Сладкарничка за книги-тема 55

• 26 314
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Честит празник на Лис и Гигова! Много здраве и красиви моменти с близките ви хора!!  bouquet bouquet bouquet
Благодаря за разбирането и хубавите думи към мен  Heart Eyes
Отивам да чета Мюсо "Защото те обичам". Започна много увлекателно  Simple Smile

# 46
Вече наистина последно Outta Joint Laughing
Не ме изкушавайте, нищо няма да променя Grinning

Стоунър – Джон Уилиамс
Излекувай живота си - Луиз Хей
Великолепната жена – Греъм Симсън
Пътуване към себе си - Блага Димитрова
Щастието е чаша чай с теб - Мамен Санчес

Не са подредени, всички искам еднакво(това не значи другарчето да ми вземе всичките де Mr. Green Laughing )
Айде скривам се Flutter

ПС, Вени оздравя ли Hug, че напред те споменах, така че ако си кихнала, не е от болеста, а от мен Wink Whistling

# 47
  • Берковица
Нели,  Hug да ви е жива и здрава свекърва ти! bouquet
Мило Бъбълче  Hug
Деси,  Hug
Миж,  Hug
Честит имен ден на всички, които празнуват на днешния хубав ден!  bouquet
Гиговче, да ти е жив и здрав именника! Hug bouquet
Лис, честит имен ден!  bouquet Много здраве и щастие ти пожелавам!
На болните,  бързо да оздравяват!!!  bouquet
За имунната система от няколко години давам на Теди през  октомври, ноември и декември Респивакс и съм доволна. Рядко се разболява, а когато се разболее го изкарва леко.

# 48
  • София
Привет, момичета!
Точи, Гиги, Лис - честити ви поводи за радост било то ваши или на близките ви. От сърце желая здраве, щастие и усмивки  Hug!
Определено се оправям. Просто имах много работа тия дни и нещо все не ми стигаше времето.
Ще се върна да прочета по-внимателно какво що, че минах само по диагонал.

# 49
  • Пловдив
Лис  Hug
Честит имен ден пожелавам ти да си носиш името със здраве и късмет. И да ти се случват само хубави неща. Надявам се теста да е минал успешно.

Кости  Hug

Мими позволяваме ти и много да се затриеш щом си имаш компания  Wink

Мария Ч. аз също не мисля, че ще е проблем да се включиш в играта, ако имаш желание.

Миле разбира се, че може списъкът ти да е от 4 книги...

Нели и твоята свекърва да е жива и здрава.

Книгата, която чета е с толкова много и тъпи грешки, че направо ми бодат очите..

# 50
  • Кърджали
Тадам...Явявам се със списък.
„Там, където загинаха дърветата“ Светослав Иванов
„Дребната старица, която наруши всички правила“ Катарина Ингелман-Сундберг
„Капка кръв за вампира“ Галина Златарева
„Седемте живота на Мая - интерактивен роман (книга-игра)“ Красимира Стоева

Сега ще тръпна да си разбера другарчето след няколко дни...

# 51
  • на североизток от Рая
 Преди лека нощ да ви кажа Добър вечер!  Hug

Ние се напразнувахме, нахранихме, даже водата дойде,  Crazy, от всичко има в доволно количество.

Смях се с таз непостоянната жена Гигова,  Joy, промени си списъка четвърти път.  Joy

Ей, Гигова, я чети Фнимателно - искаш ли "Великолепната жена" утре да потегли към теб? Дочетох  я преди малко, няма да я връщам в библиотеката ако кажеш, че я искаш сега и веднага.  Mr. Green Пък списъка пак ще го промениш, к`во ти пречи.  Whistling

Аз моя списък няма да го пипам, обаче вчера ме привлече една нова книга в Хеликон, една такава синя, с едно прозорче, което отворих, готина е , поисках и нея.  newsm78

Днес получих "Амазонката на Варое", в понеделник си я поръчах от книжен пазар. Но докато  я получа, я дадох за прочит на колежка. Ама прочетох половината първа страница и се смях като че ли не знам какво пише. Много ме разсмива, ако някой търси настроение и смях, да я прочете непременно.

Много емоционален ден е бил днес за повечето от вас, стана ми приятно да ви чета!

Чакам бебешка вест от нашето момиче, какво ли й е сега.

А `ние` си имаме бебе преди няколко часа. Онези млади симпатяги, на които ходихме скоро на освещаване на апартамента, си имат дъщеричка - Божидара. Много се развълнувах като научих, такива щастливи новини са това. Heart Eyes

Хубава и спокойна нощ, момиченца!  Hug

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:30 от Neli M*

# 52
Честит рожден ден, Точи Hug Hug Hug
От сърце ти желая да си здрава, много щастлива и все така слънчева и лъчезарна  newsm51

Честит празник на Лис  bouquet.
Гигова, да ти е живо и здраво момчето bouquet
Нели и твоята свекърва да е жива и здрава bouquet

Чудесно е като има толкова празнуващи Simple Smile

# 53
  • София
Лелееее, нова тема и навъртяни вече 4 страници  ooooh!
Утре ще ви чета, момичета.
Засега само гуш  Hug

# 54
  • София
Лис, не разбрах Св. Мина или св. Виктор, но да са ти честити и двата празника!  bouquet
Нели, и на свекърва ти също честит имен ден!  bouquet
Много ми харесаха мненията за свободата всеки да чувства форума по свои си начин  Heart Eyes Аз отдавна съм с розови пантофи с помпони (е, зависи за какво става дума, де, но мисля, че все по-пантофеста го докарвам). В случая обаче в мен се обажда професионално деформираният помагащ специалист: един има нужда да припява постоянно с досадните си емоции (като мен  hahaha ), друг има нужда да е всеотдаен - и не се слага в рамките на времето, трети - да се старае да пише, защото иначе го отнасят вихровете, четвърти - да ни държи в течение, и така нататък... пък и в различни времена човек със себе си не дружи понякога  hahaha
Ули, малкия още не съм го пуснала... вероятно другата седмица ще се случи  Thinking Ще разказвам  bouquet
Лекичка ви  Hug

# 55
Благодаря ви, мили, прекрасни дами. Hug
Зареждате ме така положително всеки път. Heart Eyes
Кости , няма още, но ако мога ще ти ги пусна в петък и силно се надявам да ти харесат, мисля че са много сладки. Hug
Мариш Св. Мина е, да, но именници освен Мина, Минка, Минчо са и Виктор и Виктория. Аз наистина не съм свикнала да се възприемам като човек с имен ден Laughing Никога не съм празнувала, от няколко години взеха да ми го честитят и на мен все още първосигналната ми реакция, когато първите за деня ми кажат "Честито!" е да се опуля неразбиращо. Mr. Green
Имам 6 Party И да не се хваля много, но бях човека с най- висок резултат Flutter Това само заради вашите положителни мисли ще е. Heart Eyes
Направих си и хубава тренировка, дойдоха ми и новичките маратонки. Само че от час насам ме наболява стомаха и мисля да си легна, да се свия на топка и да се надявам да ме отпусне, за да заспя.
О, за пантофите, май трябва да започнете да ги раздавате на новодошлите, свекървите нали уж така правели, когато посрещали снаха си в къщи, та да се почувства и тя у дома си. Laughing
Лека вечер, прекрасници. Heart Eyes

# 56
  • Пловдив

Добро утро, пия кафе и с котанка поемаме към лекаря.
Хубав и прекрасен ден на всички!

# 57
  • София
Дес,тъкмо пуснах темата,за да видя дали някой вече е сложил кафето  Hug
Благодаря!Взимам си и макарон и ти пожелавам успех!
Очертава се един прекрасен,слънчев ден!

# 58
ДУ!  Simple Smile
Взимам си и аз кафе и макарон.
(още не съм ги опитвала тези макарони  Confused )
Маришка,ти си не само специслист,но и разбираща душа! Винаги намираш точните думи! Hug
Аз днес  имам много задачи вкъщи. Имаме и майстори и хаоса е пълен.   Crazy
Снощи успях да почета малко преди лягане. Започнах "Шарлот"-много интересна и различна,с къси изречения,които казват много.  Peace
Ули,оправи ли се малкия?
Хубав ден на всички!

# 59
Добро утро и от мен  bouquet

Взимам си кафе и аз... Деси  Hug

С тези списъци, само ми расте купчинката за непритежавани и непрочетени книги Blush

Слънчев ден ви желая sun

ПС: Уиз имат 20% намаление днес...ако някой иска да се възползва Peace Аз дано се похваля довечера за една много мечтана дестинация Praynig

Общи условия

Активация на акаунт