Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
С ММ отидохме една събота да проучим нещата и срещнахме във фоайето Биляна. Обяснихме и случая и казахме да ни препоръча добър и не прекалено натоварен лекар  Grinning Чрез нея си записахме и час при лекарката  по-рано, допаднахме си и така  Grinning
Била съм пациент и на Малинов и Надежда.

# 691
И аз по снимка избрах своя лекар, а при срещата ми с нея, усетих със сърцето, че това е моят Лекар - това е най - важното - да намериш Твоя лекар! Успех ти пожелавам!

# 692
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, предстои ми първа инсеминация, док ми каза да отида на 9-ти 10-ти ден от цикъла при нея, обаче няма свободни часове за тази дата, ако отида без час дали ще ме приеме и въобще как ще стане, някой с информация как се процедира при такава ситуация?
Благодаря предварително!

# 693
  • София
Здравейте момичета, предстои ми първа инсеминация, док ми каза да отида на 9-ти 10-ти ден от цикъла при нея, обаче няма свободни часове за тази дата, ако отида без час дали ще ме приеме и въобще как ще стане, някой с информация как се процедира при такава ситуация?
Благодаря предварително!

Отиваш, регистрираш се на регистратурата и чакаш Simple Smile Аз около инсеминациите все без часове ходех Simple Smile Успех! Peace

# 694
  • What are you laughing at?
Благодаря много Щастливка, дано да ми донесеш Щастие, с това че първа ми отговори! Grinning
Хубав ден и успех на всички!

# 695
Благодаря предварително!

Отиваш, регистрираш се на регистратурата и чакаш Simple Smile Аз около инсеминациите все без часове ходех Simple Smile Успех! Peace

И аз бях така - без час. Все пак с Щастливка ходим при най-добрата докторка там Simple Smile))

# 696
На 5 ти ден хормони при стимулация
Лх-2.67
Естрадиол-4190
Прогестерон-2.41
Как ви се струват
Утре пак на излседвания и поредната инжекция

# 697
  • София
На 5 ти ден хормони при стимулация
Лх-2.67
Естрадиол-4190
Прогестерон-2.41
Как ви се струват
Утре пак на излседвания и поредната инжекция
Привет Hug С какво те стимулират, естрдиола ми се струва огромен за този ден newsm78

# 698
Бемфола 5 бр х 300
И днес оргалутран сложихме

# 699
  • София
В Щерев са резултатите са в пмол/л. Ето конвертор с който може да се преслетне в пг/л: http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Estradiol.php

Моят Естрадуол на 5 ден стимулация беше 10907, бях с 20 фоликула.

# 700
4190.00 pmol/L  =       1141.378371016072 pg/mL това е след пресмятането
А утре ще има още инжекции

# 701
  • София
Аха, ясно, не знаех Hug
Цвети, ти на Щерев ли си пациент?

# 702
  • София
Аха, ясно, не знаех Hug
Цвети, ти на Щерев ли си пациент?

Да, при д-р Магунска съм.

# 703
  • София
Браво, не знаех Hug
Пожелавам ви много успех в процедурите и успешен финал, момичета bouquet

# 704
Мили дами моля за коментар на 7ми ден от стимулация с Бемфола и оргалутран ЛХ стана 5 iu/i.Сега вечерта отново ще поставям оргалутран.Вчера на 6ти ден беше 3.73 iu/i.Н а 5ти ден 2.47 iu/i Лх

Общи условия

Активация на акаунт