Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Пожелавам ти да не стигаш до редукция  Hug

Дано - благодаря ти  Hug (скоро ще се разбере има ли сакче или не - надявам се едно, въобще не го мисля за повече). Редукция - вярно това беше термина, ей че съм заплес, забравих думчката  Embarassed

Ако на някои думи нямам буквичката "и", извинявам се - заяжда.

# 301
Здравейте ! Момичета,можете ли да ми препоръчате хотел ,който е в близост до клиника Щерев в София и е горе-долу на приемливи цени и качество

# 302
Хотел Симона - на пешеходно разстояние. Дават отстъпки за клиенти на клиниката. Единична стая е 45 лв (с отстъпката). Имат ресторант 24/7, което е добре, защото в района няма много варианти за хранене.
Иначе стаите са прилични, но имат и по-малки стаи, имат и по-големи.

# 303
Хотел Симона - на пешеходно разстояние. Дават отстъпки за клиенти на клиниката. Единична стая е 45 лв (с отстъпката). Имат ресторант 24/7, което е добре, защото в района няма много варианти за хранене.
Иначе стаите са прилични, но имат и по-малки стаи, имат и по-големи.
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile сега ще го погледна

# 304
Здравейте, някой ползвал ли е болничен след трансфер и до колко дни е. Мерси.

# 305
Здравейте, някой ползвал ли е болничен след трансфер и до колко дни е. Мерси.

Aз използвах, за трансфер е 7 дни, за пункция 15 мисля.

# 306
На мен ми дадоха от деня на пункцията 15 дни и повече не.Който не ми покриха до теста и се наложи да си взема от личната още 7.

# 307
А вие защо искате да ползвате толкова дни след трансфер? Реално са нужни 2-3 и то за собствено успокоение.

# 308
На мен след Зет ми дадоха 14 дни, а след пункция 30 дни.

# 309
А вие защо искате да ползвате толкова дни след трансфер? Реално са нужни 2-3 и то за собствено успокоение.

При мен например - работа ми е свързана със пари, хора, с болничния си спестих излишен стрес на работното място. При други работата им е свързана с вдигане на тежки предмети. Лично аз взех от ЛЛ дълъг талон и ЛКК ми издадете продължение на болничния с още 30 дни (първият болничен бе след пункция 15дни). При първото ми ин витро по този начин имах възможност да се съвзема психически от неуспеха, а след вторият да се насладят на двойната бременност!  Така че, всеки сам си преценява кой вариант е удачен за него!

# 310
Аз имах нужда защото извадиха доста Я и имах болки дори и след трансфера.След това си тръгнах на работа и болките особено около ову бяха ужасни и пих антибиотик.Надявам се този път да е по-добре.

# 311
Някой правил ли е анализ на делително вретено?

# 312
Да, някой път няистина естеството на работа или пък състоянието на жената изискват по-дълъг болничен. Но ако няма показания дори е по-добре човек да е на работа и да не го мисли.

# 313
Да, някой път няистина естеството на работа или пък състоянието на жената изискват по-дълъг болничен. Но ако няма показания дори е по-добре човек да е на работа и да не го мисли.
Peace Много точно казано!

# 314
  • София
В манипулационната съм оставила за подаряване мерионал 75 мл - 2 бр. Споделям някой ако се нуждае от него да си го потърси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт