Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 085
  • 738
  •   2
Отговори
# 420
Някаква идея, дали утре лабораторията ще работи? За София питам.

Мерси предварително!
Работи всеки ден. На празници е до обяд.

# 421
Някаква идея, дали утре лабораторията ще работи? За София питам.

Мерси предварително!
Работи всеки ден. На празници е до обяд.

И аз така си мислех. Мерси Simple Smile

# 422
Здравейте момичета бременна съм в 6 седмица след ЗЕТ. Пациентка съм на д-р Савова и си я харесвам много, но чакането е ужасно, а като съм и с гадене и т.н. още повече. Та мисля да започна да ходя при друг за консултациите. Кого ще ми препоръчате?

# 423
  • Italia
При Савова и Тимева чакането е много. Препоръчвам ти др. Ганева. Сестра ми е нейн пациент. Никога не е имала проблем със записването на часове,а като има такъв влиза в кабинета навреме. Тя е много доволна от нея, мен ме преглежда веднъж,когато лежах за задържане, свърши си работата както трябва. Чувала съм добри отзиви и за Коновалова,Андреева и Юнакова,но незная дали при тях се чака много...

# 424
При Савова и Тимева чакането е много. Препоръчвам ти др. Ганева. Сестра ми е нейн пациент. Никога не е имала проблем със записването на часове,а като има такъв влиза в кабинета навреме. Тя е много доволна от нея, мен ме преглежда веднъж,когато лежах за задържане, свърши си работата както трябва. Чувала съм добри отзиви и за Коновалова,Андреева и Юнакова,но незная дали при тях се чака много...
Благодаря ти!

# 425
Някой знае ли дали има мамолог в клиниката и работи ли със здравната каса. Много благодаря ☺ако не работи със ЗК каква е цената на прегледа
          Виж в офертомат , до края на месец май можеш да си купиш ваучер и да ползваш изследване за маолог в Щерев на преференциална цена!

Да, и като екстра бонус пломба, разбира се пак от доктор Билчев. Шегата е на потребителка от друга тема, но въпросния доктор май наистина само пломби не прави, всичко друго да. Доста несериозно.

# 426
Здравейте момичета бременна съм в 6 седмица след ЗЕТ. Пациентка съм на д-р Савова и си я харесвам много, но чакането е ужасно, а като съм и с гадене и т.н. още повече. Та мисля да започна да ходя при друг за консултациите. Кого ще ми препоръчате?
Честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Simple Smile  bouquet
Аз съм при д-р Андреева и съм много доволна от нея. Тя ни пое от самото начало и сега продължавам да ходя на прегледи при нея. Нямам спомен колко дълго съм чакала, но най-много да е било около 1час.
Аз все си мисля, че при всички се чака и някак си съм свикнала с мисълта. Не че е приятно да се чака, но винаги има момичета, които са без часове (както и на мен ми се е случвало, особено при стимулацията) или които са по-спешни случаи.

# 427
  • Бургас
Честито Кали .Ако си доволна от Савова остани си при нея, много е важно да харесваш доктора си и да му имаш доверие.  Чакането май е при всички.  Успех ти желая  newsm10

# 428
Благодаря ви момичета! Засега ще си продължавам при нея пък ще видим натам. Последния път чаках 5 часа. То няма как да си запишеш час всичко е пълно.

# 429
  • София
Благодаря ви момичета! Засега ще си продължавам при нея пък ще видим натам. Последния път чаках 5 часа. То няма как да си запишеш час всичко е пълно.

Ужас, 5 часа, аз първо бях при нея, но заради това чакане /и не само/ се преместих. Препоръчвам д-р Арабаджи и д-р Коновалова. Успех!

# 430
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, може ли някой да даде пресна информация за това, как протича цветната снимка с венозна упойка в "Щерев", че ми предстои, и съм притеснена. Rolling Eyes
Предварително благодаря bouquet

# 431
Здравей, на мен са ми правили хидротубация в Щерев мисля,че тази процедура наричат цветна снимка. Слага се катетър,излизва се физиологичен разтвор с добавено "цветно" вещество в него. Аз бях без упойка. Усещането може да се сравни с това когато си в цикъл. Не е особено приятно, но не е болка за умиране.

Дано съм ти била полезна. Успех!  Peace

# 432
  • София
Хидротубацията и Хистеросалпингография /цветна снимка/ са различни процедури за проверка на тръбите - при първата се гледа на момента от лекаря на ултразвука, а при ЦС се правят рентгенови снимки. 

Аз също съм правила само хидротубацията.

# 433
Миналото лято правих цветна сника в Щерев. Вкарват течност с катетър или нещо подобно и след това те снимат на рентген. Процедурата продължава около 15 минути. Чувството е сякаш цикълът ти идва изведнъж и много силно - доста неприятно, но е за много кратко. Не съм ползвала упойка, не ме е боляло. Бях чела, че д-р Билчев (който прави ЦС), ползва някакъв нов, по-безболезнен метод и наистина не беше като страхотиите, които можеш да прочетеш във форума. Вероятно има значение и дали са запушени тръбите, може би тогава боли повечко.

# 434
  • What are you laughing at?
Благодаря Ви момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт