Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 402
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за отговора! За първи път ще посещавам клиниката. Малко ми е напрегнато. Нямам никакви правени изследвания, половинката и той така. Две години неуспешни опити и един мисед са причината да се впуснем в търсене на отговори "Защо не се получава?". Надяваме се там да разберем какъв е проблема и всичко да се нареди.

# 676
Slunceto, не се притеснявай! Хубаво е, че започвате да търсите проблема. Докторката ще ви назначи необходимите изследвания! На мен ми бяха нужни 5 години в клиниката, за да стигна до бременност, НО много жени успяват доста по-бързо! Успех Peace

# 677
Здравейте момичета от днес официално и стартирах стимулацията.Дайте мнение за Бемфола.

# 678
Мен ме хиперстимулираха с Бемфола и затова не го харесвам. Извадихме иначе 16 яйцеклетки , като 14 качествени, а 12 се оплодиха. Трябваше да ги замразят, но пустия му мъжки фактор ги прецака на 5ти ден и нищо не замразихме. Върнахме един ембрион и обрекохме всичко на провал още тогава, заради хиперстимулацията ми.
Иначе, щом извадих качествени яйцеклетки и то толкова, би трябвало да е добре с Бемфола.
Втория опит го правихме с Елонва.
Успех този път!

# 679
1 ви път Елонва -12 яйцеклетки 2 дегенеративни и 6 оплодени от пустият му мъжки фактор и 2 върнати на 5 ден.
Сега ми е 2ри опит но с Бемфола ,но е много болезнена като медикамент направо ужас е Sad. А при мен нямам никакви проблеми само мъжки фактор сме.Сега 4 дни Бемфола по 300

# 680
Странно, имам 3 Икси при Ганева, не са ми предлагали Бемфола. Веднъж се прецаках с Елонва, от 8 извадени Я, накрая остана една оплодена за връщане на 3 ден. Другите пъти бях с Мерионал (от 8-9 Я, 4-5 Е) и от  такава стимулация съм бременна!  Peace А и с Мерионала нямах никакви странични ефекти!

# 681
Аз бях с Бемфола 225, добре ми беше, но щях да гръмна накрая, явно от много яйцеклетки. Нямам оплаквания от него. При мен също не намериха проблем освен мъжкия фактор. Много бурно реагирах на стимулацията и затова Тимева реши при втория опит да сме с Елонва. Нея не я усетих, извадихме обаче малко - 6 и останаха 3 накрая. Върнаха ми ги и сега сменям наакани памперси вече Simple Smile преди това обаче на оплождането правихме ИМСИ и МАКС, също така и ко-култивиране. Много тежък мъжки фактор, не ни се рискуваше пак да загубим ембрионите.
Успех и дано това е твоят опит! Praynig

# 682
  • София
Аз бях с Бемфола 225, добре ми беше, но щях да гръмна накрая, явно от много яйцеклетки. Нямам оплаквания от него. При мен също не намериха проблем освен мъжкия фактор. Много бурно реагирах на стимулацията и затова Тимева реши при втория опит да сме с Елонва. Нея не я усетих, извадихме обаче малко - 6 и останаха 3 накрая. Върнаха ми ги и сега сменям наакани памперси вече Simple Smile преди това обаче на оплождането правихме ИМСИ и МАКС, също така и ко-култивиране. Много тежък мъжки фактор, не ни се рискуваше пак да загубим ембрионите.

Здравей Hug Ще съм ти благодарна да ми кажеш освен с Елонвата, слажиха ли ти и други инжекции? Каква и е цената?

Благодаря предварително!

# 683
Добре се чувствам от Бемфола.Ще пиша веднага след пункцията и дано да успея и аз като вас да сменям псмперси и не само аз а всички момичета които се борим.С Елонвата бях малко по подута от Бемфолата но пък Бемфолата е много болезнена при поставянето.Н ие сега ще правим ICSI+IMSI+MACS

# 684
Здравейте, момичета!
Не съм пациентка на клиниката, но мисля да се ориентирам натам след неуспешно ИКСИ при др Бойчев, Тутракан.
Та въпроса ми е следния- има 11 специалисти в клиниката, как избрахте вашия доктор? Когато чета за клиниката като цяло се споменава името на клиниката, не отделните доктори, а може би не съм чела достатъчно?Simple Smile
Благодаря и успех!

# 685
Аз лично моята лекарка си я избрах сама 1во за профилактични прегледи да ходя там но в последствие разбрахме че сме с проблемен мъжки фактор и си останахме при Д-р Коновалова.Добра,мила,влизаща в положението обяснява притеснява се за пациентките си и голям професионалист и така.По-добре отвори сайта им и разгледай снимките и виж кой ти допада и така.Но тук в нета за която и да е клиника и за който и да е лекар ще срещнеш и положително и отрицателно.Успех ти желая

# 686
Благодаря, SPA-I

# 687
Ramona, и аз смятам, че всички доктори в Щерев са добри! И всяка жена ще ти препоръча нейният доктор! Та и аз съм на мнение да разгледаш снимките и да опиташ с която най-много ти харесва! Успех!  Peace

# 688

Здравей Hug Ще съм ти благодарна да ми кажеш освен с Елонвата, слажиха ли ти и други инжекции? Каква и е цената?

Благодаря предварително!

Буена, освен Елонва 150 към 7-8 ден слагах и мерионал. Не помня обаче на кой ден, тя елонвата нали действа 7 дни и веднага продължихме с мерионал. Разбира се и Цетротид включихме. Цената на Елонва беше около 1000 лв в аптеката на Щерев, мерионал 150 е 58 лв, мерионал 75 е 29 лв., Цетротид е 55 лева. Това са цени от януари.
Намерих схемата - почнала съм с мерионал чак на 9ти ден.

# 689
  • Italia
Аз доц. Тимева си я избрах по снимка. И не съжалявам за избора си- имам си прекрасно детенце, от втори опит ИКСИ.
Но на който и да се спреш, няма да съжаляваш, всички са страхотни специалисти и ще ви помогнат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт