Та и аз вчера като питах ММ къде ще слагаме елхата и познайте какъв беше отговора 
И в 2 ч. заспа като гушнах за около 5 секунди
Дано да спи по-дълго сега.
Няма Не и Да и разни такива. Смислени приказки никакви просто. Явно ще проговори късно. Но пък днес го видях, че е станал страшен спец със сортера. Преди избираше само кръгчетата и ги пъхаше, а за другите само ако помогна, но вече си го върти и намира кое къде да пъхне. Само трапеца го затруднява и естествено ако нещо му се закучи се нервира и тръшва всичко с яд
Лъвска му работа. Телефона ми вече може да го отключва (тъч скиин) и си цъка, каквото му падне. Не знам колко ще оцелее с неговите набези.
Толкова премеждия отново, толкова мъчения за детенце (и за вас). Хайде да е за последно вече! Отсега нататък най-сериозното ви заболяване да са сополи!
Дори да спрем да ядем от една лъжица и да не го целувам като е болен, нали пак се приспиваме гушнати, гушкам го като плаче и т.н...А ММ не се заразява, странна работа. Преди той беше по-кекав от мен
)
А през деня от 1-2 седмици омита всичко- за целия ден изяжда попара или филия, 2те от ДК без десерта и ако има домашно готвено или каша за вечеря. Плюс преди лягане към 180мл АМ с каша. Плюс редовно проси ябълки, банани, солети, банички и т.н. Яде 2 пъти повече отпреди 2 месеца да кажем и пак да е гладен нощем на4 часа..?
). Ама и сумата за престой, която платихме, е доста по-различна...
Иначе пълзи навън по асфалт, цимент, в боклука, обира фасове и празни чаши /около едно кафе и съм принудена да правя уборка преди нея. Като посегна да я вдигна пищи като на заколение и ми хапе ръцете. Изобщо с хапане постига много. От къде го е научила идея нямам.

) Препоръчани теми