Искам да кажа ... (61)

• 49 316
  • 839
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Аз страдам. Очукан от живота индивид от женски пол е на диета. Държи консерва с варен боб и гледа тъжно като ритнато кученце.  cry

90 дневната ли? Аз с нея се наядох  Laughing
Без въглехидрати, без тлъсти меса. Бяло месо - пиле, заек, риба и варива. Затуй е боба.

# 631
Уф и аз след празниците минавам пак на диета  Crazy Почнаха отново да ме питат дали не съм бременна. Освен това най-добрата ми приятелка ще се жени през юни и съм си харесала убийствена рокля, ама трябва да и мога да се навра в нея. За това сега си хапвам доволно, че после ще стана зла и сърдита  Laughing

# 632
  • Бургас
Аз страдам. Очукан от живота индивид от женски пол е на диета. Държи консерва с варен боб и гледа тъжно като ритнато кученце.  cry

90 дневната ли? Аз с нея се наядох  Laughing
Без въглехидрати, без тлъсти меса. Бяло месо - пиле, заек, риба и варива. Затуй е боба.

Малко утешение е,но днес съм само на ябълки Simple Smile

# 633
  • София
Аз имам отчайваща нужда от отслабване. Поне едно 10 кг да смъкна като начало ще е добре. Кофтито е, че засега се ослушвам, а свободните дупките на колана на дънките ми застрашително намаляват.

# 634
  • sofia
Тонка, щом дънките ти стават - няма да се жалваш  Mr. Green
Виж, имам колани, които изобщо не мога да закопчая. Вярно, че преди съм ги ползвала на най-крайната дупка, но това не е оправдание. Laughing

Преди време меря някакви панталони и те ми впити, няма други номера и продавачката почва да ме увещава как съм щяла да отслабна и да ми стоят добре. Контрирах я, че вкъщи имам един чувал с дрехи, които чакат да отслабна!

Нещо ми е много уморено....да избутам до петък...

Забравих да кажа, че който има дете/деца под 18 г. може да се възползва от данъчно облекчение
https://www.nap.bg/news?id=2750, като за целта е необходимо да подаде данъчна декларация в обичайните срокове или да предостави декларация за ползване на съответното данъчно облекчение пред работодателя в срок от 30.11 до 31.12.2015.

Имаше подобно нещо за съвсем кратко време преди да се въведе плоския данък.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 15:10 от vesi1

# 635
  • София, Младост

то и аз да избутам до петъка си мечтая, но пък събота и неделя отлитат като миг  newsm79 wash hang 1dishes food002 newsm71  и след изброения "ол инклузив"  грам не успявам да си почина

# 636
Искам да кажа, че не ни работи сървъра в офиса, 40 мин. казаха, и реално никаква работа не мога да свърша, та дойдох да ви изчета.

Честит рожден ден на момчето на Evil.

Поканиха ме на изненадващо парти по случай РД в Холандия. За първи път ще присъствам на такова нещо.

Организирах си и малко пътешествие другата седмица до Валенсия. Можеше да отида рано сутринта, да си свърша работата и да се прибера същия ден, но реших да забягна от предния ден и да преспя там. Много обичам Валенсия, винаги ме зарежда, а в момента имам нужда.

# 637
Искам да се оплача, че сутринта чух шум докато пътувах и закарах колата само да я чуят, нямат свободни часове, чак за вторник ме записаха. "Зарадваха" ме, че в най-лошия случай ще съм 1 седмица без кола и минус 600 лева...Тъпо ми е, свикнала съм с нея като с възглавницата ми Sad Прибрах се и пих една бира по случая, имам карта за цялата градска мрежа, но с болките в кръста, не знам как ще се мъкна до спирките. Мъжът ми не може да го играе такси, че е зает... сигурно ще се наложи да ползвам таксита Sad

# 638
Момичета, търся една тема от форума, в която помагат с решаването на задачи по математика! Моля, ако някой се сеща, да ми подскаже в кой подфорум.................. newsm78

# 639
# 640
  • София
Въпрос до майките на госпожици. Споделете, моля, хубав детски шампоан. Да е плътен като консистенция, да прави хубава пяна. Какви ли не съм купувала досега и все не съм доволна. Едни са прекалено редки, други пък уж много лютят на очите, трети никаква пяна не правят и изсипвам по половин опаковка. Изредили сме всички традиционни, масови детски шампоани, които продават навсякъде. Иначе балсам й слагам директно от моя, не знам дали е правилно.

# 641
Тони, аз ползвам бебешки шампоан  и от моят балсам също .

Ползвам Johnson no tears и Dove балсам , понякога слагам и арганово, жожоба и бадемово масло спрей .Иначе много тача и кокосовото масло за тяло ,устни и коса.

За въшки ползвам масло от чаено дърво смесено с вода в малка бутилка спрей ,сз който напръсквам за разресване сутрин и като превенция за въшките.

Постоянно получавам писма ,че имало в у-ще .Мен все ме сърби косата ,но нямам .Иначе много ме обичаха като малка и не само  Blush Stop

# 642
  • София
Тонка, щом дънките ти стават - няма да се жалваш  Mr. Green
Виж, имам колани, които изобщо не мога да закопчая. Вярно, че преди съм ги ползвала на най-крайната дупка, но това не е оправдание. Laughing

Преди време меря някакви панталони и те ми впити, няма други номера и продавачката почва да ме увещава как съм щяла да отслабна и да ми стоят добре. Контрирах я, че вкъщи имам един чувал с дрехи, които чакат да отслабна!

Забравих да кажа, че който има дете/деца под 18 г. може да се възползва от данъчно облекчение
https://www.nap.bg/news?id=2750, като за целта е необходимо да подаде данъчна декларация в обичайните срокове или да предостави декларация за ползване на съответното данъчно облекчение пред работодателя в срок от 30.11 до 31.12.2015.

Веси да те питам ,а има ли го това ограничение на дохода от 7920 ли беше ?

# 643
  • В Космоса
Тони, аз ползвам най-често на Клоран бебешкия http://www.klorane.bg/product_info.php?catid=23&prodid=34&type=bebe, основно, защото много ми харесва аромата му - дискретен, ненатрапчив. Но в момента точно сме с Бочко един жълт, на банан мирише, защото бързо трябваше да купим някакъв, а нямаше избор там където пазарувахме и тя си го избра уж. Мен не ме кефи, но прави доста стабилна пяна.

# 644
  • Пловдив

Веси да те питам ,а има ли го това ограничение на дохода от 7920 ли беше ?
А мен ме интересува колко аджеба връщат, защото аз като ги смятам излиза по 20лв на дете.

Общи условия

Активация на акаунт