Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
МЦРЗ Д-р Щерев Русе прекратява дейността си:

http://invitrorusse.com/bg/news/show/78

# 406
Някой знае ли дали има мамолог в клиниката и работи ли със здравната каса. Много благодаря ☺ако не работи със ЗК каква е цената на прегледа

# 407
  • Sofia
Някой знае ли дали има мамолог в клиниката и работи ли със здравната каса. Много благодаря ☺ако не работи със ЗК каква е цената на прегледа

Имат мамолог. Цената на мамографското изследване (мамография и консултация) е 47.00 лв.
Тук има още информация

По здравна каса има само АГ прегледи при д-р Билчев  Peace

# 408

Имат мамолог. Цената на мамографското изследване (мамография и консултация) е 47.00 лв.
Тук има още информация

По здравна каса има само АГ прегледи при д-р Билчев  Peace
много благодаря Simple Smile

# 409
          Виж в офертомат , до края на месец май можеш да си купиш ваучер и да ползваш изследване за маолог в Щерев на преференциална цена!

# 410
Здравейте Simple Smile Дали някой знае кога д-р Коновалова планира да е в отпуска през летните месеци? Благодаря предварително!

# 411
  • София
Някой да има мобилен на д-р Арабажди? Rolling Eyes

# 412
Искам да попитам пациентките на д-р Тимева дали има практика да прави свеж трансфер или индивидуално за всеки се преценява?

# 413
Със сигурност е индивидуално, моите и двата трасфера бяха свежи. Първият трябваше да е замразен, но в последния момент ми върнаха Wink

# 414
  • Italia
И двата ми трансфера бяха свежи..

# 415
Здравейте ,
Извинете че нахълтвам в темата директно с въпрос, но ми трябва помощ.
Преди две седмици си запазих час при д-р Коновалова онлайн , тъй като не бях в България. Сега от два дни се опитвам да се свържа с болницата на посочените телефони и все удрям на камък. На стационарния или ме изключва директно, или не ми зачита натискането на бутон 1. На мобилния никой не вдига  newsm78.
Така ли седят нещата в тази болница и как ще е занапред?  Някой има ли същия проблем като мен.

# 416
  • София
Здравейте ,
Извинете че нахълтвам в темата директно с въпрос, но ми трябва помощ.
Преди две седмици си запазих час при д-р Коновалова онлайн , тъй като не бях в България. Сега от два дни се опитвам да се свържа с болницата на посочените телефони и все удрям на камък. На стационарния или ме изключва директно, или не ми зачита натискането на бутон 1. На мобилния никой не вдига  newsm78.
Така ли седят нещата в тази болница и как ще е занапред?  Някой има ли същия проблем като мен.
Аз никога не съм имала чак такъв проблем  newsm78 Да, понякога са ми изключвали, забелязала съм сутрин, явно, когато е по-натоварено, но с по-настоятелно звънене винаги се свързвам. Пробвай след обяд или в късния следобед.

# 417
  • Italia
Около 14:00 часа е абсурд да се свържеш. По това време се сменяват на регистратура. Случвало ми се е и да не отчита единицата като я набера. В такъв случай затварям и набирам отново. Но общо взето се свързвам ако не веднага,то до половн час най много! На мобилния съм звъняла вечерно време,винаги са ми отговаряли  Peace

# 418
Искам да попитам пациентките на д-р Тимева дали има практика да прави свеж трансфер или индивидуално за всеки се преценява?
Освен, че преценява индивидуално винаги взима впредвид броя на извадени яйцеклетки. Ако е по-голям броя предпочита замразени трансфер, но винаги се консултира с ембриолозите, защото и тяхното мнение за качеството на ембрионите е не по-малко важно. Успех!

# 419
Някаква идея, дали утре лабораторията ще работи? За София питам.

Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт