Секс с непълнолетно дете навършило 14години -подсъдимо ли е ?

• 22 518
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • out of space
Не знам колко пъти трябва да се повтори, че секс с деца навършили 14 години не е подсъдно, ако е доброволно естествено

А кой твърди обратното?  Tired

# 61
  • Вестерос
Няколко мнения преди твоето отново се обсъжда за деца навършили 14

# 62
Може вече да ги е направила, '97 е, но мисля, че още преди години съм я гледала невероятната им любов.

Ужасно гнусно е, но това момиче и на 30 ще си пада по дъртаци, предполагам има някаква сериозна травма...

Не знам за коя говорите, но имаше една много идеална майка, родила на 15. За пример я даваха. И нещо в БГмамма я спрягаха - за ръководна длъжност. За Ирена Милянкова става дума.

# 63
  • София
Може вече да ги е направила, '97 е, но мисля, че още преди години съм я гледала невероятната им любов.

Ужасно гнусно е, но това момиче и на 30 ще си пада по дъртаци, предполагам има някаква сериозна травма...

Не знам за коя говорите, но имаше една много идеална майка, родила на 15. За пример я даваха. И нещо в БГмамма я спрягаха - за ръководна длъжност. За Ирена Милянкова става дума.
Тя не беше ли омъжена много млада за някакъв бос, който я малтретираше? На мен ми е жал за жената.

# 64
  • out of space

Бяха пуснали ФБ профила на някакво полу-дете, полу-жена в звездните компромати. Симпатично лапе се целува с отвратителен дъртак.

# 65
  • Ямбол
...
Бяха пуснали ФБ профила на някакво полу-дете, полу-жена в звездните компромати. Симпатично лапе се целува с отвратителен дъртак.
Е тя темата е такава, да се слагат такива гнусотии.

# 66
не мисля, че може да се говори за съблазняване от страна на 14 годишно момиче и голям мъж. 14 годишните ги тресе пубертета и хормона, нормално е да тестват дали са привлекателни, нормално е да търсят мъжко внимание и тн. Чичкото, ако не е животно, може да се контролира, все пак е възрастен човек и има повече разбиране и контрол от 14 годишна пубертетка. А това за развратни 15 годишни изби рибата, ами децата се формират от социума и възрастните са длъжни да ги пазят.

Така ги виждам аз нещата. Сексуални отношения между пълнолетен и непълнолетен/малотелен ми се виждат не много редни. Тук законът е доста строг и по принцип секс между малолетни е ок, секс между непълнолетни е ок, но секс между пълнолетен и малолетен не е ок законово. (доколкото знам).

Тази Милянкова , после мъжът й се оказа, че е сводник, така, че нищо странно няма в това сводник да се хване с 15 годишна, това си е мъж криминал.

"Е, мъжете не са от желязо, особено след като деянието не е подсъдно. " Ами аз имам много познати и роднини мъже и НИКОЙ не би си легнал с малолетна или непълнолетна. Мъжете може да не са от желязо, ама се предполага, че имат акъл в главата някакъв и са хора, а не само пениси. Вече ако мъжът е дегенерат, сводник и прочее, тогава от него наистина всичко може да се очаква, но не виждам защо нещата да са в ръцете на деца в пубертета и техните морални норми да обсъждаме, а не моралните норми на възрастни мъже.

Нормален мъж би ли си легнал с бавноразвиваща, ако му се предлага? Аз на 14 години бях влюбена в някакъв батко и го преследвах, и той, понеже знаеше на колко съм години, бягаше от мен.  Laughing Laughing
Нито той не тръгна да оправя 14 годишна,  нито  мен са ме възпитавали по "неморален" начин. Тресеше ме много здраво хормона и не съм имала акъл в главата.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 13:49 от OX'AMAH

# 67
В чалга темата тъкмо се появи един клип с непълнолетно дете.

Общи условия

Активация на акаунт