Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Момичета насочете ме към специалист по репродуктивна медицина в клиника Щерев.Искам да си запазя час за преглед, но не знам към кой специалист да се насоча. На 42 години съм и съм с ИЯР. Моля за Вашето съдействие! От Бургас съм.

Както казва Слейър, всички ходим при различни специалисти и всеки си е доволен от лекаря, който е избрал.
Аз съм при д-р Андреева и съм много доволна от нея. Тя ми направи лапароскопията, после ИКСИ-то, а сега я посещавам, за да следим бременността Simple Smile
Според мен вскчки доктори в болницата са добри специалисти и не би сбъркала с избора!
Трудно е да пътуваш от Бургас (и аз съм от Бс), но не е невъзможно. Така или иначе, винаги се налага да се поизчаква и аз си взимам отпуск. Възможно е, ако пътувате с кола, да стане за 1 ден, но си е изморително (най-вече за шофьора).
Желая ти успех!

# 466
  • София
Така е.  Simple Smile Всички специалисти в болницата са добри. Просто има някои по-натоварени. Аз ходя при д-р Арабаджи. Тя ми направи първата инсеминация - успешна. Сега си следя бебчето при нея. Живот и здраве и при нея ще родя. Peace bouquet

# 467
  • София
 thzveta, аз избрах моята лекарка случайно - от сайта на клиниката - др. Андреева, така да се каже "по красота"  Grinning, а и исках конкретна дата, на която да отида и прегледът да е след обяд, така попаднах на нея.  
По стечение на обстоятелствата много пъти съм била преглеждана и следена и от др. Савова. Много съм доволна и от двете и много си ги обичаме, разбира се и др. Чавеева.
След около 4 години "стаж" в клиниката успяхме да се справим.
Успех!  Hug

# 468
  • София
thzveta, аз избрах моята лекарка случайно - от сайта на клиниката - др. Андреева, така да се каже "по красота"  Grinning, а и исках конкретна дата, на която да отида и прегледът да е след обяд, така попаднах на нея.  
По стечение на обстоятелствата много пъти съм била преглеждана и следена и от др. Савова. Много съм доволна и от двете и много си ги обичаме, разбира се и др. Чавеева.
След около 4 години "стаж" в клиниката успяхме да се справим.
Успех!  Hug

И аз по красота си избирам лекарите  hahaha

# 469
  • Варна
Здравейте момичета!
След дълъг застой аз отново се активизирам и си записах час за четвъртък при д-р Андреева. И аз по красота Grinning. Пък и само за нея единствено имаше час още през юни.
Искам да попитам - какво да си подготвя за първия преглед - всички изследвания, прегледи, епикризи... Някакво мнение за тези пакети - "Профилактика за Нея..."?

# 470
Аз при първия преглед носих абсолютно всички изследвания, амбулаторни листове от предишните лекари. Бях ги подредила хронологично по дати в една папка. Докторката ми прегледа всеки един, запозна се с това какви медикаменти по каква схема съм пила, как е реагирал организма на тях и т.н. Носи си всичко и й го дай да го види, за да е наясно горе-долу с общата картина. Успех !

# 471
  • Варна
Благодаря Ms. M!  Hug
В такъв случай колко трае един такъв първи преглед? И двамата ли влизаме с ММ или само аз?

Ох, много съм притеснена, ще каже човек, че за пръв път ще ходя на подобен преглед, но повтарянето на историята не ми е никак приятно...

# 472
  • Italia
Някой знае ли доц. Тимева дали ще преглежда юли месец?
Първия преглед,според мен,при всеки минава различно. Според проблема...
Не си спомням при мен как мина,доста отдавна беше..

# 473
Мъжът ми е идвал с мен на почти всички прегледи. Виждала съм обаче някои, които чакат отвън, не мога да го разбера...

# 474
Благодаря Ms. M!  Hug
В такъв случай колко трае един такъв първи преглед? И двамата ли влизаме с ММ или само аз?

Ох, много съм притеснена, ще каже човек, че за пръв път ще ходя на подобен преглед, но повтарянето на историята не ми е никак приятно...

И двамата влезнахме. Около 45 мин бяхме в кабинета като през това време гледаше документите ми от папката, коментирахме какво следва стъпка по стъпка, изследвания, които да си пусна и ме прегледа на УЗ. Спокойно, всички там са професионалисти и няма от какво да се притесняваш, ще ти обърнат внимание и ще ти отговорят на въпросите. Ако още нещо те интересува, можеш и на лично да ми пишеш. Успех 😍😍😍

# 475
Някой знае ли доц. Тимева дали ще преглежда юли месец?
Първия преглед,според мен,при всеки минава различно. Според проблема...
Не си спомням при мен как мина,доста отдавна беше..

Аз и следя графика да си запазя два часа в началото и края на юли, но май ще е в отпуска, защото коментирахме неща, които ще ми правят в юли и тя ги записа в досието. Това ме накара да си мисля, че ще я няма и ми оставя терапия.
Другата седмица имам час при нея и ще я разпитам кога ще я няма и кой ще я замести.

# 476
доц. Тимева за юли не знам,но за август чух,че ще бъде в отпуск,но утре мога да я питам лично ще ходя на преглед.Ако искате мога да споделя.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 23:36 от taifun

# 477
Момичета, да ви питам кога излизат графиците за следващ месец. Ще ми трябва час началото на юли за д-р Ганева.

# 478
Момичета, да ви питам кога излизат графиците за следващ месец. Ще ми трябва час началото на юли за д-р Ганева.

Влезни в сайта http://shterevhospital.com/about/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86 … 1%87%D0%B0%D1%81/

Д-р Гинка Ганева има график за юли. Можеш и онлайн да си запазиш час.

# 479
  • Варна
Благодаря на всички!  Hug  След малко пътуваме  travel
Сигурно от тук нататък ще съм по-активна, да видим, дано да ме спечелят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт