Искам да кажа ... (61)

• 49 335
  • 839
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
Не съм я виждала кучето - нямам време да следя всичко тук.

Скрит текст:
Вече ми става странно как четеш под лупа всяко моя писаница тук  Joy

Ама ти верно не си съвсем в час  Shocked Shocked Shocked Никога не гледам кой е писал даден пост, просто чета и коментирам. Ама ти се изживяваш като център на света, май. Е, да те разочаровам- не си! Дразниш половината форум, но са малко хората, които ти го казват. А иначе си радетел на свободното слово, майко мила  Tired ooooh!

# 601

Скрит текст:

Ама ти верно не си съвсем в час  Shocked Shocked Shocked Никога не гледам кой е писал даден пост, просто чета и коментирам. Ама ти се изживяваш като център на света, май. Е, да те разочаровам- не си! Дразниш половината форум, но са малко хората, които ти го казват. А иначе си радетел на свободното слово, майко мила  Tired ooooh!
Без коментар.

# 602
  • София
Тарти, както винаги в десятката.

Жармен, направило ми е впечатление, че пишеш нещо, да речем доста неприятно за някого, после удобно си го замиташ, а накрая се изкарваш жертва, като останалите разбира се са много виновни и криви.

# 603
Да, аз също смятам, че не е нужно да се коментира.  Wink
Жармен, направило ми е впечатление, че пишеш нещо, да речем доста неприятно за някого, после удобно си го замиташ, а накрая се изкарваш жертва, като останалите разбира се са много виновни.

Добре е да сте прочели какво съм замела -  един път една лигавня в 365 дена - неадресирана към никой конкретно. Вторият път беше пък наклонена черта  / и проба дали може да се изтрие коментар -а той се изтрива преди друг да го е прочел . Ако имам нещо да кажа на някой съм директна .
  За който съм казала нещо и съм го изтрила да ме цитира .

# 604
  • София
Жармен, моля те, не ме карай да вадя кирливи ризи. Да спрем дотук.  Peace

За който съм казала нещо и съм го изтрила да ме цитира .
Ама разбира се, ти си трий осраното, а после ще те цитираме.

# 605
Тонка когато някои вас намери поне една дума от рода на
Цитат
осраното,
  или каквато и да е цинична да ме цитира . Нито в реално - ни виртуално излизат от устата ми .
  Хубав ден ви желая . Явно си нямате друга работа ,че и за дакели взехте да ме нападате  Laughing

# 606
  • София
Пак веселба!  Mr. Green
Ама Жармен, Тони и Тарти са прави, да знаеш. Напоследък все гледаш как да се изкараш жертва и то в някакви да речем направо смешни ситуации. Преди време не се държеше така.

# 607
 Защо ме четете като ви дразня.
 Аз не чета всички и всичко във форума - не ми е нужно . И никой не ме дразни - дори и вие в момента.

# 608
  • Mediterraneo
Ами ти си навсякъде! Като краста си- чеша се, че ме сърби от теб, ти се появяваш на ново място, на ново място, на ново място... И все си права, все теб те обиждат, все ти казваш истината в очите, все ти си правиш, каквото си поискаш, все ти, все ти! Сереш и метеш, права е Тони! Наистина, прегледай се, ако е необходимо, вземи мерки, ама не си го изкарвай на всеки във форума!

# 609
Тарти, даже не си заслужава да се ядосваш. Тя това иска и очаква.

# 610
  • Mediterraneo
Има хора- енергийни вампири. Познавам в реала 1-2 такива и упорито избягвам да контактувам с тях. Не съм вярвала обаче, че в интернет пространството има хора, които се хранят с нервите на останалите. Да бях само аз ядосана и издразнена, ехеее!

# 611
  • Ямбол

Скрит текст:
Вече ми става странно как четеш под лупа всяко моя писаница тук  Joy
Кучето е показвано в темата Покажи се, където ти си много по-често.

# 612
 Днес е хубав слънчев ден - желая ви хиляди усмивки .
  Съни или която и да си - не ме познавате лично за да прецените какво точно искам . Спирам да ви чета . Видя ли постове с не добра енергия насочена към мен и ред не чета - не се хабете .
   Усмихвайте се повече и не се хабете за глупости. Живота е толкова кратък - а хубавите мигове - също.

Скрит текст:
Кучето е показвано в темата Покажи се, където ти си много по-често.

. Не съм виждала кучето . Спрете се вече с това куче и каквото и да е .
  Пишете за нещо позитивно и добро .

# 613
Жармен, и аз точно това съветвам Тарти и другите, да не четат постовете ти, защото се ядосват!
Ние за какво да се усмихваме, ще си намерим. Дано и ти си такава късметлийка.

# 614
  • Mediterraneo
Усмихвайте се, радвайте се на слънцето, събирайте положителна енергия, аз съм бяла и добра и сега ще извикам модовете да изметат. Прекрасен ден, прекрасно време, ето една песен, която обожавам.

Общи условия

Активация на акаунт