Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 699
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Като каза "кулинарен туризъм", та се сетих.
Никоя от нас ли не е с вибрация Париж?  Sad Е, жалко...

Хрумна ми страхотната идея!  Тортата, тел. на кафенето, инстаграма му и т.н. ни подсказват, че КЧ и Онур просто правят реклама на заведението!  Twisted Evil
Ми само аз пуснах тази снимка 3 пъти днес! Flutter Убедена съм, че половината свят вече е резервирал маса на посочения телефон!  Joy

Дива  Hug ама съгласи се, че прилича. Едър, ходи с размах, стойката, физиономията... Направо ме глождеше!  Sick
Не съм сигурна, че Онур не пуши! Много пъти в ролите им се налага да пушат, а към това се привиква, уви...
За Туба съм сигурна, че не пуши!

# 286
Саби, направо ме спечели с този 'кулинарен туризъм" Sad Ще взема да го направя още веднъж теста, ама ме е страх да не ме прати в някое емирство, че както обичат дебелите жени... Joy Joy

И аз се почудих на цигарите, ама то кой актьор не пуши в Турция Wink

Никакво повтаряне, че в емирствата ще им се виждаме дори слаби. Outta JointС лейдитата - в Париж ( след отмяна на извънредното положение) Naughty В краен случай - среща в кафенето на Рене:

- перфектен фризьор.

# 287

Може да е Майа или Топрак  Joy Joy Joy

# 288

Може да е Майа или Топрак  Joy Joy Joy

Имало ли е такива инциденти? Laughing

На Ферзан Озпетек котката е същата.https://instagram.com/p/-POI5nGIvk/

# 289
Ега ти!  Crossing Arms

В тази тема дори и котките на споменаваните по някакъв повод, са от една порода!  Whistling

Няма мърдане!  Naughty

# 290
Като каза "кулинарен туризъм", та се сетих.
Никоя от нас ли не е с вибрация Париж?  Sad Е, жалко...

Хрумна ми страхотната идея!  Тортата, тел. на кафенето, инстаграма му и т.н. ни подсказват, че КЧ и Онур просто правят реклама на заведението!  Twisted Evil
Ми само аз пуснах тази снимка 3 пъти днес! Flutter Убедена съм, че половината свят вече е резервирал маса на посочения телефон!  Joy

Дива  Hug ама съгласи се, че прилича. Едър, ходи с размах, стойката, физиономията... Направо ме глождеше!  Sick
Не съм сигурна, че Онур не пуши! Много пъти в ролите им се налага да пушат, а към това се привиква, уви...
За Туба съм сигурна, че не пуши!
Linka, признай си колко ти платиха за рекламата newsm78

Аз я цитирам за първи път, ама пък към телефона и името, добавям и местонахождението на кафето, че и фасадата му.

Кафето било от топсладкарниците на Истанбул.

Малко далеч е от дома на СС  newsm78 Дали не са били на мъжко парти и рано-рано пият по едно кафе-убиец (нали е италианско), за да се разсънят Wink

Онур мисля, че пуши Naughty. Ако това му е косурът, ще си преглътна принципите Outta Joint

А за човека с връзката, ами на мене ми се стори двойник на А. Болдуин. Толкова на сериозно го проучих само по снимка.
Линка, твоя

# 291
ladies  Hug Hug Hug

С малко закъснение, но да си кажа и аз  Laughing

Много се радвам за Туба и Ентин !!! Поздравления!!!

Коя е следващата награда, която чакаме  Laughing

Само не разбрах" Любов под наем "какво спечелиха - за сериал или за екранна  двойка?

Човек да не ви изпусне от поглед - от снощи съм ви зачела и пак не успях да се върна до там където ви бях оставила , но пък направих 2 теста - ей, нищо тайно не остана между нас  Joy Joy Joy

И сега докладвам

Цвят - Синий

Вы очень глубокий и эмоциональный человек. У вас хорошо развита интуиция, и вы часто на нее полагаетесь. Вы хорошо чувствуете других людей и умеете сопереживать и утешать.

Некоторые люди думают, что вы слишком чувствительны и обидчивы. Вы и вправду иногда чересчур меланхоличны, но стоит вам передохнуть и побыть немного наедине с собой, как все становится на свои места.

И чакам компания за Рио-де-Жанейро  

Прекрасный Рио-де-Жанейро - вот ваш город! Восхитительные пляжи и природа, сумасшедшие вечеринки ночи напролет и атмосфера постоянного праздника - в этот город невозможно не влюбиться.

Въобще не не знам как ме изпрати в Рио, чак такава купонджийка не съм , но с удоволствие бих се разходила до там  car003  

Приятна вечер или лека нощ - по избор  Simple Smile

# 292
  • Русе
Добро утро!  Hug

А снощи някои дружки са били неуморни -  Wink от една снимка само и... вече имаме цялата информация  bouquet къде точно са се срещнали Онур и КЧ ( може и да водят децата си в една и съща градина  newsm78 )

Момичета, аз също мисля, че Онур пуши цигари, дори ми се струва, че и на снимката държи една в ръката си.  Thinking

Дани  Hug ние се забавляваме повече с тестовете, отколкото твърдо да им вярваме, така че - привет синя бразилке  Simple Smile
А колкото до наградата за която питаш - да явно този филм е спечелил, пък двойка тук нямаше ( нея май ще я избират на Пеперудите  newsm78)

Вчера събирахме инфо от вестници, днес е на ред отзвука в телевизиите  Wink

Прекрасен ден за всички ни да е!  Peace

# 293
Здравейте Hug
Поздрави Hug за разследващите дами.
Разследващата журналистика newsm10 е много трудна,адмирации за дамите. smile3501 smile3501

Добро утро ,приятели !
Живейте за днешния ден,никога няма да има друг такъв!Всичко е около нас,на една ръка разстояние!Да отворим широко очите си!Иначе рискуваме животът ни да мине в очакване!

Продуцентите на  "Джунглата" на фестивала в Ню Йорк. Да им пожелаем успех.

Много снимки,ни направиха съпричастни за това радостно събитие. Да се надяваме,че ще излязат  още снимки,които не сме видяли.
На снимката в заведението с ОС и КЧ  с даден телефон,може би ни отправят  покана да го посетим, Joy Joy Joyкато по телефона ,да направим предварителна  резервация за по хубави места. Joy Joy Joy
Линка, не напразно ни слага снимката 3 пъти.

Кога и защо  жените са започнали да си лакират ноктите

Скрит текст:
Кога, къде и защо жените са започнали да лакират ноктите си?

Сигурно са замесени франсетата, за да заличат някой друг хигиеничен дефицит.

Бързаме да кажем, че франсетата не са замесени и със сигурност причината не е свързана с хигиенен дефицит.
 Понеже, ако ще криеш хигиенни дефицити с пипкавата работа на оцветяване на ноктите, по-добре да ги измиеш, далеч по-бързо става. Сега ще ви разкажем цялата история.

Лакирането на ноктите е част от маникюристките разкрасителни процедури и задължително върви с възможността да оставиш ноктите си по-дълги. Дългите нокти обаче са нефункционални. Те пречат на работата с ръце и могат да се счупят.
 Ето как простолюдието не би могло да си позволи дълги нокти. Когато обаче ноктите надминават известна дължина, те имат нужда от разкрасителна процедура, защото сами по себе си не представляват особено естетическо постижение.
 Така се пренасяме в древен Китай. Това е родината на дългите нокти и лака за тях. Историческите сведения ни връщат 3 000 години преди Христа, но аз ви предлагам да не отиваме по-назад от династията Джоу около 600-та година преди Новата ера.

Владетелите от тази династия имали навика да си пускат по-дълги нокти и да ги боядисват в златно и сребърно.
По този начин ставало ясно, че са голямата работа по две причини-хем имат висш официален статус и не им се налага да работят с ръце, хем са много богати, имат злато и сребро по ноктите.

Там е работата, че дългият маникюр, пък било то и златен, е много неудобен. И какъвто и баровец да го раздаваш, дори не можеш да се почешеш като хората. Ето защо в Китай за първи път се сетили за изкуствения маникюр, който не представлявал нищо особено, просто дълги фунийки се поставяли на върха на пръстите, боядисани в различни цветове.
 Модата била въведена от династията Мин. Може би сте виждали при изпълнението на традиционни азиатски танци подобни приспособления на ръцете на танцьорите. Въпреки всичко естествените дълги лакирани нокти си били за предпочитане, а лак се прави от пчелен восък, желатин, белтък и оцветител.

Китайската мода завладяла Изтока чак до Египет, където висшата класа си лакирала ноктите червени, а нисшата не ги лакирала.
Лакът играел социална роля и в никакъв случай не бил територия само на жените.
 В Европа полирането на нокти и налагането на някакви субстанции върху тях датира от доста рано, но има върхове и спадове. Масовото лакиране на женските нокти обаче е сравнително късно откритие и е тясно свързано с развитието на автомобилната боя.

Едва разработките в тази област позволяват откриването на трайни и многоцветни лакове. А масовата мода навлиза от края на 20-те години на XX век, тоест преди 100 години, паралелно с развитието на киното.
То налага визията, че атрактивната жена има прекрасен маникюр.

Такива работи с ноктите, лака и франсетата. Както забелязахте, никакви франсета няма замесени в цялата работа, освен сравнително отскоро.

Хубав ден дами. bouquet

Цвети Hug Hug

# 294
Добро утро!  Hug

Едно кафенце от Данчето  Hug

USA KPA Will Premiere 12/8/15 Премиера на КРА в САЩ  на 08.12.2015 г

Чили се готви за "20 минути"

А някои са си направили фланелки с подходящи картинки Simple Smile

Във ФБ на Туба - България са преведени двата клипа от мишката. Дано някой преведе и видеото, което Цвети  Hug е пуснала. Май там интервюто е доста по-обширно

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/vb.3801958520023 … ype=2&theater
https://www.facebook.com/380195852002337/videos/vb.3801958520023 … =2&permPage=1

Ще ви пусна и едно видео с руски превод, на пристигането на Туба и Енгин на острова, дето Баги  Hug ни показа, и на който е рисувал и Айвазовски (това инфо ми беше много интересно, не знаех, че има толкова много картини от Истанбул).  Peace

Желая ви хубав ден с много положителни емоции!  Hug

# 295
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги HugДани Hug

Цвети HugВичи HugЛинка Hug,благодаря за инфото,четивото и видеоклиповете! bouquet

Ринка Hug,Лили Hug,за видеоклиповете и превода! bouquet bouquet

Поздрав с новия клип от грузинките за Аси! Peace

Asi★Demir (agf)

https://youtu.be/0syJbkqs7HE

Приятен топъл есенен ден! Hug Hug Hug

# 296
  Здравейте! Hug
Днес имам личен празник - денят на хладилника. Party Дали ще черпя виртуално, ще се разбере след 15 часа. Praynig Ако до довечера събитието не се състои, ще съм нещо подобно:

А на вас - хубав ден, безпроблемен и купонджийски, за който го може. Hug

# 297
 Здравейте! Hug
Днес имам личен празник - денят на хладилника. Party Дали ще черпя виртуално, ще се разбере след 15 часа. Praynig Ако до довечера събитието не се състои, ще съм нещо подобно:

А на вас - хубав ден, безпроблемен и купонджийски, за който го може. Hug

Какъв ти ден, при мен си е час на хладилника!! Wink Embarassed
Ама все пак стигам и до компютъра, за да ви кажа добро утро! Hug Grinning

Но пък Гуги е по- сбъркан и от мен Sad Не се учудвам, че вместо Кетем Чатай ми показва Алек Болдуин...както и не се учудих, че вместо Онур ... ми показва Гришо с клюката за новата му връзка.  :

http://www.karar.com/hayat-haberleri/nicole-scherzinger-formula- … -ile-unuttu-54662

Това е поздрав за Цвети:

Вече имам някакво обяснение, защо тя се чувства, като по времето на ПС Laughing

На всички желая, хубав ден! Peace

Май си падам малко врачка в случая с Гришо Wink Бях ви слагала в темата Енрике Иглесиас и Никол Шерцингер, когато гледахме "Огнено сърце" . С такова започва клипчето с дуетното им парче:

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 10:34 от nadine1111

# 298
# 299
Привет пишман детективки!
Този плейбой,дето ви прилича на КЧ,е президента на Бешикташ!Приятели са с Енгин!
Лек ден,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт