Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Щастливка, коя броиш втора? Аз броя първата заедно с БХС тя е 11-13.6 седмица. Втората е 19-23, а третата 28-32 седмица.  Peace

# 661
Щастливке, Чавеева ме искаше в 32гс., иначе бях запазила и за 30та.

# 662
  • София
И аз четох 28-32 седмица.
На мен Чавеева ми каза, ще се видим в 30 седмица  Simple Smile

# 663
  • София
Момичета, в понеделник ми предстои първи преглед при др Коновалова и съм развълнувана. Ще стъпя в тази клиника след много години и силно се надявам да намеря там това, което търся Praynig Praynig Praynig

Въпросът ми е, има ли по-принцип големи закъснения в часовете, за да знам как да си предвидя нещата в офиса?

Мерси  bouquet

# 664
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Момичета, в понеделник ми предстои първи преглед при др Коновалова и съм развълнувана. Ще стъпя в тази клиника след много години и силно се надявам да намеря там това, което търся Praynig Praynig Praynig

Въпросът ми е, има ли по-принцип големи закъснения в часовете, за да знам как да си предвидя нещата в офиса?

Мерси  bouquet

При доктор Коновалова няма закъснения, стига да не са я извикали за спешно секцио. Успех!!!  Hug

# 665
  • София
Благодаря, Донна Simple Smile)) Ти нейна пациентка ли си Hug

# 666
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия

Да. Успях от първия опит при нея, след два неуспешни в Надежда. Имам син на 3 месеца. Другата година ще я посетим отново, че имаме 3 замразени за сестричка  Wink

# 667
  • София

Да. Успях от първия опит при нея, след два неуспешни в Надежда. Имам син на 3 месеца. Другата година ще я посетим отново, че имаме 3 замразени за сестричка  Wink

Оф, ако знаеш как ми идваш като балсам за душата с това изказване Heart Eyes
Аз отивам при нея след три неуспешни ЗЕТа в Надежда и много надежди влагам Praynig
Пожелавам ти най-искрено успех и благодаря за окуражителните думи! Да ти е жив и здрав синът Heart Eyes

# 668
Щом ти е първичен преглед си отдели повече време, може би д-р Коновалова ще има въпроси, все пак имаш неуспешни опити!!! Иначе закъсненията при нея са рядкост! Успех!!! И аз имам близнаци благодарение на нея. В добри ръце си!!!

# 669
Buena, успех ти желая, мисля че си в много добри ръце Hug Лежах за задържана заедно с пациентка на Коноволова, бременна с близнаци, с неуспешен опит преди това при друг лекар и беше сменила при Коновалова. Имам прекрасни впечатления от тази жена, даже ми стана жал че точно на нея се случи нещастието с родилката. От всички лекари с които съм имала контакт там тя е най-съпричастната, много пунктоална и страшно си изпипва нещата. От сърце ти желая да успееш с нея и да стане твоя лекар  Hug

# 670
Момичета моля за помощ и разчет на микробиология преди стартиране на икси.
Левкоцити единични
Лактобацили изобилие
Епителни клетки много
Кандида не се изолира candida.spp
Патогенни микроор.аеробни -не се изолира.

# 671
  • София
Момичета моля за помощ и разчет на микробиология преди стартиране на икси.
Левкоцити единични
Лактобацили изобилие
Епителни клетки много
Кандида не се изолира candida.spp
Патогенни микроор.аеробни -не се изолира.

Всичко е наред, не се притеснявай. Лактобацилите са нормалната среда, трябва да са много. Единичните левкоцити не са проблем. Нямаш гъбички. Успех с процедурата Wink

# 672
Благодаря ти мила благодаря.Бях се шашардисала тотално днес за тези единични работи и епителни клетки.
До дни стартираме  със стимулацията в Щерев.Успех на всички ни и да сме живи и здрави с бебоци Simple Smile

# 673
Здравейте! Искам да си запиша час oн-лайн за първоначален преглед. Гледам графика на д-р Коновалова и забелязах, че и в неделя може, но няма определени часове, както при делничните дни. Някой знае ли защо е така?
Благодаря ви предварително!

# 674
Графикът й е от понеделник до четвъртък, няма как да запишете час в неделя. Тогава почива и само извънредно е там.

Общи условия

Активация на акаунт