Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Italia
Някой знае ли доц. Тимева дали ще преглежда юли месец?
Първия преглед,според мен,при всеки минава различно. Според проблема...
Не си спомням при мен как мина,доста отдавна беше..

Аз и следя графика да си запазя два часа в началото и края на юли, но май ще е в отпуска, защото коментирахме неща, които ще ми правят в юли и тя ги записа в досието. Това ме накара да си мисля, че ще я няма и ми оставя терапия.
Другата седмица имам час при нея и ще я разпитам кога ще я няма и кой ще я замести.
Днес видях,че е дала график за юли. Имаше доста свободни часове. Но аз вече си запазих час за др. Ганева за понеделник. Много исках да се видя с Тимева,най вече да види дъщеричката ми, но следващият път.... Simple Smile

# 481
Мисля, че имаше и за Тимева за понеделник, обади се и си откажи часа за Ганева, нищо няма да се случи Simple Smile ако държиш да си при Тимева де, иначе и Ганева ще те прегледа.

# 482
Момичета, последният път докторката ми от Щерев нещо не беше много любезна. Аз се следя при нея след успешно инвитро и мислех, че ще се радва с мен. Та мислите ли, че следващия преглед мога да опитам друга докторка? Трябва ли да обяснявам защо не съм при моята си според вас?  Crazy

# 483
Момичета, последният път докторката ми от Щерев нещо не беше много любезна. Аз се следя при нея след успешно инвитро и мислех, че ще се радва с мен. Та мислите ли, че следващия преглед мога да опитам друга докторка? Трябва ли да обяснявам защо не съм при моята си според вас?  Crazy
И аз не винаги съм доволна от лекарката ми, но това не означава, че и нямам доверие. Всеки човек е различен. Имай впредвид, че те имат стотици пациенти и не могат да са съпричастни толкова с всички и всеки си има своите моменти.
А и не е гаранция, че като отидеш при друг лекар ще се чувстваш по-добре. Наслаждавай се на бременността ти, това е един прекрасен момент и не позволявай на дребните нещо да го омаловажат.

# 484
Не. Никому не дължиш обяснения защо си поискала да си смениш докторката. Записваш си час при някоя друга и отиваш.
А относно споделянето на чувства, не го приемай толкова лично, ако е само това, при положение че на ден им минават прекалено много хора, че да запомнят случаите на всеки един и да се 'радват заедно с тях'.

# 485
Follow, Lady04, благодаря ви за съветите!  Simple Smile То с тези хормони май съм още по-чувствителна  Rolling Eyes  Но съм при доки от началото на 2012г, та е доста време!

# 486
Здравейте момичета  Hug присъединявам се към групичката защото и аз съм се ориентирала към клиниката, моят случай е съвсем обичаен сватба, меден месец и първи седмици с неразположения и положителен ранен тест преди цикъл. Много искам още в началото да започна да ходя при един лекар и да си изкарам до края с него включително и той да ми направи секциото. Въпроса ми е всеки ли лекар от екипа прави и операции за секцио специално говоря и към кой да се ориентирам според Вас, като ми трябва стандартно установяване и проследяване на бременност. За сега се оглеждам в Александров и може би Коновалова и Арабаджи, бях се насочила към Савова, но като видях колко е натоварена и специализирана в инвитро и по-сложни процедури се отказах.

# 487
  • София
kalfova, аз ходя при Арабаджи от самото начало.  Heart Eyes Инсеминация ми прави тя, тя ме следи сега и живот и здраве тя ще ме изроди (секцио). Страхотен човек и специалист!  Peace

# 488
Аз ходя при Савова и наистина е мноооого чакане, което много изнервя. Последнит път чаках 5 часа (влезнах в 21.30) и ме прегледа за 2 мин... нищо не ми каза повече от това, което очаквах ( правих хистероскопия преди 3 месеца). Тръгнах си разревана и смятам следващото ми посещение в клиниката да е при друг лекар.. Наистина е добра, но е адски претоварена, заради което се налага винаги да чакаш дори и да си с час. Пожелавам ти лека бремнност и щастлив финал Simple Smile)

# 489
kalfova, пожелавам ти лека бременност и здраво бебенце.
Аз съм при д-р Юнакова - и процедурата ми беше при нея, с=тя ме следи и живот и здраве при нея иска да раждам. Много е добра в работата си, а аз й вярвам напълно, което за мен е важно. Има доста хора при нея, но ако съм без час мога и да почакам около 1-1,30 ч. Ако съм със записан час - повече от 30 мин. не ми се е налагало да чакам.

Мисля, че тук повечето сме при различни лекари и всеки има впечатления от своя лекар. Почети, ориентирай се и успех през следващите месеци.

# 490
Здравейте момичета. Намесвам се в темата ви с въпрос относно изследване на имплантационен прозорец, знам, че в Щерев го правят. Аз имам три неуспешни опита и всичките са с липса на имплантация.  Това изследване вече ми се струва като последна надежда. Искам да попитам дали мога да го направя без да съм пациент на клиниката, само като самостоятелно изследване? Имате ли наблюдения за успешен трансфер, ако някой от вас е правил?

# 491
Аз не съм го правила, но имам 3 неуспешни инсеминации и 3 неуспешни икси, като теб без имплантация. Четвъртото ИКСИ завърши с имплантация, като позволих да ми върнат повече ембриони, да се подкрепяли  Peace дано всичко
 приключи успешно и да си имам бебче!
Успех ти желая!!!

# 492
Здравейте, имате ли отзиви за д-р Иван Димитров? Имам оплакване за дразнене, леко течение и уреаплазма лекувах, искам евентуално да ми пусне някакви контролни изследвания и при нужда лечение. Ходих преди това на няколко лекари, но нито ми пускаха изследвания, нито нищо. Сама се интересувах в интернет и си пуснах изследвания и така разбрах за уреаплазмата. Искам да намеря лекар, който ще направи всичко нужно, за да се разбере има ли ми нещо, няма ли ми, да пусне точния вид изследвания, а не на догадки да го кара.
И последно, доволни ли сте от лабораторията там? Объркани резултати имали ли сте? Има много негативни мнения за Цибалаб в интернет, гледам хората пускат изследвания в Геника или частни лаборатории.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 10:58 от ellie&

# 493
Ellie&, мога да ти отговоря само на последния въпрос. В клиниката съм от 4години и нямам оплакване от лабораторията! А доста изследвания съм минала оттогава  Peace Успех!

# 494
Д-р Димитров е млад, но много се старае. При него съм ходила за цитонамазки и винаги преглежда обстойно, обяснява и не претупва. Според мен за тези притеснения ще ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт