Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета ! Hug
Имам малко различен въпрос от досегашните:

Бях клиент на клиника "Щерев" в Русе, но са я затворили края на април 2016г., дали ще може ако им пусна един e-mail на клиника "Щерев" София , те да пратят всички мои изследвания ?!

http://invitrorusse.com/bg/news/show/78

Благодаря предварително ! bouquet

Редакция:
Писах e-mail и ми се обадиха веднага от клиниката. Казаха че ще ми пратят цялото досие по Speedy.  Peace

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 13:41 от gEHu

# 436
Здравейте момичета!
Извинявам се, че нахълтвам в темата ви със страничен въпрос... Купих си ваучер за профилактичен гинекологичен преглед в клиниката с цитонамазка и т.н. от офертомед, но още се колебая дали да отида при познат от мен специалист или да рискувам с нов.. имате ли някакви впечатления дали прегледът с ваучер си заслужава?

# 437
Аз миналата седмица се възползвах от такъв преглед с ваучер при д-р Димитров. Иначе съм пациент на клиниката и д-р Савова. И аз първо сигнално исках да си отида при моя лекар, но след като проучих установих, че д-р Димитров е специалист по онкогинекологична профилактика и защо в такъв случай да ходя при репродуктивен специалист, при който със записан час се чакат часове, а и да взимам от времето на борещите се за рожба двойки? И не сгреших - не чаках за прегледа, доволна съм от прегледа, а на моята д-р Савова занесох цветя!

# 438
Много благодаря за отзива! Значи отивам и аз Simple Smile

# 439
Здравейте,

да попитам/оплача и тук - знаете ли откога е изчезнал от аптеките фраксипарин 0,4? Преди  дни купувах, никой не ми каза нищо. Днес обикалям аптеките и ми сервират, че го нямало по складовете и никой не знаел кога и дали ще се появи. Направо ги гледах като гръмната.Добре, че имам още 4 да изкарам почивните дни, след това ще звъня в болницата да питам лекарката си какво да правя.
Вбесих се -  как може никой да не ми каже последния път като купувах, много безотговорно.

# 440
Виж в аптеки Марешки

# 441
Благодаря ти ayra, сега ще търся къде в София има Марешки. Силно се надявам в аптеката в Щерев да има - утре ще им звъня, че сега видях в събота и неделя са само до 14:00 ч.

# 442
Благодаря ти ayra, сега ще търся къде в София има Марешки. Силно се надявам в аптеката в Щерев да има - утре ще им звъня, че сега видях в събота и неделя са само до 14:00 ч.
За съжаление няма да откриеш. На мен ми казаха че няма вече 0.4 точно в аптеката на Щерев и впоследствие и на други аптеки като питах. Коментирах го с док и тя ми каза 0.3 слагаме тогава.

# 443
kali_nn, благодаря ти - аз от притеснение мислех утре директно да ходя до Щерев аптеката - спести ми разкарване. Значи карам до сряда и после ще звъня на док за съвет. Ако може с 0,3 - това поне го имаха засега.

Прерових нета - никъде не видях някакво предупреждение, че ще го спират. Направо съм възмутена от подобни безхаберно отношение от всички тези които отговарят за зареждането на лекарства. Не можеш да спреш едно лекарство, което се взема всеки ден, просто ей така - цялата ни работа е такава.

# 444
То май с всички вносни лекарства става така от време на време, сигурна съм че е останал в някоя аптека. Аз така се бях притеснила за клексана, че няма, но си намерих точно с обикаляне. Дори съм взимала 0,8 и съм го слагала на два пъти.

# 445
Гадно е че са почивни дни и една част от аптеките са затворени, но в сряда обувам бързоходките и започвам обиколка  Grinning

# 446
Момичета, извинявам се че така нахлувам в темата, но и аз съм пациент на клиниката  и от време на време я следя.
Да кажа за фраксипарина, вчера са получили в склада на Софарма /най-големия снабдител на аптеките/ 5 палета с фраксипарин, но чак след празниците ще започне пак да се появява по аптеките. Скоро пак ще го има, в момента просто е изчерпан почти навсякъде.

# 447
R_N - благодаря ти за обнадеждаващите новини  bouquet

# 448
 Tired в марешки имаха само 0,6 (20.05.) казаха, че 0,4 засега няма

# 449
Малко инфо - звъннах в Щерев, казах че фраски 04, ще има внос чак средата на юли. Заменя се с 03, или 0,6 като не се слага целия обем. Имат и от двете. Единствено трябва да звънна на лекарката си да ми каже с какво го сменя. Сега дишам по-леко.
Благодаря на всички за включванията и помощта.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт