ли някоя важна функция?

# 518
  • София
Здравейте.Моля за мнения за този модел съдомиялна https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/built-in-dishw … lebox=-548533440/

Важните за мен неща са: регулирането на горна кошница,отделение(кошница) за прибори,70 C програма.
Въпросния модел има и топлообменник.Важен ле той и има ли смисъл от него?
Пропускам ли някоя важна функция?

Аз мнение за тази конкретно не мога да дам, моята е Бош, друг модел, по-скъпа. Както и по-горе съм казала - хубаво мие, но сушенето за мен си остава проблем. Настроена е, слагам и допълнително и пак резултатът не е задоволителен. Ама ще се свиква с това. Но пак казвам - качеството на измиване е отлично.

# 519
И моята е Бош, и моите не са 100% сухи, като я отворя, ама не ме бърка. Почти винаги мия вечер и я  оставям я да си поседи първо затворена, после отворена цяла нощ и на сутринта е ОК.

# 520
  • Варна
А имате ли функция ExtraDry?

# 521
Не знам, трябва да почета книжката, ама нямам спомен да има. Тя не е от най-сложните и е 40 см (ако това има значение).

# 522
  • София

Имам, да. Ама голяма файда не виждам.

И аз правя така - пускам през нощта, сутрин отваряме и цял ден си съхнат на воля Simple Smile))

# 523
Имам,и я ползвам,всичко ми е сухо на сутринта.Аз я пускам винаги нощно време с отложен старт и сутринта докато си пия кафето я отварям да поседи така

# 524
  • Варна
Добре де,този отложен старт толкова ли е важен? Не може ли просто като си лягате са пуснете машината да работи и пак сутринта да я отворите,вместо да я настройвате за 4 часа примерно?

Общи условия

Активация на акаунт