Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета!

Към тези,които са правили цветна снимка в клиника Щерев,бихте ли споделили как протича,кой ви я прави,със или без упойка беше.
Здравей, миналата година ноември месец правих цветна снимка, без упойка. Доктора обясни ми обясни че боли колкото болезнен цикъл. Мен изобщо не ме заболя, като се има в предвид че цикъла ми е доста болезнен. Другото което ми обясни е че ако има запушване ще боли много. Сестрите са безкрайно любезни и мили и ще ти помогнат с каквото могат.

# 391
Здравейте момичета ! Някои може ли да ми каже с кои лекари работи сега МЦРЗ "Д-р Щерев - Русе" ООД - гр.Русе и дали стават, защото Кунев вече не е там, а незнам нищо за останалите. Интересува ме някой, който е на ТИ с ин витрото и ще си свърши работата както трябва, че в Тутракан скубят много и понякога ненужно.

# 392
 sosito , ако ще почваш да ходиш там, НЕ ти препоръчвам д-р Милева !
Ужасно арогантно се държи с някои пациентки !
Не съм доволна от нея !

# 393
IlianaIvanova80 Благодаря  bouquet

# 394
  • Където е сърцето
Трябва ми спешен отговор от живущите в София.До сега винаги съм слизала на централна автогара от там едно вървене до една улица не и знам името и от там на автобус 77.Автобус 60 така и не разбрах за толкова време от коя спирка точно тръгва.Въпроса ми е,дали ако сляза на Интер хотел Експо има някакъв по-удобен и по-бърз транспорт до клиниката.Автобус 77 минава на 10-15 мин а това за мен е загуба на ценно време,все гоня разписания.Моля, запознатите да ми кажат с какво мога да се предвижвам по-бързо и удобно.Ако някой желае да ме запознае може и на лични.Благодаря на всички предварително.

# 395
purple angel, не знам до колко ще съм ти полезна, защото автобусите са ми малко мътни. Но можеш да ходш и с метро. Взимах го от Централна автогара, слизаш на Сердика (окол 5 мин път, може и по-малко), сменяш линията (времето е около 5 минути през вътрешния тунел) и взимаш влакчето в посока Обеля. Слизаш на спирка Вардар (от Сердика до Вардар е 7-8 минути). Лошото на този вариант е, че от Вардар имаш едно ходене пеша около 10 минути макс до клиниката.
Не знам до колко това може да ти е полезно, но метрото е на 3-4 минути, редовно е и избягваш всички задръствания.

# 396
От Интер Експо може с метрото направо до спирка Вардар, без сняма. От там малко пеша и си там, според мен това е най-бързият вариант.

# 397
  • София
Трябва ми спешен отговор от живущите в София.До сега винаги съм слизала на централна автогара от там едно вървене до една улица не и знам името и от там на автобус 77.Автобус 60 така и не разбрах за толкова време от коя спирка точно тръгва.Въпроса ми е,дали ако сляза на Интер хотел Експо има някакъв по-удобен и по-бърз транспорт до клиниката.Автобус 77 минава на 10-15 мин а това за мен е загуба на ценно време,все гоня разписания.Моля, запознатите да ми кажат с какво мога да се предвижвам по-бързо и удобно.Ако някой желае да ме запознае може и на лични.Благодаря на всички предварително.

Може да вземеш метрото до спирка "Вардар" и от там пеша за десетина минути. Ето карта

Писали сме заедно Simple Smile

# 398
От Интер Експо може с метрото направо до спирка Вардар, без сняма. От там малко пеша и си там, според мен това е най-бързият вариант.

Вярно, че метрото може и от Интер Експо да се вземе - много съм заспала. Така е още по-лесно

# 399
  • Където е сърцето
Може да ми се посмеете,ама нали само в София има метро та въпроса е директна ли е тази линия до метростанция Вардар,като номер ли е или не коя линия точно хващам и приблизително колко е времето до вардар? спирката мисля я знам,защото с автобуса минавам от там.Вероятно от Експо центъра ще се предвижа по-бързо защото само автобуса докато стигне от началото на София до централна автогара минава повече от половин час и после още толкова до клиниката.

# 400
Ако слезеш на Интер експо център, оттам върви само една линия на метрото, която ще те закара директно до Вардар. Пътуването предполагам, че ще е около 25 мин. .

На връщане обаче, за да стигнеш до Експо Центъра,  трябва да следиш да се качиш на влак, който е до Летище София, а не до Бизнес парка  (не знам коя от двете линии М1 или М2 е това), но на първият вагон отвън върви надпис до къде е , както и в самият вагон преди всяка спирка върви надпис коя е крайната спирка.
Сега обаче се замислих, дали ще можеш да хванеш автобус от Експо. По-скоро на връщане , ще трябва да хванеш, който  влак да дойде, до спирак Сердика, там да смениш за линия 2 - посока Централна гара и така ще се озовеш на автогарата.

# 401
На мен ми предстой ЦС и честно малко ме е шубе без упойка.Имам правена 2010 г.на друго място не в тази клиника ,но от тогава имам четири инсеменации с резултат - , и два ин витро опита с резултат - .Колко време след Цветна Снимка може да се правят опити за забременяване.Благодаря!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 20:43 от taifun

# 402
  • Sofia
На мен ми предстой ЦС и честно малко ме е шубе без упойка.Имам правена 2010 г.на друго място,но от тогава имам четири инсеменации с резултат - , и два ин витро опита с резултат - .Колко време след Цветна Снимка може да се правят опити за забременяване.Благодаря!

Трябва да изчакаш един МЦ.
В твоята ситуация, не сте ли коментирали диагностична хистероскопия?

# 403
На мен ми предстой ЦС и честно малко ме е шубе без упойка.Имам правена 2010 г.на друго място,но от тогава имам четири инсеменации с резултат - , и два ин витро опита с резултат - .Колко време след Цветна Снимка може да се правят опити за забременяване.Благодаря!

Уж сега да ми го правят,но в последствие ми казва ЦС, и аз ще правя каквото ми кажат.

# 404
  • Sofia

Уж сега да ми го правят,но в последствие ми казва ЦС, и аз ще правя каквото ми кажат.

Успех  Peace  Дано намерите решение и бързо да се случат нещата!

Общи условия

Активация на акаунт